.
Отговор в тема
Страница 14 от 26 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 637

mi az i nqkolko par4eta ot na6iq klas i tam nekfi ot 5 klas se bqha domaknali s nas i sa praihme 4e sa jenim i az se ojenih za mom4eto koeto si haresvam (i toi me haresva ama az predi celuvkata ne znaeh) i nali az i edno momi4e otidohme v tqhnata staq i te drugite po4naha da broqt a toi zapo4na da se priblijava do men bavno i izvednaj ...... :P :P samo 4e go kara6e leki4ko 6toto znae6e 4e ne sam se celuvala i.......
    i sq hodim
    na 13 sam

Град
    пловдив
    еми какво да кажа мойта беше много романтична смисъл разкарваме се с нея бяхме ходили заедно на море и тъкмо се разхождахме беше към 22:30 по морския бряг на крайморие имаше и пълнолуние и нали се сещате отражението на луната в водата и валеше беше най незабравимият момент от нашата връзка пожелавам го на всеки да изпита това
    Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!

Град
    бълХаристан
    ядох пръжки с лук, как кво съм правил? ми целувал съм вероятно щом е целувка
    бати темите
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

I ♥ machoka Супер фен
    усмихнах се

беше на село с едно момиче по-голямо от мен с 3 год май
    бях 1-ви клас и ме попита дали иска да се целунем и аз и казах ОК
    беше в кенефа(ако се сещате онези с дупката в земята-миризмата и обстановката бяха съвършенни като за първа целувка) :P

Голям фен Аватара на LeDa
    Мии.. тоййй ме гушкашее нещо и азз ставам да си ходяя и тойй ме целуна,ама директноо с езикк,ноо аз не се панирах,се 1 ми беше тойй бешшеее достааа по-опитенн от мен .. целувките ми и до са са си с него

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    на плажаа през нощта .. луната и зведитее .. около нас нещо си се гониха и викаха приятелите ни и само двамата бяхме на шезлонга .. и като ме целуна веднага си вкара езика в гърлото мии Тогава помня,че си помислих "Нищо специално"
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    на плажаа през нощта .. луната и зведитее .. около нас нещо си се гониха и викаха приятелите ни и само двамата бяхме на шезлонга .. и като ме целуна веднага си вкара езика в гърлото мии Тогава помня,че си помислих "Нищо специално"
    билоо е многоо романтично

мойта беше на неква спирка

Надървих се

Голям фен
    Ех, първата целувка. Зад една дискотека съвсем неочаквано ме хвана и ме дръпна, и ме целуна, след това ходихме уж 3 дена (щото бях на морето) и след всяка вечер се прибирах с подута уста ..
    Хора много , Човеци малко !

Повече от фен Аватара на razores
    Ми целувах се. То ти идва от вътре какво да правиш

бешеее адския смях :ДД
    бяхме наа созопол и имаше купон в една от стаите на едни приятели и бяхме на балкона с въпросното момче което ми беше мноого добър фр. ии ааадскии много го харесвах ама тайничко :Дии супер неочаквано ме целуна докато си говорехме за тва кое ше запомним от лятото ии накрая ме питаа 'нали и това ще го запомниш' ии направооо като се прибирах бях като надрусана се едно летях :ДД спъвах се във всяка 2ра плочка :ДД после като се прибрахме в софия продължихме да ходиме година и половина едиин от най прекрасните ми спомени бешее <3 ше го разказвам и на внуците :ДД
    mmm..

първата целувка беше наи неочакваното нещо което ми се е случвало.Стоях си с 3 момичета на една пеика в даскало и изведнъж въпросното момче стана от отсрещната пеика дойде до мен и ме целуна,а аз стоя като теле.Отдавна се сваляхме ама не го очаквах това пред цялото училище.Ама пък беше яко и няма да го забравя.
    Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба

Град
    Bulgaria,Sofia
    Моята .. 1-ва целувка се получи добре тя се случи по време на екскурзия в автобуса .. : D аз и други тийн от моя клас и от др. класове играхме на подаръци .. на мен ми се падна да целуна момче по устата, но без език .. гадн0ъо беше че ми беше 1-вата целувка а момчето което трябваше да целуна го харсвах ест .. изплаших се малко .. но го целунах и всъщност всичко беше ок .. (:

Град
    -От НякЪдЕ-
    Моята беше кофти.. бях се притеснила мн пък и момчето не беше най-добрия учител но все пак стана там нещо и таака
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Голям фен Аватара на magita
    Беше на купон. И двамата леко пияни. Той доста де... Зе, че си набута езика в устата ми... първия миг не знаех какво да правя, но после изпаднах едва ли не в несвяст ... следвах неговите движения... И не се отлепихме доста дълго време, макар за мен да беше като за 1 секунда

Беше много хубаво Той започна пръв.

Хмм,първата ми беше във 3-ти клас..

Бяхме в час по английски език,когато госпожата ни каза да си изберем партнъор,с който да се престорим че сме гаджета..и така аз си избрах момичето което харесвам,но не бях сигурен че и тя ме харесва,тогава я целунах,и не след дълго .. първото ми гадже,но това е друг въпрос.

преди да направя първата целувка аз си мислих че е много гнусно но.... Отидох на един купон по случай РД то на мой приятел. Когато се свечери започна обичайната игра на шише... Падна ми се да целуна НАЙ-ГОРЕЩАТА мацка на партито (наистина беше направо нереално секси момиче) тя се наведе на 4 крака пред мен и аз малко напред и тя ме си плъзна езичето лекичко по устните ми и така бавно ме свали на земята и започне едно страстно целуване... всички ни гледаха.. БЕШЕ ЧУДЕСНО !!!
    teeeen !!

преди да направя първата целувка аз си мислих че е много гнусно но.... Отидох на един купон по случай РД то на мой приятел. Когато се свечери започна обичайната игра на шише... Падна ми се да целуна НАЙ-ГОРЕЩАТА мацка на партито (наистина беше направо нереално секси момиче) тя се наведе на 4 крака пред мен и аз малко напред и тя си плъзна езичето лекичко по устните ми и така бавно ме свали на земята и започне едно страстно целуване... всички ни гледаха.. БЕШЕ ЧУДЕСНО !!!
    teeeen !!

Срещнахме си носовете. Беше много неудобно

Фен Аватара на crazy2rumzy
    Град
    sofiq
    Доста добре се получи... качих я на една тенис маса, погледнах я и я целунах. Тя се усмихна и каза, че съм се целувал мн. хубаво , а аз казах ,че отивам да ритам
    ------SiNO-------SLM--------

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?
    Ебати тъпият въпрос
    Ми целувах се

Голям фен Аватара на Tedchy
    Беше 4-ти клас .. Както малките деца правят се видяхме през междучасието и си говорихме и стана ми стана нещо ..Нещо импулсивно и я целунах with език и след това закъснях за часа с- мин,а вие се сещате какво съм правил ...

Подсказка: (ама не по бузката )

ахяххаха .. моята история е много забавнаа .. бяхме се събрали там 4-5 човека в нас и се наливахме сбира. .и нали аз тва момче го харесвах .. смисъл харесвах харесвах .. стръваше ми се зарибен донякъде .. и вече пияни заляни с него сме легнали на леглото .. хилим се .. а-у .. и изведнъж някои каза що не тръгнете и ний двамата викаме `ем хубу` и нали той тръгна да си отива ii сички викат цюнакаите се цункайте се .. и аз са засилих към него ама залитамм .. и нещо кво блъснах и той падна .. после стана и се гушнахме и нали аз го целyнах .. той се помъчи да ми пусне език обаче аз тогаа не бях особенно наред и почнах да се хиля .. и тъии ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си