.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли истински приятели?

Гласували
249. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

68 27,31%
  • да

181 72,69%
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 200
    1.
    ..::It seems one thing has been true all along:
    You don't really know what you got 'til it's gone::..

Имам много приятели, но само на 3 от тях мога да се доверя и да казвам всичко - 2 момичета и 1 момче
    Секс в Хаити, френски кибрити

мога да се похваля че имам многоо пекани приятелки и то наистина ИСТИНСКИ!!! Мога да кажа че са цели 4-ри =]

Град
    Шумен
    истински фр ?? wtf ?? смисъл имах 2-ма за които бях сигурен и бяха се отвърдили като такива обаче се изеб*ха яко...и сега винаги си имам едно на ум със приятелите...никога не ги държа прекалено близко и не им споделям супер лични неща...
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    У дома пред компютъра
    Май нямам истински приятели.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Колкото и тъпо да звучи,истинския,човека на който наистина за всичко мога да разчитам,тва е гаджето ми..а и така започна всичко..от приятелството Иначе приятелки...бол..пък такива за маса на път и под път
    Добре казано!И аз мога да пия с много хора,с много боклуци,копелета за които съм се раздавал,от които съм очаквал само лоялност и ми обърнаха гръб от егоизъм...Сега има едно момиче в което съм влюбен,тя е всичко за мен,заради нея дори ще се връщам в града,за да бъда с нея,въпреки,че ще замина извън града,може и дори извън страната.
    Всичко което ми трябва е само тя и нейната любов!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Stamera
    истински фр ?? wtf ?? смисъл имах 2-ма за които бях сигурен и бяха се отвърдили като такива обаче се изеб*ха яко...и сега винаги си имам едно на ум със приятелите...никога не ги държа прекалено близко и не им споделям супер лични неща...
    Аз съм споделил няколко лични неща и съжалявам,не че са ме издали,ама явно ги е накарало да се почувстват нещо повече от мен,когато има нещо което да ме прави слаб.Всеки си има проблеми,по-добре да си трае,защото само свестните хора говорят за проблемите си,а балъците си ги пазят като коз криещи се зад приятелството ти!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    imam 2 istinski priqtelki- tumninata i samotata

Град
    Русе
    Имам само една ИСТИНСКА приятелка.

Аз смятам за ИСТИНСКИ приятели 4 човека....и те са всичко за мен...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Аз имам един истински приятел

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Някъде бях чела,че истински приятели няма,а само познати.Днес се убедих в това.Приятелката,която мислех за най-добра ми каза,че съм била лицемерна,при условие че преди беше си признала пред мен че тя е лицемерна.Сигурна някои ще кажат 'Тва са детски работи,ще се сдобрите.'Може да са детски работи,но когато разбереш,че човека с който си споделяла и си му помагала и си й заставала зад гърба в най-трудните ситуации те предава,просто е съкрушително.В днешно време истински приятели няма,всеки гледа да те използва максимално.Всеки трябва сам да си е най-добър приятел.

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Някъде бях чела,че истински приятели няма,а само познати.Днес се убедих в това.Приятелката,която мислех за най-добра ми каза,че съм била лицемерна,при условие че преди беше си признала пред мен че тя е лицемерна.Сигурна някои ще кажат 'Тва са детски работи,ще се сдобрите.'Може да са детски работи,но когато разбереш,че човека с който си споделяла и си му помагала и си й заставала зад гърба в най-трудните ситуации те предава,просто е съкрушително.В днешно време истински приятели няма,всеки гледа да те използва максимално.Всеки трябва сам да си е най-добър приятел.
    До някъде си права, но след като си вадиш такива заключения, значи ти не се смяташ за лицемерна и вероятно наистина не си, нали така? Има и други като теб, просто се срещат рядко.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    1.
    Обожавам я.
    Човек, който абсолютно винаги ме подкрепя във всичко, стига да не е вредно за мен рзбира се..
    Човек, на когото мога винаги да разчитам, и тя на мен.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Имам 4-ма истинки приятели...на тях мога да разчитам за абсолютно всичко и за момента са най-важните хора в живота ми, след родителите ми :P Обичам ги адски много и знам че те също ме обичат
    So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    1, другите са само близки
    no relationship, no emotion, just sex..

една .. най - добри приятелки от девет години .. всички други са добри познати
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Най-добрият ми приятел е гаджето. Други нямам и без това.. имам познати, сред които липсват приятели Ако не броим Бойчо, хамстера ми

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ами най-истинските ми приятелки са 2...Иначе имам и други две близки приятелки,с които засега сме в начален стадий на откровено приятелство...

имам само една най-истинска приятелка другите са използва4ки

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    честно да си кажа много истинси приятели нямам но се надявам все пак да успея да намеря

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Момиче съм. Имам 2-ма най-добри приятели и двамата са момчета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си