- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Първоначално написано от uBuTo
![]()
Миналата година по октомври някой си ..Изобщо не го очаквах,но спомените ...
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
На момичето също й беше първа, така че целувката беше по зъбите. Абе много се зарадвах![]()
духаше вятър и косата ми развали цялата целувка![]()
![]()
аммм ... моята първа целувка беше на една спиркаточно пред нас
![]()
седяхме си с момчето ,с което излизахме от доста време и както си говорехме той тръгна към ммен ии аз си викам леле ами сега
![]()
ама общо взето беше дообре
следващите обаче ми харесаха повече
![]()
![]()
...::LoVe MaTt PoKoRa::.... :*:*:*
Божее като се сетя направо се заливам от смях.И двамата бяхме някакви глупаци и просто една издънка стана чее ..
Но това е само при първата следващите са по-хубави
![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Бяхме сами на една пейка и беше тъмно.. Той се беше доближил до мене.. погледна ме.. и ме целуна.. а аз седях стъписана..но ми хареса.. пък и той каза, че се целувам добре, нищо, че ми е за първи път..
![]()
Няма някакви правила при целувките..незнам защо някои са супер изплашени преди първата си целувка.. просто се отпуснете и всичко ще си дойде от само себе си>ЛОЛ<![]()
И аз.Първоначално написано от sasha_90
И беше.. ужсно. Ако темата е за най-най-първата целувка - блякк..
![]()
I'm inlove with a criminal...
Еми бее преди няколко дена . Той незнаеше че ми е за първи път и като се нае![]()
![]()
. Но беше уникално . Няма да я забравя сигорна съм :P
Моята беше на 27 октомври, но не беше кой знае какво. Аз само се притесних ужасно и измънках едно "Аз.... не ссе,.... справих добре"![]()
![]()
![]()
На пейката пред неговия блок. Беше направо с език и ми беше някак странно,мокро,студено (не знам защо) и се притесних ужасно много ^^ СЛед нея ми бяха странни и втората и третата ии може би след това си свикнахме ии до сега са страашно хубави <3 ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хмм.. първата си беше направо с език и в главата ми се въртеше как да не и откъсна езика.![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Стрестнах се.![]()
Баш първата беше някъде предучилищнатаама то не се брои..
Иначе на осъзнатата първа целувка си шибнахме зъбитеАма беше сладко като цяло <3
![]()
срах сеПървоначално написано от so_far_away
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Аз като си спомня моята първа....и ми става лошо,тоест с човека който бях просто...няма да си го простя,ама тогава бях супер тъп![]()
![]()
Дигнах СамолетаПървоначално написано от so_far_away
![]()
Ми повечето хора си мислят, че първата целувка е нещо велико и цял живот се помни, ама да ви кажа аз не си спомням къде беше, какви бяха обстоятелствата, дори не съм сигурна на колко години ибях, а пък камоли подробности. Иначе беше хубаво, беше забавно. Щом не са ми останали спомени, сигурно е било просто обикновено "мляскане"![]()
Тези, които още не са се целували, не се притеснявайте толкова, не е нищо особено.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
беше скоро ,, направ0 с езикмомчето не знаеше,че ми е била първа ама и не разбра
беше уникално !! с изключение на това че се завалих (не питайте) ии се ударих в рамото му и казах "опаа сорри" ама после си продължихме
![]()
Като за първа беше добре. Може би най-добрата, но в никакъв-слуай най-запомнящата се![]()
Bon Jovi - Always
бе беше ужас..стреснах се и нищо не напраих ама карай..важното е че ше я запомня щото беше с момчето което обичам и сме заедно
![]()
![]()