.
Отговор в тема
Страница 15 от 26 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 637
    Мии аз бях 2или3клас нзз и бях на рожден ден ии играхме на шише и аз мн си харесвах едно момче тогава разбрах, че и той ме харесва и ни предизвикаха да се целуваме с език и ние се целунахме спомням си, че бях гледала дневниците на принцесата и там казваха задалжително, че на първата целувка трябва да си вдигнеш десния крак и си спомням, че зад мен имаше някакви кабели от уредба и ми се заплете крака и паднахме и двамата ама все пак беше хипер яко и хипер неловко Децка работа

Голям фен Аватара на Seductress
    Първата ми целувка беше с един батко. Беше си целувка за 'здрасти', много бързо и неочаквано Докато разбера кво става....ама после продължихме.

И мойта беше с батко.Хубаво беше като за първа,но имала съм доста по хубави.Мислех си "Какво правя подяволите"

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не искам да си спомням

Град
    Варна
    беше с една какичка
    аз бях на 11,а тя на 16
    събирахме се заедно и един ден тя ме приклещи в един ъгъл,говореше ми някакви работи и почна да ме целува
    Kristiyana

еми .. директно с език .. странното беше, че все едно го бях правила и преди .. малко след това и двамата бяхме доста олигавени ... но беше много хубаво ... а и момчето беше един сладур дори преди да ме целуне се притесняваше леко, то си личеше ... :P
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Ох, моята ква е странна просто... Значи с език не съм с целувала, но така... Тогава бях с нй-добрата си приятелка. Само да знаете - не съм обратна. Казах й "оле, ай да си напрайм видео (тогава само видеа снимахме, няква мания), че се целуваме" - имах предвид все едно, че се целуваме, ама тя не ме разбра и ме целуна , даже си го имах записано, ама го загубих... И така, но това не го смятах за истинска целувка.
    Това лято тръгнах с едно момче (същата бфф ме уреди с него) и ме беше хипер много страх да го целуна и даже цялата треперех, направо ся кат се сетя, страшно ме напушва... и така той си ме прегръщаше, писахме по едни стени и всичко натам вървеше, но изведнъж по улицата минаха някви негови приятели и той тряаше да тръгне с тях и както беше засилен, ей така в движение, ме "целуна". Слагам го в кавички, защото не ме нацели много, е, докоснахме се, но не беше ... сега, като се сетя, дори не мога да си спомня устните му...
    ... и така...

Повече от фен Аватара на SkylineDrift

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?

Абе вие малоумни ли сте бе?За какво пускате ТЪПИ теми.Егати изпадналите хора сте чесно.Друга работа нямате ли си?

П.с: Какво може да се прави на първата целувка - ЦЕЛУВАМЕ СЕ!

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?

Абе вие малоумни ли сте бе?За какво пускате ТЪПИ теми.Егати изпадналите хора сте чесно.Друга работа нямате ли си?

П.с: Какво може да се прави на първата целувка - ЦЕЛУВАМЕ СЕ!
    Какво правихте на втората целувка? - Целувахме се за втори път..

моята пък беше супер....хареса ми много :P

и да,ако ти е скучно тва не значи да задаваш подобни въпроси.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Направо вече се чудат каква тъпа тема да пуснат...Мисля,че сайта е повече за проблеми(имаш проблем,питаш,съветват те),а не да правиш спам на тъпи теми...

...

направо го изчуках на улицата...

Меко казано БЕШЕ УЖАСНО

1-во защото ме целуна момче което не харесвах
    2-ро ме целуна пред всички
    3-то вкара си езика в устати ми и се почувствах ужасно

оооо0 Неискам да си спомня за тогава

Започнахме да се целуваме,но първо без език. Той не знаеше,че това е първата ми целувка. Целуна ме нежно,а аз просто се оставих на течението,исках той да ми показва.

..

Ми целувах се ;дд Не помня много добре но мисля че беше на една екскурзия ;дд и аз като по незнаещата се оставих той да води ;д и ми беше странно ... и си помислих. че тоя още малко и може и да ме изяде как е тръгнал ...

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Mumiii
    Ми целувах се ;дд Не помня много добре но мисля че беше на една екскурзия ;дд и аз като по незнаещата се оставих той да води ;д и ми беше странно ... и си помислих. че тоя още малко и може и да ме изяде как е тръгнал ...
    Не ние попринцип не ядем хора ... а ти на колко си какво е това мислене

Супер фен Аватара на Di
    прерасна в секс
    не се изказвай неподготвен,прасе

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от Mumiii
    Не ние попринцип не ядем хора ... а ти на колко си какво е това мислене

Ами на 14 съм ... Но найстина има разлика между него и другите момчета с който съм се целувала ... Той ми пусна език до сливиците ... ;д

Ами бях много притеснена да не се изложа,но се оставих той да ме води и направих така както бях гледала по филмите

Хехее.. беше тазии годинаа с едно момче на моята възраст. Понеже и дваматаа учим в друг град ,сме на пансион.Една вечер той стоешее при мене понеже съквартиратнката ми я нямаше ..както си говорехме се доближи към мен , аз към него и така. Помислих си ,че е доста мокро и отначало беше доста странно , но с течение на времето постигнахме синхрон.
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Първото докосване даже не беше целувка Подадох му дъвката в неговата уста и чак след няколко часа се целунахме наистина и то с език
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Първата целувка може да бъде и по бузката
    при мен всичко си беше потечението.. мислех,че е нещо страшно когато се пуснаха езиците.. вече всичко си беше наред.. (макар че нямам много спомени от тази първа целувка)

ами първата ми целувка беше като играхме на подаръци .. бяхме 3 момичета и две момчета. Та едното момче трябваше да ме целуне с език .. и така .. целунахме се .. хубаво беше на другия ден другото момче ми каза, че момчето което ме е целунало е казало ( малко объркано стана ама .. ;д ) ".. тя се целува готино ;дд .. най - добре от трите " ии никой не знаеше, че това беше първата ми целувка

добре беше а момчето даже и не разбра ше ми е за 1ви път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си