- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
mi az i nqkolko par4eta ot na6iq klas i tam nekfi ot 5 klas se bqha domaknali s nas i sa praihme 4e sa jenim i az se ojenih za mom4eto koeto si haresvam (i toi me haresva ama az predi celuvkata ne znaeh) i nali az i edno momi4e otidohme v tqhnata staq ite drugite po4naha da broqt a toi zapo4na da se priblijava do men bavno i izvednaj ...... :P :P samo 4e go kara6e leki4ko 6toto znae6e 4e ne sam se celuvala i.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sq hodim
na 13 sam
еми какво да кажа мойта беше много романтична смисъл разкарваме се с нея бяхме ходили заедно на море и тъкмо се разхождахме беше към 22:30 по морския бряг на крайморие имаше и пълнолуние и нали се сещате отражението на луната в водата и валеше беше най незабравимият момент от нашата връзка пожелавам го на всеки да изпита това
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
ядох пръжки с лук, как кво съм правил? ми целувал съм вероятно щом е целувка![]()
бати темите![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
усмихнах се![]()
беше на село с едно момиче по-голямо от мен с 3 год май
бях 1-ви клас и ме попита дали иска да се целунем и аз и казах ОК
беше в кенефа(ако се сещате онези с дупката в земята-миризмата и обстановката бяха съвършенни като за първа целувка) :P
Мии..тоййй ме гушкашее нещо и азз ставам да си ходяя и тойй ме целуна,ама директноо с езикк,ноо аз не се панирах,се 1 ми беше
тойй бешшеее достааа по-опитенн от мен ..
целувките ми и до са са си с него
![]()
на плажаа през нощта .. луната и зведитее .. около нас нещо си се гониха и викаха приятелите ни и само двамата бяхме на шезлонга .. и като ме целуна веднага си вкара езика в гърлото мии![]()
Тогава помня,че си помислих "Нищо специално"
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
билоо е многоо романтичноПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
мойта беше на неква спирка![]()
Надървих се![]()
Ех, първата целувка.Зад една дискотека съвсем неочаквано ме хвана и ме дръпна, и ме целуна, след това ходихме уж 3 дена (щото бях на морето) и след всяка вечер се прибирах с подута уста
..
![]()
Хора много , Човеци малко !
бешеее адския смях :ДД
бяхме наа созопол и имаше купон в една от стаите на едни приятели и бяхме на балкона с въпросното момче което ми беше мноого добър фр. ии ааадскии много го харесвах ама тайничко :Дии супер неочаквано ме целуна докато си говорехме за тва кое ше запомним от лятото ии накрая ме питаа 'нали и това ще го запомниш' ии направооо като се прибирах бях като надрусана се едно летях :ДД спъвах се във всяка 2ра плочка :ДД после като се прибрахме в софия продължихме да ходиме година и половина![]()
едиин от най прекрасните ми спомени бешее <3 ше го разказвам и на внуците :ДД
![]()
mmm..
първата целувка беше наи неочакваното нещо което ми се е случвало.Стоях си с 3 момичета на една пеика в даскало и изведнъж въпросното момче стана от отсрещната пеика дойде до мен и ме целуна,а аз стоя като теле.Отдавна се сваляхме ама не го очаквах това пред цялото училище.Ама пък беше яко и няма да го забравя.![]()
![]()
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
Моята .. 1-ва целувка се получи добретя се случи по време на екскурзия в автобуса .. : D аз и други тийн от моя клас и от др. класове играхме на подаръци .. на мен ми се падна да целуна момче по устата, но без език .. гадн0ъо беше че ми беше 1-вата целувка а момчето което трябваше да целуна го харсвах
ест .. изплаших се малко .. но го целунах и всъщност всичко беше ок .. (:
Моята беше кофти..бях се притеснила мн пък и момчето не беше най-добрия учител
но все пак стана там нещо и таака
![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Беше на купон. И двамата леко пияни. Той доста де...Зе, че си набута езика в устата ми... първия миг не знаех какво да правя, но после изпаднах едва ли не в несвяст ...
следвах неговите движения... И не се отлепихме доста дълго време, макар за мен да беше като за 1 секунда
![]()
Беше много хубавоТой започна пръв.
![]()
Хмм,първата ми беше във 3-ти клас..
Бяхме в час по английски език,когато госпожата ни каза да си изберем партнъор,с който да се престорим че сме гаджета..и така аз си избрах момичето което харесвам,но не бях сигурен че и тя ме харесва,тогава я целунах,и не след дълго .. първото ми гадже,но това е друг въпрос.![]()
преди да направя първата целувка аз си мислих че е много гнусно но.... Отидох на един купон по случай РД то на мой приятел. Когато се свечери започна обичайната игра на шише... Падна ми се да целуна НАЙ-ГОРЕЩАТА мацка на партито (наистина беше направо нереално секси момиче) тя се наведе на 4 крака пред мен и аз малко напред и тя ме си плъзна езичето лекичко по устните ми и така бавно ме свали на земята и започне едно страстно целуване... всички ни гледаха.. БЕШЕ ЧУДЕСНО !!!
teeeen !!
преди да направя първата целувка аз си мислих че е много гнусно но.... Отидох на един купон по случай РД то на мой приятел. Когато се свечери започна обичайната игра на шише... Падна ми се да целуна НАЙ-ГОРЕЩАТА мацка на партито (наистина беше направо нереално секси момиче) тя се наведе на 4 крака пред мен и аз малко напред и тя си плъзна езичето лекичко по устните ми и така бавно ме свали на земята и започне едно страстно целуване... всички ни гледаха.. БЕШЕ ЧУДЕСНО !!!
teeeen !!
Срещнахме си носовете.![]()
![]()
Беше много неудобно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доста добре се получи... качих я на една тенис маса, погледнах я и я целунах.Тя се усмихна и каза, че съм се целувал мн. хубаво , а аз казах ,че отивам да ритам
![]()
------SiNO-------SLM--------
Беше 4-ти клас.. Както малките деца правят се видяхме през междучасието и си говорихме и стана ми стана нещо ..Нещо импулсивно и я целунах with език и след това закъснях за часа с- мин,а вие се сещате какво съм правил ...
Подсказка:(ама не по бузката )
![]()
ахяххаха .. моята история е много забавнаа .. бяхме се събрали там 4-5 човека в нас и се наливахме сбира. .и нали аз тва момче го харесвах .. смисъл харесвах харесвах .. стръваше ми се зарибен донякъде .. и вече пияни заляни с него сме легнали на леглото .. хилим се .. а-у .. и изведнъж някои каза що не тръгнете и ний двамата викаме `ем хубу` и нали той тръгна да си отива ii сички викат цюнакаите се цункайте се .. и аз са засилих към него ама залитамм .. и нещо кво блъснах и той падна .. после стана и се гушнахме и нали аз го целyнах .. той се помъчи да ми пусне език обаче аз тогаа не бях особенно наред и почнах да се хиля .. и тъии ..![]()
![]()
![]()