.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли истински приятели?

Гласували
249. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

68 27,31%
  • да

181 72,69%
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 200
    Супер фен Аватара на Exothermic
    Една пприятелка,но в момента
    се чувствам така все едно нямам и нея.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    4 момичета и 1 момче .. Да, малко невероятно звучи да имам толкова много най-добри приятели .. даже аз се учудвам .. но явно съм имала късмет и съм случила на едни наистина прекрасни хора ...

П.П. Сигурно за 10 път пиша в тая тема, но сега съм напълно убедена в отговора ми ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

3-4.. то повече не е и нормално някой да има...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mmmmm.... gadjeto mi e na pyrvo mqsto... i moga da tvyrdq che tova e nai dobria mi priatel... i e istinski... A otnosno priatelki... moje 1-2 ... ama pak ne sym sigurna do koga shte mislq taka...

имам приятели и приятелки, но истински не съм сигурна, че имам...

Град
    Sofia
    Около 10/15 но сам убеден 4е моми4етата са по добри приатели

imam 2 istinski fr i mn si gi obi4am
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

Ами две ... като с тях никога не сме се виждали. Може малко странно да прозвучи , но въпреки това те ме познават най-истински. Пред тях съм си просто аз Иначе се делят ... приятели от училище , приятели от квартала ... всички знаят по-малко , колкото да се каже , че сме говорили няколко пъти
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

ами честно да ви кажа много съм раздвоена понеже живея в квартал на един град и имам приятели и от града и от квартала но често ме поставят в някви никви ситуации като:Ние или те? и направо ми иди да отида да се гръмна постоянно се сърдят за врели некипeли абееее напрао да ти умре коня от заушка много ми е гадно...Някои ще кажат че съм в пубертета ама извинявай баси лайняния случай !!! Съвети?В окаяно положение съм... ;( а колкото до това дали са истински...някои да...Някои не...

Познати имам много,"приятели" също,но истинските приятели са ми само двама...

Istinski priqtelki sa mi tri stra6no pe4eni momi4eta, koito mnooooooooooooooggggggggggggggggggoooooooooooooooo ooooooooooooo si obi4kam

1-no momiche i edno momche otiva na tam drygite saa tapi izpozva4i

Повече от фен Аватара на plamka
    1

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    4etiri ili pet 4oveka se znaem ot 9 do 11 godini nz s to4nost i sa syper 4ovecheta :P

Град
    София
    нямам

ВСИЧКИТЕ МИ ПРИАТЕЛИ СА ИСТИНСКИ. Останалите не са ми , а са ми само познати.
    8т. от правилата, системно!

Град
    Navsiakude i Nikude
    Peiqtelite istinskite priqteli v dneshno vreme sa rqdkost pone pri men preobladavat poveche prosto priqteli kakto im kazvam poznati s koito si prekarvash dobre ,no istinski priqteli rqdkost v povecheto sluchai moje da se kaje che nqmam takiva chestito na tezi koito imat i edin suvet vqrvaite predimno v sebe si samo vie nikoga nqma da se izlujete ili da si skroite nomer drujte si ochichkite otvoreni chao
    Подари ми целувка - подари ми мечта,Подари ми прегръдка - подари ми нежен миг ,подари ми себе си и ме направи най - щасливата жена !

Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    3 istinski fr
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

..мм двечкиии...

az 4 no nz te kakvo mislqt za men i ponqkoga mi se rasurdvat za gluposti ama barzo im minava
    ina4e az mnogo gi obi4am :P

Lestat357
    Guest
    Двама. Познава ме плашещо добре, единият от които. От кога се познаваме с него не виждам какво значение би имало(?). От достатъчно дълго и с двамата и не, не сме се запознали в Интернет, хаха. Ще ми се да вярвам, че някъде и те биха казали нещо подобно за мен.

Имам много познати
    достатъчно приятели
    малко истински приятели
    немога да определя с числа...

Град
    варна
    Имам 100% истински приятели и то не един-двама-трима ами 15-20.Според мен е така защото за приятелите си давам всичко и съм супер влюбчива

Град
    sofia
    dve istinski priqtelki imam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си