.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли истински приятели?

Гласували
249. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

68 27,31%
  • да

181 72,69%
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 200
    Град
    in your sweet dreams
    може би имам 2 истински приятелки ... също така, и (почти) всичките момчета които познавам няма да ме предадат като приятел ... (момиче съм)
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

сигурно нито един

Повече от фен
    edna, moje bi dve istinski priqtelki imam i mnogo drugi priqtelki ama ne istinski.

ми трички

Имам,ама са много малко!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    достатачно ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

мии допреди няколко месеца имах или поне се пишеше за такава обаче се видя к'ва приятелка е.. според мен няма истински приятел или аз поне не съм срещнала такъв мм друдите са некви лицемери...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от mmolly
    мии допреди няколко месеца имах или поне се пишеше за такава обаче се видя к'ва приятелка е.. според мен няма истински приятел или аз поне не съм срещнала такъв мм друдите са некви лицемери...
    споко има ..просто ти не си срещнала още ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

имам 4 приятели на който имам пълно доверие
    иначе има доста приятели с който се разбирам добре

2 най-добри приятелки,братовчед ми и още едно момче-значи 4 :P
    Just haters make me famous! εĭз

Samo 2 , no ISTINSKI ..
    √$ĨﭲKǿ

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Еми 2 приятелчета имам истински ама едното отиде в друг град и ся остана само 1 Ама ако смятаме гаджето (а ние ще го смятаме пак са 2

Aми 4... Но едното момче някак си много често прави неща, за които много се ядосвам и се сдухвам... Но ми е толкова добър, че не мога да се сърдя и честно не знам какво да правя... Имам и две момичета, и на тях мога винаги да разчитам, а другото момче също ми е много добър приятел, но предстои да се доказва...

1 истински приятел имам

Една ама за МИЛИОНИ!!!

Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    Една ама за МИЛИОНИ!!!
    Точно така

Имам много приятели,но не чак толква истински...както и да е,няма от какво да се оплаквам

до скоро си мислех,че имам много приятели и всички наистина изпитват към мен тези топле чувства които ми показваха..но точно преди седмица ми забиха нож в гърба..сега останах с три истински приятелки..и един объркан живот..
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Нямам истински приятели,само използвачи или познати..
    London Tipton

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    1 другите са тъпи използвачи...
    +1
    +1
    или познати

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Колкото и тъпо да звучи,истинския,човека на който наистина за всичко мога да разчитам,тва е гаджето ми..а и така започна всичко..от приятелството Иначе приятелки...бол..пък такива за маса на път и под път
    Добре казано!И аз мога да пия с много хора,с много боклуци,копелета за които съм се раздавал,от които съм очаквал само лоялност и ми обърнаха гръб от егоизъм...Сега има едно момиче в което съм влюбен,тя е всичко за мен,заради нея дори ще се връщам в града,за да бъда с нея,въпреки,че ще замина извън града,може и дори извън страната.
    Всичко което ми трябва е само тя и нейната любов!
    Евала,пич...в днешно време Момчета кат тебе рядко се сре6тат Поздравявам те за думите ти и за намеренията ти...в подобно положение съм в момента...и ако момичето,в което си влиубен,отрвръ6та на чуствата ти...повярвай ми...тя 6те е много 6тастлива,че някой прави подобно не6то за нея...желя ви успех и на двамата,взех при сърце коментара,за6тото пак се повтарям...в подобно положение съм

имам си точно... 2.. най-добри приятели.. С гордосТ мога да кажа, че те наистина са ми ПРИЯТЕЛИ ..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

До скоро мислех че имам приятелка, а тя се оказа голяма предателка Ей каква рима...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Имам 2 истински приятелки и един приятел,който ми е като брат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си