- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
И аз.Първоначално написано от sasha_90
И беше.. ужсно. Ако темата е за най-най-първата целувка - блякк..
![]()
I'm inlove with a criminal...
Еми бее преди няколко дена . Той незнаеше че ми е за първи път и като се нае![]()
![]()
. Но беше уникално . Няма да я забравя сигорна съм :P
Моята беше на 27 октомври, но не беше кой знае какво. Аз само се притесних ужасно и измънках едно "Аз.... не ссе,.... справих добре"![]()
![]()
![]()
На пейката пред неговия блок. Беше направо с език и ми беше някак странно,мокро,студено (не знам защо) и се притесних ужасно много ^^ СЛед нея ми бяха странни и втората и третата ии може би след това си свикнахме ии до сега са страашно хубави <3 ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хмм.. първата си беше направо с език и в главата ми се въртеше как да не и откъсна езика.![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Стрестнах се.![]()
Баш първата беше някъде предучилищнатаама то не се брои..
Иначе на осъзнатата първа целувка си шибнахме зъбитеАма беше сладко като цяло <3
![]()
срах сеПървоначално написано от so_far_away
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Аз като си спомня моята първа....и ми става лошо,тоест с човека който бях просто...няма да си го простя,ама тогава бях супер тъп![]()
![]()
Дигнах СамолетаПървоначално написано от so_far_away
![]()
Ми повечето хора си мислят, че първата целувка е нещо велико и цял живот се помни, ама да ви кажа аз не си спомням къде беше, какви бяха обстоятелствата, дори не съм сигурна на колко години ибях, а пък камоли подробности. Иначе беше хубаво, беше забавно. Щом не са ми останали спомени, сигурно е било просто обикновено "мляскане"![]()
Тези, които още не са се целували, не се притеснявайте толкова, не е нищо особено.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
беше скоро ,, направ0 с езикмомчето не знаеше,че ми е била първа ама и не разбра
беше уникално !! с изключение на това че се завалих (не питайте) ии се ударих в рамото му и казах "опаа сорри" ама после си продължихме
![]()
Като за първа беше добре. Може би най-добрата, но в никакъв-слуай най-запомнящата се![]()
Bon Jovi - Always
бе беше ужас..стреснах се и нищо не напраих ама карай..важното е че ше я запомня щото беше с момчето което обичам и сме заедно
![]()
![]()
не ти харесва да се целуваш?Първоначално написано от EmO_KiD_;(
какво не ти е наред бе? да не си Асексуална?
![]()
![]()
амм.. мойта бешее много хубававсичко беше суперр
пък и той беше опитен
никога няя го забрая тоя момент
![]()
оставих го да ме целуне ..![]()
еех спопмени..
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ама първа целувка като цяло или първа целувка с момче?![]()
Мойта първа с момче (но не първа като цяло) беше нещо отвратително...
Можех да се целувам.. имах доста опит с мои приятелки ама с момче.... НЕЕЕЕЕЕ!!! Беше ме много срам... Бяхме на един мост наречен "Мостът на влюбените" и гледахме луната точно срещу нас.. Мислех си "леле точно както си го представях" ... Ииии той не искаше да ме пусне от прегръдките си, освен ако не го целуна... Аз нали съм си една срамежлива... го цунках по бузата....
Обаче той поиска още... и нали по устата обаче не му пуснах език.. не го оставих и той да ми пусне... дръпнах се
и помня точните му думи... "с още една малка подробност" .. ии айде вече се целунахме с език.. обаче .. хахаха.... аз нищо не направих.... оставих го той да си върви езика, а аз моя го глътнах буквално.... БРРРРРРРРР!!!! Сега ме е срам да погледна момчето, защото съм сигурна, че си мисли, че не мога да се целувам.....
... ахахаххаа.... МНОГО БЕШЕ ГАДНО!...
Първа целувка = най-якото преживяване?! Кой Го КАЗВА, БЕ?!
Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..
Имам въпрос то хубаво аз ще си отовря устата ами ако той не я отвори кфо ще правя смисал аз да тръгна да го целувам а той да не си отвори устата ??![]()
миии.. на първата целувка, както и на всяка друга.. се целувах.. не помня какво друго съм правила в този момент. бях му прихванала тениската горе на врата и си го целунах...не е кой знае колко интересно.следващите целувки са по-хубави .. хах
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
Прегърнахме се и се целунахме, не знам как, но успях от първия пътПървоначално написано от so_far_away
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?