- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вчера отказах да правя секс с няква мръсница :)
Вчера както всеки петък вечер излязох на заведение, пийнах 2-3 бири (аз друг алкохол не пия) - зарибявах се с една много перверзна пичка... просто нещо ми прищтрака и когато стана момента да ходим у нас или у тях... аз просто се дръпнах и отказах.. за първи път ми се случва - но мисля, че това е благодарение на форума - защото получих много негативни отзиви последните няколко дни - след като казах, че съм със сериозна връзка - но много "кръшкам".. всъщност май е лесно да не се прибереш с чужда пичка вечер - а аз си мислих, че за мен е невъзможно..днес обаче цял ден ми е скапано настроението.. и се чудя дали не се прецаках - като отсвирих пичката снощи.. или просто започвам да пораствам и да си давам сметка, че не е особено готино от моя страна да се държа като разгоено куче и да скачам на всека пичка - която изглежда по-лесно достъпна, свободна и ме превлича по някакъв начин..
вие какво мислите по този въпрос - защото аз съм с доста смесени чувства.. до сега не съм отказвал никога да правя секс с непозната - напротив синаги съм си търсил девойка за една вечер.. без нищо ангажиращо - за да не си прецакам връзката (с моето момиче сме разделени - защото аз уча в чужбина)
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
ххмммм...сега ми е чудно.. ама много тфа за заблуда ли го правиш... или е реално.. искрено се надявам да е истина.. да искаш да се промениш и да си само с една жена.. наистина тфа момиче не го заслужаваш.. и се надявам да се промениш с мисълта че тя ти е вярна а ти на нея не си бил никога..както сам каза... и ти е много ама супер кофти от тфа![]()
Отказал си й и кво??Да те потупаме по рамото??
Не съм ти чела другите теми но по това което си написал само ритници заслужаваш(за разгонено-помиярските изцепки става въпрос).
Е, какво да ти кажа като мъж - нито да те похваля, нито да те упреквам. Честно казано не вярвам във врзъките от разстояние и не мога да приема, че от такава връзка ще излезе нещо, така че според мен чукай си на воля- така и така вече си го правил доста пъти, та няма причина да спираш тепърва ( и без това няма да издържиш много). Сега момичетата ще почнат да ти казват как правилно си направил, не знам, може и така да е, ама според мен чувството сутринта, че нещо не е наред ясно ти показва какво е трябвало да направиш снощи
![]()
ами.. както казах.. вчера просто отказах.
не знам какво ми стана.. не съм на себе си.. по принцип никога не пропрускам.. особено ако си заслужава.. а тази беше много яка пичка.. на всичко това от горе слушаше музиката, която аз слушам.. доста рядко се намират момичета да харесват групи като Slayer и Pantera... и други класики от 80-те и началото на 90-те години..
днес се чудя.. кво ми стана.. дали "помъдрявам" или просто ме е домързяло.. в момента просто ми иде да тръгна "на лов" - но май няма да го направя.
Machine Head, Drowning Pool, Korn, Rammtein и др...Първоначално написано от TH33N
![]()
мн са рядко
Иначе дали правилно или не - сам си прави изводите...
1.К'во спечели? - (нищо)
2.К'во загуби? - (сам знаеш)![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Liar
podkrepqm s 2-ta kraka![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ами аз съм спал с доста момичета - които също имат сериозни връзки.. и се чудя защо жените тук се опитват да парадират с "вярност" - след като уж всички сме хора - и всички сме еднакви.. аз съм почти 100% сигурен, че и моята "половинка" кръшка.. макарче си трае.. имали сме периоди от по 2-3 месеца разделени - и не мога да повярвам, че тя си е стояла тиха и кротка у дома - съдейки по себе си подобно нещо ми се струва невъзможно.
аз се ограничавам - до колкото мога.. ама като се "разгоня" - и просто нямам никакви задръжки - излизам - намирам първата девойка готова за див и необоздан секс и се започва... снощи ми стана тъпо, че съм такъв и се въздържах.. не знам дали ще успея да продължавам така.. всъщност е събота вечер - супер момент за "лов" - но аз май ще почивам и тази вечер![]()
Верно е,че трудно се намират такива,но аз познавам цели 2!Първоначално написано от TH33N
![]()
Тея връзки от разстояние са много гадни.Аз имах една такава и не съм кръшкал,но си е по-добре момичето да е в твоя град...![]()
хехе.. аз познавам доста повече.. една от тях е приятелката ми.. която всъщност не се кефи точно на Slayer (любимата ми банда) но за сметка на това слуша maiden, manowar, pantera, (истинската) metallica и т.н.
аз се кефя на хиподил - много е яко да правиш секс с девойка - която слуша тази група, макарче когато съм в родината не ходя по чуждо - защото съм си с девойката (а тя от своя страна определено не се кефи да прави секс на хиподил.. хехе.. предпочита мейдън)
Имаш възможност да ходиш у вас за секс!?!![]()
![]()
![]()
къде да правя секс? в макдоналдс ли?Първоначално написано от Kashon
![]()
![]()
![]()
Ami sled kato si zabival dosta macki ne e bolka za umiralka. I vse pak ako e bila tolkoz "qka pichka" tova spored men si e propusk.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Spored men ti si i 6te si ostane6 takuv dosta dulgo vreme.Shtom si sednal da mislish zashto si i otkzal sex na taq "pichka"znachi komentarut mi e napulno izli6en.Ako v deistvitelnost beshe pomudrql-nqmashe da mislish po vuprosa,a shteshe da budesh siguren,che tova,koeto si napravil e bilo pravilno!Ot jena do jena ima ogromna razlika i povecheto momicheta v tozi forum ne mislq,che ima mqsto da gi sravnqvash s tezi"s vruzkite",koito si chukal.![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
абе.. аз мисля вече да спирам да "изневерявам" на момичето си - та.. да видим колко време ще издържа![]()
Първоначално написано от TH33N
вярваш ли си
![]()
ще ти увре акъла на тебе...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
That ship has sailed....Първоначално написано от TH33N
никога не е късно да започнеш на чисто.. пък и ти трябва да го правиш за себе си, не за нас във форума или пък за приятелката ти.. може и някакъв житейски опитн да добиеш \/ , ако трябва да кажа за мене, не бих си легнал с първата срещната.. правил съм го и след това се чуствам гадно.. нещо като мъжка курва..
пък и не съм някав парцал да си лягам със всяка само щото била готина като съм я видял снощи в бара.. да не говорим пък кво ми е мнението за хората които се запознават по нощни заведения..
![]()
Do you speak Salsa? .......
mislq 4e si zapo4nal da osyznava6 4e ne trqa da si takyv "kry6ka4" kakto sam se opredeli ..![]()
![]()
честно да си кажа - никога не съм се чувствал зле, когато съм спал с чужда жена.. т.е. май само първият път като го направих се чувствах кофти.. но ми мина![]()
макарче както казва lwsu - що да не почна на чисто![]()
ще опитам де![]()
дам, и няма да сгрешиш, аз по принцип го правя това като "подготвям себе си" за "нещо по-качествено", ако може да се изразя така, понеже смятам че е по-добре по-рядко, но да е с някоя която си заслужава, виж обаче ти токущо откри и ново приложение..Първоначално написано от TH33N
![]()
Do you speak Salsa? .......
Ami az ne te uprekvam.Tova e vruzka ot razstoianie vse pak i trudno se udurja 4ovek.Az li4no imah edna takava predi dosta vreme i ne6tata prosto se slu4vat.Ne moje6 da si sedi6 prosto u vas krotko da 4aka6 da go/q vidi6!
Tova,koeto si napravil spored men e za6toto si se stresnal,no ne ozna4ava 4e si se promenil. Spored men 6te se promeni6 ako naistina si vluben... a ti dori i da si bil vluben v tova tvoe momi4e,distanciata vi e otdale4ila po niakakuv na4in i 4uvstvata se zabraviat.
Moga samo da te posuvetvam da si jivee6 jivota,no po vuzmojnost bez da naraniava6 drugi hora.![]()
Като не може да попддържа верността в 1 връзка от разстояние, не трябва да поддържа и самата връзка. как може да казваш, че обичаш дадена жена, а да свършваш изпд ласките на друга? Само това ми кажи. Аз не търпя невинно докосване от друг мъж-става ми гнусно.
И да ти кажа-ти не обичаш твоята приятелка. Раздялата не е оправдание. не сте п ървата или последната двойка, разделени. на 1 моя колежка гаджето й беше на мисия в Ирак 6 месеца. да, чували са се, пишат си по скйпа, но 6 месеца не са се виждали. И той не учи там, а е в опасен район. Ам нито тя, нито той са взели да ч**ат други, защото не могат без секс 6 месеца. това са глупости. Аз ако не виждам мъжа 10 дена, значи 10 дена няма да се сетя за секс.....
Когато обичаш някой поставяш него пред себе си. Защо мислиш, че тя не ти е вярна? Ами ако е? А ако не е представяш ли си, че друг мъж я докосва, абладава, тя го целува и в този миг е щастлива с него? замисли се върху това.