.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104

Re: Вчера отказах да правя секс с няква мръсница :)

Цитирай Първоначално написано от TH33N
    Вчера както всеки петък вечер излязох на заведение, пийнах 2-3 бири (аз друг алкохол не пия) - зарибявах се с една много перверзна пичка... просто нещо ми прищтрака и когато стана момента да ходим у нас или у тях... аз просто се дръпнах и отказах.. за първи път ми се случва - но мисля, че това е благодарение на форума - защото получих много негативни отзиви последните няколко дни - след като казах, че съм със сериозна връзка - но много "кръшкам".. всъщност май е лесно да не се прибереш с чужда пичка вечер - а аз си мислих, че за мен е невъзможно.. днес обаче цял ден ми е скапано настроението.. и се чудя дали не се прецаках - като отсвирих пичката снощи.. или просто започвам да пораствам и да си давам сметка, че не е особено готино от моя страна да се държа като разгоено куче и да скачам на всека пичка - която изглежда по-лесно достъпна, свободна и ме превлича по някакъв начин..
    вие какво мислите по този въпрос - защото аз съм с доста смесени чувства.. до сега не съм отказвал никога да правя секс с непозната - напротив синаги съм си търсил девойка за една вечер.. без нищо ангажиращо - за да не си прецакам връзката (с моето момиче сме разделени - защото аз уча в чужбина)
    не съм попаднала на отрицателно мнение за теб, но се радвам много че си я отрязал, защото имаш сериозна връзка
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Добре си направил! Бъди горд от постъпката си и продължавай да устояваш на такима момичета защото по този начин мамиш и себе си и приятелката си.

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като не може да попддържа верността в 1 връзка от разстояние, не трябва да поддържа и самата връзка. как може да казваш, че обичаш дадена жена, а да свършваш изпд ласките на друга? Само това ми кажи. Аз не търпя невинно докосване от друг мъж-става ми гнусно.
    Aми - разни хора - разни идеали, както е казал Щаствливеца Просто нямаме възможност да сме заедно - поради географски причини - поне за сега.. Има време а и работя по въпроса да се съберем... Това стане ли едва ли ще си помисля за друга жена.

И да ти кажа-ти не обичаш твоята приятелка. Раздялата не е оправдание.
    аз не се оправдавам - и да ти кажа със сигурност - много по-добре знам какви са ми чувствата към нея не можеш да ми кажеш "не обичаш еди кой си.." или "обичаш еди кой си" - това само аз си го знам

не сте п ървата или последната двойка, разделени. на 1 моя колежка гаджето й беше на мисия в Ирак 6 месеца. да, чували са се, пишат си по скйпа, но 6 месеца не са се виждали.
    е той едва ли има възможност да кръшка - горкия в Ирак.. аз съм в западна европа а университета в който уча е пълен с разгонени какички Момчетата са доста по-малко от момичетата... И повечето имат приятелки колежки - т.е. няма мърдане Аз изглеждам свободен и девойките ми се лепят /наскоро чуках дъщерята на един от професорите ми, която е в нашия поток/

И той не учи там, а е в опасен район. Ам нито тя, нито той са взели да ч**ат други, защото не могат без секс 6 месеца. това са глупости. Аз ако не виждам мъжа 10 дена, значи 10 дена няма да се сетя за секс.....
    е ти не можеш да бъдеш сигурна, че не са правили секс с някой друг - т.е. примерите, които даваш трябва да са или от теб самата - т.е. лично положение или да казваш, че СПОРЕД ТЯХ не са правили секс с друг - но ти в това не си сигурна

Когато обичаш някой поставяш него пред себе си. Защо мислиш, че тя не ти е вярна? Ами ако е? А ако не е представяш ли си, че друг мъж я докосва, абладава, тя го целува и в този миг е щастлива с него? замисли се върху това.
    Ами не мисля (а и не държа) че ми е вярна.. И да е... И да не е - все пак нали не са ме клатили мен.. Щом и харесва с друг мъж.. Не само да я докосва, но и да я чука и т.н. - от моя страна няма проблем - просто не искам да разбирам, че може да ме избие на агресия Порсто ситуацията ни е такава - че бих и простил всичко - защото съдя по себе си и знам, че е почти невъзможно да се издържи - т.е. за мен това си е мъчение - да си разделен с човека, който обичаш... и още по-голямо мъчение е да не правиш никакъв секс.. т.е. мъчението е двойно.. хем ти я няма половинката до теб... хем не можеш да правиш секс нито с тази, която обичаш.. нито със случаен партньор... направо си е като наказание
    както и да е. аз ще пробвам да бъда верен. имам цял месец - докато се видя с нея
    ако издържа.. сигурно бицепса ми ще порастне с 2-3 см
    всъщност не мога да ви разбера защо ме упреквате в момента в който реших да се опитам да сложа край на това
    и без това вече 9-ти ден карам на злодейки да не мислите, че ми е лесно
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    всъщност не мога да ви разбера защо ме упреквате в момента в който реших да се опитам да сложа край на това
    и без това вече 9-ти ден карам на злодейки да не мислите, че ми е лесно
    TH33N давай момче ние сме с тебе.. ще издържиш \/

ПС никой не те упреква, хората във форума обичат да разнищват нещата до края, макар че изглежда повечето от момичетата тук си се представиха за миг на мястото на твоята приятелка.
    Тук обаче говорим за теб,а не за нея... нали все от някъде трябва да започнеш..
    Do you speak Salsa? .......

hottie
    Guest
    Iskam samo da dobavia ,4e ima razlika mejdu 6 meseca v 4ujbina i niakolko godini razdeleni..i kakto dobavi avtora samata situacia e razli4na- universitet,novi zapoznanstva i razgoneni momi4eta ne moje da se sravni s Irak.

I vse pak ako sum na miastoto na momi4eto bi mi stanalo mnogo gadno.No az ne bih izbrala da poddurjam taka vruzka taka ili ina4e.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Оле, милия. 9 дена без секс. за мен това си е ежденевие. въпреки, че сме били заедно по ред причини е имало периоди повече от месец без секс. А се виждаме всеки ден. Де да знам-отдаваш голямо значение на секса. Той не е жизнено важен както водата и храната. И аз ъм била разделена от любимия. Той е бил в казармата, а аз тук сред куп студенти, ходейки на редица купони. И съм се забавлявала, но вътрешно в себе си всеки миг съм мислела как той не е до мен и колко ми липсва. желала съм единствено да се видим и прегърнем и не съм имала нужда от нищо повече от прегръската и усмивката му.....

Не мога да си представя да обичам някой и съзнанието ми да не е заето само в мисли за него.......то, че всеки обича различно е така, ама мен ако ме обичат по тоя начин, по който ти обичаш......предпочитам да не изпитват нищо пред такава "обич".

Град
    127.0.0.1
    the_hottie, мисля че.. на нея не и е гадно..
    т.е. всъщност не и разказвам сексуалните си подвизи.. предполагам, че и тя има подобни, които определено не споделя с мен
    последният път като правихме секс - забелязах че има подобрение от към свирещата страна - кой знае колко км. пишки е лапнала докат ме няма - но и това е друга тема - аз гледам по-скоро философски на нещата - и определено правя разлика между това да правиш механичен секс и това да правиш истинска любов..
    аз твърдо съм решил обаче да опитам ще се ограничавам и с биричките, че май след 3-тата не мога изобщо да отказвам
    да не говоря, че работя на половин ден в едно рекламно студио - където е претъпкано с манекенки - и аз се занимавам с техническа поддръжка на машините.. и съм нещо като системен администратор.. на всичко това от горе - когато някоя моделка има технически проблеми с домашния компютър - аз винаги се отзовавам да и отстраня проблема.. да не кажа че в повечето случаи дори не съм виждал компютъра и но иначе ремонтирам без да се замисля
    като си помисля.. май това е един от основните ми проблеми.. вече като ми кажат, че имат у тях проблем с машината ще ги карам да я носят в офиса - щото ако отида на място да оправям - така ще я оправя - че язък ми за цялото старание

Град
    Враца
    пропууууууууууууууск
    сичко под ножа беееее
    освен ако нее дебела гадна металка

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    пропууууууууууууууск
    сичко под ножа беееее
    абе де ги виждате тези дебели гадни метълки
    на времето в училище имах една дебла и грозна метълка.. която срещнах преди около година.. не беше нито дебела, нито грозна.. още по-малко метълка..
    аз тъкмо мислих да се пусна там - и започнах да и говоря за метъл.. а тя вика.. че не било модерно.. сега била фенка на азис и разни такива педали

Град
    Враца
    пропууууууууууууууск
    сичко под ножа беееее
    абе де ги виждате тези дебели гадни метълки
    на времето в училище имах една дебла и грозна метълка.. която срещнах преди около година.. не беше нито дебела, нито грозна.. още по-малко метълка..
    аз тъкмо мислих да се пусна там - и започнах да и говоря за метъл.. а тя вика.. че не било модерно.. сега била фенка на азис и разни такива педали

важното е как изглежда в момента в който ше я ебеш не след години и се пак е пропуск

Град
    127.0.0.1
    важното е как изглежда в момента в който ше я ебеш не след години и се пак е пропуск
    аз на скоро оправях една сноубордистка..
    ей братче това големо мъчение.. пичката беше супер.. ама.. на всякъде синини.. седи кат дърво.. я реша да сменя позата.. и оная.. - ох... колената ми... така не става..
    после.. ох.. лакътя ми.. и така не става..
    после.. ох това ми.. ох онова ми.. това сноуборда си е гадно нещо..
    оная ми зададе въпрос.. "ти не караш ли сноуборд.." - хаха. .тая е луда.. отговорих и, че не карам нищо с по-малко от 4 гуми и по-малко от 200 коня под капака
    макарче от време на време си карам и мотора - а той е скромен от към кубици и конски сили.. но опредлено това нещо сноуборда е крива работа - пречка е за качествения секс

Мега фен
    Град
    SF

Ъх.. така като ти 4ета постовете..
    Ти сам вярваш ли си, 4е изведнъж може да се промениш и да си й верен?

Робинята на Quench

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Ъх.. така като ти 4ета постовете..
    Ти сам вярваш ли си, 4е изведнъж може да се промениш и да си й верен?
    ами.. вярвам си..
    не съм 100% убеден.. но съм длъжен да опитам... кво пък.. няма да умра.. мамка му..
    обаче се притеснявам от едно нещо...
    тъкмо ще успея.. всичко ще е супер.. и моятата т.нар. голяма любов ще вземе да ме зареже.... и товава определено ще се чувствам като най-преебания човек на земята

Град
    Сф
    обаче се притеснявам от едно нещо...
    тъкмо ще успея.. всичко ще е супер.. и моятата т.нар. голяма любов ще вземе да ме зареже.... и товава определено ще се чувствам като най-преебания човек на земята
    точно затова го направи за себе си, не за нея..

hottie
    Guest
    abe spored men kolko i da opitva6 na tozi etap ot jivota ti ne moje6 da se promeni6. Ne moje nasila da se spira6 da 4u*a6. Ili go iska6 ili ne.
    Uspeh vse pak

Град
    127.0.0.1
    добре де.. ама нищо не губя, ако опитам
    и без това имам достатъчно опит
    само за последната година през леглото ми са минали над 20 жени
    т.е. не губя нищо....

Виж... най-добре се постави на мястото на твоята дама и си помисли ако тя правеше така и ти разбереш, как би се почувствал. Смятам не най-добре. не го прави за в бъдеще ако държиш на нея и я уважаваш.
    SY

Град
    127.0.0.1
    моята дама никога няма да разбере а и ако тя прави като мен - горещо се надявам да не разбера аз..
    както казах.. не се дебнем - за да не се хванем

Град
    127.0.0.1
    между другото тази вечер отказах да изляза с компанията си.. те са двама пича.. и 4-5 коУежки (и все някоя колежда се събужда до мен)
    извиних се, че съм настинал нещо благородна лъжа в името на прогреса.. пуснах си филмче да гледам и сега ще си лягам, че утре понеделник (мамка му.... пак дойде..)

ми пич щом си и изневерил един път кво пречи пак стига да искаш де но явно ти си се въздаржал и тва е хубаво от една страна :P :P :P
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Болен ли си?
    Пий аспирин

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Болен ли си?
    Пий аспирин
    джибромицин

Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Болен ли си?
    Пий аспирин
    джибромицин
    ти сега, като няма секс, дай да се напием а?
    византииска политика..

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Като си отказал паметник ли да ти дигнем?
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от lwsu

ти сега, като няма секс, дай да се напием а?
    византииска политика..
    естествено... няма си пропиляваме младостта я
    все нещо трябва се прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си