- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
и аз все оше не сум я преживяла но ште е скоро и аз нямам турпение ужасно много искам макар че ме е и малко страх да не сгафя![]()
![]()
Изпращах гаджето ми на автобуса ... И той ми пусна език ... И се стресирах ... Ноо, помня, че тогава целувките му ми се виждаха вълшебни. Получавах по една всеки ден след училище![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Беше супер отдавна и чак ме хваща малко срам като си спомня![]()
Пазех си дълго и упорито първата целувка за някой супер специален човек и накрая някакъв, който до тогава не познавах ме дръпна изведнъж и ме целуна - беше ебахти съкса!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ебати тъпият въпрос
Ми целувах се
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Какво може да сгавиш? Да му захапеш езика или да му откъснеш сливиците???Първоначално написано от sweetykosity
![]()
А до всички, които са разочаровани от целувката и им е било гадно, ето ви решение:
Опитайте преди това да си измиете зъбите и особено езика. Или точно преди целувка лапайте Орбит и Тик Так или пък яжте магданоз.![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
И двамата бехме леко пийналии ( поначерпени![]()
![]()
) и беше много много яко...
:P
Първоначално написано от lucho13
магданоз.. wtf?!Първоначално написано от xNiKx
![]()
Какво се заблужда'аш?Жuвей ден за ден,защото може да няма утре (;
Ямайка *love*
СпонджБоб *love*
++Първоначално написано от SunnyTime
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не помня кога беше първата ми целувка, но помня кога целунах приятелката ми за пръв път.
Беше на 26-ти октомври. Тя ми каза , че не може да бъде с мен и след това ме целуна.Целувката беше толкова нежна , толкова красива... лошото е ,че беше много кратка и нямах възможност да я целуна и аз..![]()
беше ми доста неловко щот не се целувах хубаво изобщо но после компенсирах : )
Exorcism !
ми беше на една екскурзия..играхме на шише,просто аз се паднах с един идиот там и нямаше как,нищо романтично за съжаление![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Аз направо с език тръгнах и доста добре мина![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ами... целувах се .. какво толкова може да съм направила .. не мисля че има нещо кой знае кво за правене![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първата и единствената ми беше във втори клас. Едно момиче се подхлъзна и падна на леда пред училище. Аз и помогнах да стане и получих кратка целувка по устните без език.![]()
Positive rate, gear up!
Моята първа целувка никога няма да забравя.., много се притеснявах,но бързо ми мина ;дд
Иначе.. бяхме на едно ниско паянтово мостче близо до блока на баба ми и леко цопнах в реката ,но това е доста дълга история ;д![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Първоначално написано от uBuTo
![]()
Миналата година по октомври някой си ..Изобщо не го очаквах,но спомените ...
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
На момичето също й беше първа, така че целувката беше по зъбите. Абе много се зарадвах![]()
духаше вятър и косата ми развали цялата целувка![]()
![]()
аммм ... моята първа целувка беше на една спиркаточно пред нас
![]()
седяхме си с момчето ,с което излизахме от доста време и както си говорехме той тръгна към ммен ии аз си викам леле ами сега
![]()
ама общо взето беше дообре
следващите обаче ми харесаха повече
![]()
![]()
...::LoVe MaTt PoKoRa::.... :*:*:*
Божее като се сетя направо се заливам от смях.И двамата бяхме някакви глупаци и просто една издънка стана чее ..
Но това е само при първата следващите са по-хубави
![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Бяхме сами на една пейка и беше тъмно.. Той се беше доближил до мене.. погледна ме.. и ме целуна.. а аз седях стъписана..но ми хареса.. пък и той каза, че се целувам добре, нищо, че ми е за първи път..
![]()
Няма някакви правила при целувките..незнам защо някои са супер изплашени преди първата си целувка.. просто се отпуснете и всичко ще си дойде от само себе си>ЛОЛ<![]()