.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли истински приятели?

Гласували
249. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

68 27,31%
  • да

181 72,69%
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 200
    аз имам 2 или даже 3
    но нещо не съм сигурна
    едната да я наречем Ивайла (това не е истинското й име)
    ми е най-добра от всички
    имаме много забавни моменти и т.н.
    Ивайла постоянно се кара с другата - примерно ... Светослава (не е истинското й име)
    и ме настройва срещу нея - обаче ту си мени мнението - приятелки сме й, правим й се на приятелки

другата да я наречем Красимира е на страната на Светослава
    и постоянно ни се сърди че се караме
    нз
    пишете според вас коя ми е най-истинска приятелка

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    0

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Честно казано и аз вече не знам. Преди 2-3 години имах няколко "най-добри", но в един момент всичко се промени, всички станаха надути курви!
    Лятото "уж" имах 2, но едната вече не я броя, защото все си измисля някакви лъжи, а пък с другата, с която сме постояно вече нещо много ме съмнява. Държи се вече по-особено. За най-малкото и би се отказала от мен. Ако спра да идвам на тренировки (Случайно го подучух), тя веднага щяла да си намери друга и с мен може би ще спре да контактува. Все си измисля тъпи извинения. За сега имам(х) 3 (1-та от горното описание), но с другата пък не бях излизала известно време (2 седмици), защото бях болна, и тя може да се каже, че си намери нова по-добра приятелка. Дори вече не си говорим толкова много, само ако седим 2-те по някой час. Остана само 1 и нея я ценя най-много, единствено тя ми се обаждаше да ме чуе как съм когато съм болна, всеки ден си говорим с нея минимум по 20-30 мин по тела (Когато не излизаме да се видим) и то по 3-4 пъти на ден. В даскало съм забелязала, че с мен говори и се движи най-много (Целия клас дружи с нея, но с мен се движи най-много), защото нейната приятелка, започна да се движи с онази, 'дето бях болна и си намери нея, и може да се каже, че сме нещо като "зарязани" с нея. Но може би е за добро. А и с нея почти не се карам както с миналите ми, все се лигавим, с нея имам най-много общо, абе направо казано - Единствената ми истинска приятелка. Другите са просто едни изплозвачи!

That's the story of my miserable life!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Хм...Не съм се замисляла...Наистина е трудно да отговоря,не мога да си дефинирам какво означава истински приятел...

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    1! но има 3-4 момичета които значат страшно много за мен и не са ме предавали никога... може би и тях бих ги нарекла истински приятели но времето ще покаже..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на DesireToFire
    7.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    7.
    вярвай си....

Град
    Пловдив
    точно 1.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от NBD
    7.
    вярвай си....
    Точно т'ва щях да се заслилвам да викам (пиша). . .
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Имам една единствена истинска приятелка и не бих я предала НИКОГА!
    Just Siseyy Hater's ...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Няма истински приятели има само интереси, докато има полза един човек от теб ще ти бъде приятел. Истински приятели са семейството.

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    7.
    вярвай си....
    Вас к'во ви бърка?

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    7.
    вярвай си....
    Вас к'во ви бърка?
    Ами мнение, не можеш да ни забраниш да си даваме мнението, още повече през интернет
    ♥ 2PAC ♥

7.
    вярвай си....
    Вас к'во ви бърка?
    Ами мнение, не можеш да ни забраниш да си даваме мнението, още повече през интернет
    Нямам нищо против мнението ти,но защо смяташ,че е невъзможно да има 7 истински приятели?Казвате го така,сякаш ядете на 1 маса с него/нея.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    7.
    вярвай си....
    Вас к'во ви бърка?
    Именно. Ако искате вярвайте, ако искате си мислете че съм лапе, което просто не е разбрало нищо от живота и не може да си рабере истинските приятели. Защото достатъчно ясно ги разграничавам от просто хората в компанията ми, от съученици или човек с когото имам общи интереси. И не става въпрос за някого с когото просто се мотая и говоря, защото един от тях живее на другия край на страната, но би (и е) минавал цялото разстояние растояние само за да се видим за няколко часа, защото не сме се виждали отдавна. Друг човек е сестра ми, където няма нужда да обяснявам, че мога да разчитам за всичко на нея, а останалите са се доказали достатъчно.. Все пак не мисля, че бях длъжна да се обяснявам, но така или иначе го написах вече.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от plamsityy
    имам приятели и приятелки, но истински не съм сигурна, че имам...
    +

1

Всичко останало е познати!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Имам 2 истински прищтелки,които много пъти са доказвали че са истински,а не просто познати.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    2

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Един е, но мога да разчитам на него. ;]

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

нямам истински приятели....всички са някви малоумни същества дет са някви голми гнусници...ядат, пърдят и говорят как ще бърка у путката на някоя...и тез 3-те неща на веднаш го правят....мн са малоумни и недорасли...а момичетата не обръщат внимание на никой даже на мене защото ме мислят че и аз съм като тях.....абе просто незнам вече да плача или да се смея на това колко са жалки...

Честно казано и аз вече не знам. Преди 2-3 години имах няколко "най-добри", но в един момент всичко се промени, всички станаха надути к**ви!
    Лятото "уж" имах 2, но едната вече не я броя, защото все си измисля някакви лъжи, а пък с другата, с която сме постояно вече нещо много ме съмнява. Държи се вече по-особено. За най-малкото и би се отказала от мен. Ако спра да идвам на тренировки (Случайно го подучух), тя веднага щяла да си намери друга и с мен може би ще спре да контактува. Все си измисля тъпи извинения. За сега имам(х) 3 (1-та от горното описание), но с другата пък не бях излизала известно време (2 седмици), защото бях болна, и тя може да се каже, че си намери нова по-добра приятелка. Дори вече не си говорим толкова много, само ако седим 2-те по някой час. Остана само 1 и нея я ценя най-много, единствено тя ми се обаждаше да ме чуе как съм когато съм болна, всеки ден си говорим с нея минимум по 20-30 мин по тела (Когато не излизаме да се видим) и то по 3-4 пъти на ден. В даскало съм забелязала, че с мен говори и се движи най-много (Целия клас дружи с нея, но с мен се движи най-много), защото нейната приятелка, започна да се движи с онази, 'дето бях болна и си намери нея, и може да се каже, че сме нещо като "зарязани" с нея. Но може би е за добро. А и с нея почти не се карам както с миналите ми, все се лигавим, с нея имам най-много общо, абе направо казано - Единствената ми истинска приятелка. Другите са просто едни изплозвачи!

That's the story of my miserable life!

и при мен е така
    по-горе споменатата ивайла ми е най-добра
    всеки ден си говорим по скайпа или по телефона, събота и неделя ходим в мола, само че ме убеждава да не сме приятелки на другите 2

2, най-готините хора който знам за всичко мога да разчитам на тях и те на мен
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Нямам приятели.Всички са скучни, тъпи, предвидими...Мога да предвидя всеки техен ход, мислят само как да се наядат,напият и как да се задоволят.Единак съм си, и честно казано е по-добре да седнете да попрочетете нещо или да изгледате някой филм, от колкото да се занимавате с нискокачествена стока.Разчитайте на себе си докато сте малки, защото като пораснете вие ще се издържате не 'приятелите' ви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си