- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вчера отказах да правя секс с няква мръсница :)
Aми - разни хора - разни идеали, както е казал ЩаствливецаПървоначално написано от krem4et0
Просто нямаме възможност да сме заедно - поради географски причини - поне за сега.. Има време а и работя по въпроса да се съберем... Това стане ли едва ли ще си помисля за друга жена.
аз не се оправдавам - и да ти кажа със сигурност - много по-добре знам какви са ми чувствата към неяПървоначално написано от krem4et0
не можеш да ми кажеш "не обичаш еди кой си.." или "обичаш еди кой си" - това само аз си го знам
![]()
е той едва ли има възможност да кръшка - горкия в Ирак.. аз съм в западна европа а университета в който уча е пълен с разгонени какичкиПървоначално написано от krem4et0
Момчетата са доста по-малко от момичетата... И повечето имат приятелки колежки - т.е. няма мърдане
Аз изглеждам свободен и девойките ми се лепят
/наскоро чуках дъщерята на един от професорите ми, която е в нашия поток/
е ти не можеш да бъдеш сигурна, че не са правили секс с някой друг - т.е. примерите, които даваш трябва да са или от теб самата - т.е. лично положение или да казваш, че СПОРЕД ТЯХ не са правили секс с друг - но ти в това не си сигурнаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Ами не мисля (а и не държа) че ми е вярна.. И да е... И да не е - все пак нали не са ме клатили мен.. Щом и харесва с друг мъж.. Не само да я докосва, но и да я чука и т.н. - от моя страна няма проблем - просто не искам да разбирам, че може да ме избие на агресияПървоначално написано от krem4et0
Порсто ситуацията ни е такава - че бих и простил всичко - защото съдя по себе си и знам, че е почти невъзможно да се издържи - т.е. за мен това си е мъчение - да си разделен с човека, който обичаш... и още по-голямо мъчение е да не правиш никакъв секс.. т.е. мъчението е двойно.. хем ти я няма половинката до теб... хем не можеш да правиш секс нито с тази, която обичаш.. нито със случаен партньор... направо си е като наказание
![]()
както и да е. аз ще пробвам да бъда верен. имам цял месец - докато се видя с нея![]()
ако издържа.. сигурно бицепса ми ще порастне с 2-3 см![]()
![]()
всъщност не мога да ви разбера защо ме упреквате в момента в който реших да се опитам да сложа край на това![]()
и без това вече 9-ти ден карам на злодейки да не мислите, че ми е лесно![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....