.
Отговор в тема
Страница 12 от 26 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 637
    Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Оставих се на "течението" т.е. следвах неговите движения.
    И аз. И беше.. ужсно. Ако темата е за най-най-първата целувка - блякк..

I'm inlove with a criminal...

Еми бее преди няколко дена . Той незнаеше че ми е за първи път и като се нае . Но беше уникално . Няма да я забравя сигорна съм :P

Моята беше на 27 октомври, но не беше кой знае какво. Аз само се притесних ужасно и измънках едно "Аз.... не ссе,.... справих добре"

Мега фен
    Град
    <3
    На пейката пред неговия блок. Беше направо с език и ми беше някак странно,мокро,студено (не знам защо) и се притесних ужасно много ^^ СЛед нея ми бяха странни и втората и третата ии може би след това си свикнахме ии до сега са страашно хубави <3 ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Хмм.. първата си беше направо с език и в главата ми се въртеше как да не и откъсна езика.
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

Стрестнах се.

Супер фен
    Баш първата беше някъде предучилищната ама то не се брои..
    Иначе на осъзнатата първа целувка си шибнахме зъбите Ама беше сладко като цяло <3

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?
    срах се
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Ебати тъпият въпрос
    Ми целувах се
    м0мчет0 ме предразп0л0жи и се п0лучи д0лу-г0ре д0бре пък със следващите вече се усъвършенствахме....
    ElinoOor

Аз като си спомня моята първа....и ми става лошо,тоест с човека който бях просто...няма да си го простя,ама тогава бях супер тъп

Повече от фен Аватара на sugargirl94

Дигнах Самолета

Град
    in the reality : )
    Ми повечето хора си мислят, че първата целувка е нещо велико и цял живот се помни, ама да ви кажа аз не си спомням къде беше, какви бяха обстоятелствата, дори не съм сигурна на колко години ибях, а пък камоли подробности. Иначе беше хубаво, беше забавно. Щом не са ми останали спомени, сигурно е било просто обикновено "мляскане"
    Тези, които още не са се целували, не се притеснявайте толкова, не е нищо особено.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

беше скоро ,, направ0 с език момчето не знаеше,че ми е била първа ама и не разбра беше уникално !! с изключение на това че се завалих (не питайте) ии се ударих в рамото му и казах "опаа сорри" ама после си продължихме

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Цитирай Първоначално написано от FrostHammer
    Дигнах Самолета
    Не гълтай корема, гълтай калорекс.

Иначе отиваш да акаш в тоалетната на Ники.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Като за първа беше добре. Може би най-добрата, но в никакъв-слуай най-запомнящата се
    Bon Jovi - Always

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    бе беше ужас.. стреснах се и нищо не напраих ама карай..важното е че ше я запомня щото беше с момчето което обичам и сме заедно

Амии беше много приятно

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    А моята първа хич не ми хареса.Беше ми гадно даже,все едно ми ъхат някво чуждо тяло в устата,а и все още не ми харесва....
    А какво си помислих ли?Ммм,мисля,че беше:"Леле,колко е гадно,а аз го мислех за хубаво"
    не ти харесва да се целуваш? какво не ти е наред бе? да не си Асексуална?

амм.. мойта бешее много хубава всичко беше суперр пък и той беше опитен никога няя го забрая тоя момент

оставих го да ме целуне .. еех спопмени..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Ама първа целувка като цяло или първа целувка с момче?

Мойта първа с момче (но не първа като цяло ) беше нещо отвратително... Можех да се целувам.. имах доста опит с мои приятелки ама с момче.... НЕЕЕЕЕЕ!!! Беше ме много срам... Бяхме на един мост наречен "Мостът на влюбените" и гледахме луната точно срещу нас.. Мислех си "леле точно както си го представях" ... Ииии той не искаше да ме пусне от прегръдките си, освен ако не го целуна... Аз нали съм си една срамежлива... го цунках по бузата.... Обаче той поиска още... и нали по устата обаче не му пуснах език.. не го оставих и той да ми пусне... дръпнах се и помня точните му думи... "с още една малка подробност" .. ии айде вече се целунахме с език.. обаче .. хахаха.... аз нищо не направих.... оставих го той да си върви езика, а аз моя го глътнах буквално.... БРРРРРРРРР!!!! Сега ме е срам да погледна момчето, защото съм сигурна, че си мисли, че не мога да се целувам..... ... ахахаххаа.... МНОГО БЕШЕ ГАДНО!...

Първа целувка = най-якото преживяване?! Кой Го КАЗВА, БЕ?!
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Имам въпрос то хубаво аз ще си отовря устата ами ако той не я отвори кфо ще правя смисал аз да тръгна да го целувам а той да не си отвори устата ??

миии.. на първата целувка, както и на всяка друга.. се целувах.. не помня какво друго съм правила в този момент. бях му прихванала тениската горе на врата и си го целунах...не е кой знае колко интересно.следващите целувки са по-хубави .. хах
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Голям фен Аватара на playhard1

Прегърнахме се и се целунахме, не знам как, но успях от първия път
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си