- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко ИСТИНСКИ Приятели имате?
Иии....сега колко истински приятели имате,но не просто приятели ами ИСТИНСКИ
Имам точно 1 приятелка!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
3 istinski fr
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
ако беше пуснала темата преди 2 месеца щях да ти отговоря различно от сегашния ми отговор..Колко истински приятеля имам ......Чесно да кажа вече незнам.....Вече очаквам всичко..........
...
+1Първоначално написано от BluE_s
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз също имам само една истинска приятелка другите гледат как да ме натопят в някфи работи или да ме исползват
mom4e sam.nqmam priqteli mom4eta.mom4eta gi smqta za prosto poznati.ina4e imam 4 mnogo dobri priqtelki koito moga dori da smqtam i za moi sestri.mnogo si gi obi4kam i nqma da gi predam NIKOGA![]()
![]()
![]()
Имам,да - 1!Най-добрата ми приятелка...Бих казала още,но за съжеление не знам дали са истински...времето ще покаже!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Всъщност една и други имам,но те са ми само приятели![]()
ve4e i az neznam dali imam istinski priqteli![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
yeah,that's the truth!Първоначално написано от sherry
![]()
ИСТИНСКА/И приятел/ка човек може да има само един/една!!! Другите са.....колкото само за компания, едва ли не....
А включва ли се гаджето.....Все пак няма нещо, което да не знае за мен... и всичко си споделяме.. и сякаш ми е и гадже, и приятел.... хихи..
![]()
![]()
![]()
2
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
3.
Една.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
3 истински, а другите просто познати...![]()
>>> House Music <<<
2.И двамата са момчета.Както винаги съм казвала,а и са ми доказвали-приятелство между МОМИЧЕТА НЯМА!Винаги има завист между двете.Какво приятелство е това?
offline forever!
Да,само 1 приятелка имам.Израстнала съм с това момиче..
Иначе другите са ми добри познати![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
май нямам...
Don't worry, be happy!
Само един(без да бройме второто ми Аз)
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от DjBaloon
хаха това ме уби.супер си
![]()
offline forever!
аз имам 4 истински приятелки и даже сме си групичка с име![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...