- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко ИСТИНСКИ Приятели имате?
Една пприятелка,но в момента
се чувствам така все едно нямам и нея.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
4 момичета и 1 момче .. Да, малко невероятно звучи да имам толкова много най-добри приятели .. даже аз се учудвам .. но явно съм имала късмет и съм случила на едни наистина прекрасни хора ...
П.П. Сигурно за 10 път пиша в тая тема, но сега съм напълно убедена в отговора ми ..![]()
Mmmmm.... gadjeto mi e na pyrvo mqsto... i moga da tvyrdq che tova e nai dobria mi priatel... i e istinski... A otnosno priatelki... moje 1-2 ... ama pak ne sym sigurna do koga shte mislq taka...
имам приятели и приятелки, но истински не съм сигурна, че имам...![]()
Около 10/15 но сам убеден 4е моми4етата са по добри приатели![]()
imam 2 istinski fr i mn si gi obi4am
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
Ами две ... като с тях никога не сме се виждали. Може малко странно да прозвучи , но въпреки това те ме познават най-истински. Пред тях съм си просто азИначе се делят ... приятели от училище , приятели от квартала ... всички знаят по-малко , колкото да се каже , че сме говорили няколко пъти
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
ами честно да ви кажа много съм раздвоена понеже живея в квартал на един град и имам приятели и от града и от квартала но често ме поставят в някви никви ситуации като:Ние или те? и направо ми иди да отида да се гръмна постоянно се сърдят за врели некипeли абееее напрао да ти умре коня от заушкамного ми е гадно...Някои ще кажат че съм в пубертета ама извинявай баси лайняния случай !!! Съвети?В окаяно положение съм... ;( а колкото до това дали са истински...някои да...Някои не...
Познати имам много,"приятели" също,но истинските приятели са ми само двама...![]()
Istinski priqtelki sa mi tri stra6no pe4eni momi4eta, koito mnooooooooooooooggggggggggggggggggoooooooooooooooo ooooooooooooo si obi4kam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-no momiche i edno momche otiva na tamdrygite saa tapi izpozva4i
![]()
4etiri ili pet 4oveka se znaem ot 9 do 11 godini nz s to4nost i sa syper 4ovecheta :P
ВСИЧКИТЕ МИ ПРИАТЕЛИ СА ИСТИНСКИ. Останалите не са ми , а са ми само познати.
8т. от правилата, системно!
Peiqtelite istinskite priqteli v dneshno vreme sa rqdkost pone pri men preobladavat poveche prosto priqteli kakto im kazvam poznati s koito si prekarvash dobre ,no istinski priqteli rqdkost v povecheto sluchai moje da se kaje che nqmam takiva chestito na tezi koito imat i edin suvet vqrvaite predimno v sebe si samo vie nikoga nqma da se izlujete ili da si skroite nomer drujte si ochichkite otvoreni chao![]()
![]()
![]()
Подари ми целувка - подари ми мечта,Подари ми прегръдка - подари ми нежен миг ,подари ми себе си и ме направи най - щасливата жена !
Първоначално написано от the sad girl
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
..мм двечкиии...![]()
az 4 no nz te kakvo mislqt za men i ponqkoga mi se rasurdvat za gluposti ama barzo im minava![]()
ina4e az mnogo gi obi4am :P
Двама. Познава ме плашещо добре, единият от които. От кога се познаваме с него не виждам какво значение би имало(?). От достатъчно дълго и с двамата и не, не сме се запознали в Интернет, хаха. Ще ми се да вярвам, че някъде и те биха казали нещо подобно за мен.![]()
Имам много познати![]()
достатъчно приятели![]()
малко истински приятели![]()
немога да определя с числа...![]()
Имам 100% истински приятели и то не един-двама-трима ами 15-20.Според мен е така защото за приятелите си давам всичко и съм супер влюбчива![]()
![]()