.
Отговор в тема
Страница 13 от 26 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 637
    Супер фен
    Моята беше ужаснааа... Уговорих се с едно момче да излезем. Седя си аз на една пейка в парка и го чакам да дойде. Виждам го, че идва. Станах, той дойде при мен и ме целуна. Не го очаквах, не му отвърнах, стоях като стъписана. Особено романтично беше...

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Първите 10-на секунди, бяха... ужасяващи. Чувствах се като последния идиот. Бях изнервена макс, като се има предвид, че бяхме у нас.
    След това, като се отпуснах, се оказа, че не съм аз тази, която се задъхва.
    the naughty look. <3

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    И аз още не съм се целувал с език Но се надявам да е скоро
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Беше забавно.

Хем не знам какво да правя, хем тръгвам аз да водя. Шоу голямо беше :Р Хубаво че и тя се включи навреме та някак скалъпихме една хубава първа целувка(за мен естествено, момичето вече се беше целувало). Щото 100 % щях да се оплета. Не че щеше да е проблем де. Интересното е че тя чак на 4-тия месец по случайност разбра че ми е първата

Не за друго, а защото дотогава не е ставало на въпрос.

И такива неща

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз главно се държах като идиот горе долу щото след всичко това бях доста стреснат незнам защо тая "какичка" ми беше толкова навита всичко беше неочаквано,погледна ме и ме целуна,аз бях неузрял,не знаех какво да правя и се вдървих след като се чудих защо езика й е в устата ми след това тя ми обясни някой неща и последва 2ра и 3та целувка

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз като се сетя за моята и ме избива на смях.

Той човека не знаеше, че за мен ще е първа и докато се усетя, както се гушкахме, усетих че ми вкачи езика. И аз една такава изплашена - и се чудя какво да правя. Отдръпнах се... и след няма и 10 минути му се нахвърлих аз, вече без да ми пука от нищо. Оставих се на него и просто го следвах - резултата ми хареса.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

много ми хареса :P ее първо си помислих че е доста лигаво но определено ми хареса даже още копнея за целувките на това момче

Аз пък бях изпушил 1/2 кутия синя карелия на гладно ама даже нямах идея че ще срещна момиче с което ще тръгнем в същия ден.Целувката беше мн яка (за мен де ) а тя даже не разбра че ми беше първата целувка.

П.С. Нямах дъвки....е****и гнусняра

. . Помняя как се притеснявах . . и накрая стана . . Хубаво беше . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Бяхме на центъра и се разхождахме.Tой ме беше прегърнал каза ми "хайде да ходим на кафе" аз се съгласих седнахме на масата взехме си по нещо за пиене. Tой седеше до мен започна да ме гушка и да се приближава... целуна Me много нежно после a3 започнах с език :P той не знаеше че ми за първu път :P каза че се целувам много добре

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    аз пък я помня ахахахс
    ама аз се представих супер зле (ония тупан дет се целувах с него - също). изобщо не знаех какво трябва да правя и най-накрая си викам "ма тва ли било целувка бе!?"
    ++
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на didenceeto
    ...........

Таа първата ми целувка беше супер неочаквана и точно тогава си мислех "лелее,сега ще взема да се издъня нещо" После момчето ми вика ,че съм била много добра и като "опитна" и "скромна" казах "Мерси,така си е" А и след това много се кефех,че съм се целувала вече и то с езиикк Детска работа
    Got me feeling like extaZy...

той ме изпрати до нас и ся седим ние пред вратата и аз го погледнах в очите и той ме целуна съвсем леко шот и той беше нервен апък се е целувал и преди ,ама следващите пъти бяха големите представление то целувки то чудо
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен
    Град
    Earth...
    ех че стара темичка, иначе можеше да кажа нещо което щеше да ви служи вярно доста време

еее нямали някой д ами помогнее
    Ако той не иска да си отвори утата аз кфо да направяя ??

аз бях притеснена, защ0т0 знаех, че ще ме целуне ск0р0 едн0 м0мче и исках съвет 0т п0-г0лемия ми брат, а т0й каза : Взимаш една 10 литр0ва туба, пъхъш си езика вътре и п0чваш да г0 въртиш и така.. целувах два-три дена п0д ред тубата, а брат ми ми се п0диграваше.. след няк0лк0 дена п0исках съвет 0т една м0я приятелка ( п0 г0ляма с 1 г0дина ) и тя се превърна в мой учител два три пъти като я целувах и взех да хващам цаката

Град
    стара загора
    tva s tubata vurshi li rabota ?
    Любовта е чувство, което не може да се опише .

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    БАРАЙТЕ МИ ХАВАЙСКИЯ
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от heart129
    tva s tubata vurshi li rabota ?
    АХхаХАхаХХ ем не.. .. н0 брат ми се п0смя здрааав0

Град
    стара загора
    Любовта е чувство, което не може да се опише .

Аз очаквах да се притесня, обаче някак си нещата станаха от само себе си. Говорехме си с момичето, после замълчахме, прегърнахме се и се целунахме. В интерес на истината не ми направи особено голямо впечатление, въпреки че се целувахме много време.
    Не стана гаф, ама на мен друго ми стана.

при мен беше доста странно.. с гаджето ми бяхме на една пейка... и изведнъж се целунахме аз дори не разбрах как стана... но беше супер
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Счупих и ръката след това се изпихах върху гърчещото и се тяло.

Не си мислете,че първата целувка е чак толкова запомняща се.
    мале ле ..
    как да не е запомнящо се... всеки го помни .. но вие мъжете не му отдавате толкова голямо значение ..

беше отвратителноо не знам защо но 1 път хиччч не ми харесаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си