- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко ИСТИНСКИ Приятели имате?
1.
..::It seems one thing has been true all along:
You don't really know what you got 'til it's gone::..
Имам много приятели, но само на 3 от тях мога да се доверя и да казвам всичко - 2 момичета и 1 момче
Секс в Хаити, френски кибрити
мога да се похваля че имам многоо пекани приятелки и то наистина ИСТИНСКИ!!! Мога да кажа че са цели 4-ри =]
истински фр ?? wtf ?? смисъл имах 2-ма за които бях сигурен и бяха се отвърдили като такива обаче се изеб*ха яко...и сега винаги си имам едно на ум със приятелите...никога не ги държа прекалено близко и не им споделям супер лични неща...
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Май нямам истински приятели.![]()
Добре казано!И аз мога да пия с много хора,с много боклуци,копелета за които съм се раздавал,от които съм очаквал само лоялност и ми обърнаха гръб от егоизъм...Сега има едно момиче в което съм влюбен,тя е всичко за мен,заради нея дори ще се връщам в града,за да бъда с нея,въпреки,че ще замина извън града,може и дори извън страната.Първоначално написано от pepita87
Всичко което ми трябва е само тя и нейната любов!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Аз съм споделил няколко лични неща и съжалявам,не че са ме издали,ама явно ги е накарало да се почувстват нещо повече от мен,когато има нещо което да ме прави слаб.Всеки си има проблеми,по-добре да си трае,защото само свестните хора говорят за проблемите си,а балъците си ги пазят като коз криещи се зад приятелството ти!Първоначално написано от Stamera
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
.... 0
imam 2 istinski priqtelki- tumninata i samotata
Имам само една ИСТИНСКА приятелка.
Ииимам то0очно 2 истински приятелки!!![]()
Аз смятам за ИСТИНСКИ приятели 4 човека....и те са всичко за мен...![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз имам един истински приятел
Някъде бях чела,че истински приятели няма,а само познати.Днес се убедих в това.Приятелката,която мислех за най-добра ми каза,че съм била лицемерна,при условие че преди беше си признала пред мен че тя е лицемерна.Сигурна някои ще кажат 'Тва са детски работи,ще се сдобрите.'Може да са детски работи,но когато разбереш,че човека с който си споделяла и си му помагала и си й заставала зад гърба в най-трудните ситуации те предава,просто е съкрушително.В днешно време истински приятели няма,всеки гледа да те използва максимално.Всеки трябва сам да си е най-добър приятел.
До някъде си права, но след като си вадиш такива заключения, значи ти не се смяташ за лицемерна и вероятно наистина не си, нали така? Има и други като теб, просто се срещат рядко.Първоначално написано от VampireGirl666
2-ма
1.
Обожавам я.
Човек, който абсолютно винаги ме подкрепя във всичко, стига да не е вредно за мен рзбира се..
Човек, на когото мога винаги да разчитам, и тя на мен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имам 4-ма истинки приятели...на тях мога да разчитам за абсолютно всичко и за момента са най-важните хора в живота ми, след родителите ми :P Обичам ги адски много и знам че те също ме обичат![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
1, другите са само близки![]()
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
една .. най - добри приятелки от девет години .. всички други са добри познати![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ами най-истинските ми приятелки са 2...Иначе имам и други две близки приятелки,с които засега сме в начален стадий на откровено приятелство...
честно да си кажа много истинси приятели нямам но се надявам все пак да успея да намеря
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Момиче съм. Имам 2-ма най-добри приятели и двамата са момчета!