- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко ИСТИНСКИ Приятели имате?
Незнам пич аз иам 1 истински приятел дръгите се наричат ПОЗНАТИ не може да разчиташ на тях..
Аз имам цели двама истински приятелии те ми стигат.. а Др са просто познати ;=)
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Поправка имам 2 или 3 истински приятели![]()
Don't worry, be happy!
имам 2 истински приятелки (сиси и миша) и един истински приятел (алекс). от тази година съм в нов клас и не мога да кажа 4е от там имам истински приятели, щото не ги познавам още. но от стария ми клас, вси4ки които се пишеха приятели, от 15.06.07 (когато завършихме) не са се обадили. и сега си имам само миша, сиси и алекс но съм мн щастлива с тях.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
nito edin nikoga ne sam imala istinski fr si4ki predavat
Нямам истински... Е имам една която ме разбира мн добре, ама чак са истинска мн мн не я чувствам...
Незнам дали има истински?Но да кажа ,че са 2-ма ! Едно момче (Милен) и момиче (Соня).Соня е от Бургас ,а аз съм от Добрич ,както и Милен.
Незнам наскоро трябваше да кажа на някого нещо много важно и избрах Соня пред Милен.Страх ме е да не ме предаде приятел ,приятел ,НО за ВСЕКИ трябва да си имаш 1 на ум![]()
Винаги може да ти забият нож в гърба ,затова си носи щит![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ами истински-мисля, че две... поне за едната съм 100% сигурна, но се надявам да не попадна в случай, когато ще се наложи да разбера дали се лъжа или не...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Не мога да разбера как така си делите приятелите на "фалшиви" "по-истински" "най-истински" и тнПървоначално написано от Enchanted
![]()
Don't worry, be happy!
6-ма, инак имам познати от други градове и държави
Да ви кажа и аз незнам искам/надявам се, че имам истински приятели.. познати имам адски много, но приятели естествено по малко. От цялата ни компания 10 човека 3-4 ги познавам от както се помня.![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Бяха три, но станаха две...![]()
Охаа.. аз вече разбрах че истински приятелки не съм имала и няма да имам.. имам приятелки, ама е трудно да ги нарека истински.. ама си имам истински приятел.. не гадже ами приятел
Емиии това ---> http://vbox7.com/play:42265f9d са ми най-добрите фрс , или на кратко Бест Барбис...АБЕ в смисъл ние сме си компанийка...На всякъде заедно , винаги 5те , но за истински фрс....Може би само 2 или 3Но пък по-малко ...по-истински :P
Всъщност аз имам само 1 приятелка истинска..другите са просто познати...мога така да ги нарека...![]()
имам много приятели и приятелки.Но само една от тях ми е по-близка и много си я обичкам![]()
Гаджето и още една приятелка.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥