.
Отговор в тема
Страница 16 от 26 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 637

Град
    burgas/pomorie
    Ами моята не се е състояла.Но искам да питам кои трябва да целуне пръв момичето или момчето и дали е удачно да я целуна ако я харесвам и сме сами?

хихи loriee как знам аз къде да те намеряя

Значии мойта първа целувка беше в един вход беше много хубаво .. първоначално се притеснявах, но с времето осъзнах, че няма нищо страшно и до сега твърди, че се целувам по добре от приятелките мми

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Беше пред нас. Беше неочаквано. Беше гадно. Познавах го от 1 ден. Той не ме пускаше да си вляза вкъщи, докато не му дам целувка. Дадох я, отидох в нас и си измих устата и зъбите. След това заспах. И след толкова години още съм с него, но целувките сега са много по-хубави.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от dAimIk0z
    беше с една какичка
    аз бях на 11,а тя на 16
    събирахме се заедно и един ден тя ме приклещи в един ъгъл,говореше ми някакви работи и почна да ме целува
    Завиждам ти, коп*ле
    В детската градина Не си спомням много
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от brunder
    Ами моята не се е състояла.Но искам да питам кои трябва да целуне пръв момичето или момчето и дали е удачно да я целуна ако я харесвам и сме сами?
    Ами както дойде....по-добре момчето да целуне момичето,но в моя случай аз бях по-нахалната.В крайна сметка забавно е да се целуваш,но не и преди тя да ти е гадже,защото може да я отблъснеш...успех!!

еемии сигурно в детската градина, но не ги считам

Иначе първата сериозна бешее на една пейка беше тъмно ии чакахме автобуса.. да кажем, че беше хубаво
    I'd come for youu .. <3

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Отдавна беше. Не помня.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    От първия секс имам хубав спомен,но от първата целувка НЕ...Беше в една детска дискотека с някакъв "батко"- аз да съм била на 13-14 той сигурно на 19-20...Намляскахме се с едни езици и с дъвка даже...Абе гадна работа не бях очарована :P
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    "WTF" Уе... Какво може да се прави на 1-вата целувка?А теб какво те интересува?Защо пускате постоянно такива тъпи теми?Не ви ли писна?

тоооо мойта целувка бешеее мн наскоро амаа мн ми хар с малко забележки бяхме на купон докато бях на съмър скуул в англия иии то по български обичаи трябва да се напиеш на купон а пък аз от няколко дни се зарибявах с едно момче и той ме покани да танцуваме амаа аз вече си се лигавя и ми е спр забавноо и си спомням само както си танцувахме той ме прегърна, спряхме танците и ме целуна започнах да залитам .ии усетих едно меееко тяло а ми се вре в устата . единственото ми абелжка беше чееее хипер мн ми бяха олигавени усните амаа го преживях
    Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.

Как беше ли? Забавно!
    Говорихме си и накрая просто се целунахме. Хубавото беше, че бе с гаджето ми. И двамата бяхме неопитни. И понеже беше с език и мен като ме напуши един смях Издържах 3 секунди и се разсмях и го гушнах бързо и след това си го целунах, маалко по-дългичко
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Цитирай Първоначално написано от DamnAngel
    хихи loriee как знам аз къде да те намеряя

Значии мойта първа целувка беше в един вход беше много хубаво .. първоначално се притеснявах, но с времето осъзнах, че няма нищо страшно и до сега твърди, че се целувам по добре от приятелките мми
    А той откъде знае как се целуват приятелките ти?!

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Първата ми целувка беше the bestt .. ехх като си я спомняя . Дойде малко изневиделица ама беше точно,с който искам .
    +1 беше с момчето в което съм влюбена и до днес
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Беше странно.
    Аз се отдръпнах.
    Ходехме с човека.
    Но не го харесвах.
    И беше кофти

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Първата ми целувка беше на 13, на едно кръстовище.
    Беше доста плаха и като го целунах си помислих " ох, за първи път се целунах, ще го помня " ... Беше интересно, ново преживяване... и да, беше странно. Но и хубаво. Все пак, това е нещо което всеки трябва да изживее и то по различен начин.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Оставих се на "течението" т.е. следвах неговите движения.
    Но беше с грешния човек, човек който сега ми е адски противен и неискам да видя никаде.. Къде ми е бил акъла ?!

Преди 2 години и нещо ... Разправяме се ние, че се харесваме и искаме да сме заедно, питаме се основни неща като години и т.н. (познавахме се от 3-4 дни) и в един момент нямаше повече за дрънкане, бяхме си казали всичко необходимо. Той се приближи да ме целува, аз затворих очи и имах чувството, че цял живот съм го правила - идваше ми отвътре ... но не знам на него дали му е харесало. Казах си "Най-после!" И после имаше още много много целувки нея вечер.

Моята беше няква пародия Аз тръгнах към него ама явно доста силно съм се изтласкала и той си хакна главата в стената И после след като се посмяхме той тръгна да ме целува и обаче ме ухапа и аз се дръпнах И след като пак се посмяхме и аз нали казах 3-ти път за късмет и точно като бях до устните му и майка звъни
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

Все още не съм се целувала и си мисля,че ще се изложа и то много
    D.R.O.P I.T O.N M.E

Абе хора не съм се целувала ама вие го представяте като не6то супер гнусно.Сега съм по-притеснена от преди

.

първата ми целувка беше с езкик и даже не ходех с момичето а играехме на шише :oops: и бях 7 клас тва няма да го забрая :)

Моята първа целувка беше вчера докато се бяхме гушнали с моя приятел и си говорехме и той ме целуна след това и аз него беше толкова нежна целувка

абе хора първата целувка не е нищо особено .. нито пък е "гнусна" или нещо подобно .. не го мислете толко, не е трудно
    ♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
    Still got feeling you are my passion ;x ♥

Аз пък казах на момчето ,че не съм се целувала до тогава и той каза , че ще ме научи и се засили към мен да ме целува , а аз се разпищях , че не мога и накрая ми запуши устата с езика си :Д ето така правеше ---> :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си