- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко ИСТИНСКИ Приятели имате?
3 istinski priqtelki
edna, moje bi dve istinski priqtelki imam i mnogo drugi priqtelki ama ne istinski.
ми трички![]()
достатачно ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
мии допреди няколко месеца имах или поне се пишеше за такава обаче се видя к'ва приятелка е.. според мен няма истински приятел или аз поне не съм срещнала такъвмм друдите са некви лицемери...
споко има ..просто ти не си срещнала още ...Първоначално написано от mmolly
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
имам 4 приятели на който имам пълно доверие![]()
иначе има доста приятели с който се разбирам добре![]()
2 най-добри приятелки,братовчед ми и още едно момче-значи 4 :P
Just haters make me famous! εĭз
Samo 2 , no ISTINSKI ..![]()
√$ĨﭲKǿ
Еми 2 приятелчета имам истински ама едното отиде в друг град и ся остана само 1Ама ако смятаме гаджето (а ние ще го смятаме
пак са 2
![]()
Aми 4... Но едното момче някак си много често прави неща, за които много се ядосвам и се сдухвам... Но ми е толкова добър, че не мога да се сърдя и честно не знам какво да правя... Имам и две момичета, и на тях мога винаги да разчитам, а другото момче също ми е много добър приятел, но предстои да се доказва...
Една ама за МИЛИОНИ!!!![]()
Имам много приятели,но не чак толква истински...както и да е,няма от какво да се оплаквам![]()
до скоро си мислех,че имам много приятели и всички наистина изпитват към мен тези топле чувства които ми показваха..но точно преди седмица ми забиха нож в гърба..сега останах с три истински приятелки..и един объркан живот..
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
Нямам истински приятели,само използвачи или познати..
London Tipton
+1Първоначално написано от namina
или познати
Първоначално написано от vamp
![]()
Евала,пич...в днешно време Момчета кат тебе рядко се сре6тат
Поздравявам те за думите ти и за намеренията ти...в подобно положение съм в момента...и ако момичето,в което си влиубен,отрвръ6та на чуствата ти...повярвай ми...тя 6те е много 6тастлива,че някой прави подобно не6то за нея...желя ви успех и на двамата,взех при сърце коментара,за6тото пак се повтарям...в подобно положение съм
![]()
![]()
имам си точно... 2.. най-добри приятели.. С гордосТ мога да кажа, че те наистина са ми ПРИЯТЕЛИ ..![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
До скоро мислех че имам приятелка, а тя се оказа голяма предателкаЕй каква рима...
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Имам 2 истински приятелки и един приятел,който ми е като брат![]()
![]()