Първоначално написано от
BlackEyedPeas
Честно казано и аз вече не знам. Преди 2-3 години имах няколко "най-добри", но в един момент всичко се промени, всички станаха надути к**ви!
Лятото "уж" имах 2, но едната вече не я броя, защото все си измисля някакви лъжи, а пък с другата, с която сме постояно вече нещо много ме съмнява. Държи се вече по-особено. За най-малкото и би се отказала от мен. Ако спра да идвам на тренировки (Случайно го подучух), тя веднага щяла да си намери друга и с мен може би ще спре да контактува. Все си измисля тъпи извинения. За сега имам(х) 3 (1-та от горното описание), но с другата пък не бях излизала известно време (2 седмици), защото бях болна, и тя може да се каже, че си намери нова по-добра приятелка. Дори вече не си говорим толкова много, само ако седим 2-те по някой час. Остана само 1 и нея я ценя най-много, единствено тя ми се обаждаше да ме чуе как съм когато съм болна, всеки ден си говорим с нея минимум по 20-30 мин по тела (Когато не излизаме да се видим) и то по 3-4 пъти на ден. В даскало съм забелязала, че с мен говори и се движи най-много (Целия клас дружи с нея, но с мен се движи най-много), защото нейната приятелка, започна да се движи с онази, 'дето бях болна и си намери нея, и може да се каже, че сме нещо като "зарязани" с нея. Но може би е за добро. А и с нея почти не се карам както с миналите ми, все се лигавим, с нея имам най-много общо, абе направо казано - Единствената ми истинска приятелка. Другите са просто едни изплозвачи!
That's the story of my miserable life!