- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Ами моята не се е състояла.Но искам да питам кои трябва да целуне пръв момичето или момчето и дали е удачно да я целуна ако я харесвам и сме сами?
хихи loriee как знам аз къде да те намеряя![]()
![]()
Значии мойта първа целувка беше в един входбеше много хубаво .. първоначално се притеснявах, но с времето осъзнах, че няма нищо страшно
и до сега твърди, че се целувам по добре от приятелките мми
![]()
Беше пред нас. Беше неочаквано. Беше гадно. Познавах го от 1 ден. Той не ме пускаше да си вляза вкъщи, докато не му дам целувка. Дадох я, отидох в нас и си измих устата и зъбите. След това заспах. И след толкова години още съм с него, но целувките сега са много по-хубави.
Завиждам ти, коп*леПървоначално написано от dAimIk0z
В детската градинаНе си спомням много
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ами както дойде....по-добре момчето да целуне момичето,но в моя случай аз бях по-нахалната.В крайна сметка забавно е да се целуваш,но не и преди тя да ти е гадже,защото може да я отблъснеш...успех!!Първоначално написано от brunder
![]()
![]()
еемии сигурно в детската градина, но не ги считам![]()
Иначе първата сериозна бешее на една пейка беше тъмно ии чакахме автобуса.. да кажем, че беше хубаво![]()
I'd come for youu .. <3
Отдавна беше.Не помня.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
От първия секс имам хубав спомен,но от първата целувка НЕ...Беше в една детска дискотека с някакъв "батко"- аз да съм била на 13-14 той сигурно на 19-20...Намляскахме се с едни езици и с дъвка даже...Абе гадна работа не бях очарована![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
"WTF" Уе... Какво може да се прави на 1-вата целувка?А теб какво те интересува?Защо пускате постоянно такива тъпи теми?Не ви ли писна?
тоооо мойта целувка бешеее мн наскоро амаа мн ми хар с малко забележки![]()
бяхме на купон докато бях на съмър скуул в англия иии то по български обичаи трябва да се напиеш на купон
![]()
![]()
а пък аз от няколко дни се зарибявах с едно момче
и той ме покани да танцуваме амаа аз вече си се лигавя и ми е спр забавноо и си спомням само както си танцувахме той ме прегърна, спряхме танците и ме целуна започнах да залитам .ии усетих едно меееко тяло а ми се вре в устата
. единственото ми абелжка беше чееее хипер мн ми бяха олигавени усните амаа го преживях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
Как беше ли? Забавно!
Говорихме си и накрая просто се целунахме. Хубавото беше, че бе с гаджето ми. И двамата бяхме неопитни. И понеже беше с език и мен като ме напуши един смяхИздържах 3 секунди и се разсмях и го гушнах бързо и след това си го целунах, маалко по-дългичко
![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
А той откъде знае как се целуват приятелките ти?!Първоначално написано от DamnAngel
+1Първоначално написано от Assshley
беше с момчето в което съм влюбена и до днес
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
Беше странно.
Аз се отдръпнах.
Ходехме с човека.
Но не го харесвах.
И беше кофти![]()
Първата ми целувка беше на 13, на едно кръстовище.
Беше доста плаха и като го целунах си помислих " ох, за първи път се целунах, ще го помня " ... Беше интересно, ново преживяване... и да, беше странно. Но и хубаво. Все пак, това е нещо което всеки трябва да изживее и то по различен начин.
Но беше с грешния човек, човек който сега ми е адски противен и неискам да видя никаде..Първоначално написано от sasha_90
Къде ми е бил акъла ?!
![]()
![]()
Преди 2 години и нещо ... Разправяме се ние, че се харесваме и искаме да сме заедно, питаме се основни неща като години и т.н. (познавахме се от 3-4 дни) и в един момент нямаше повече за дрънкане, бяхме си казали всичко необходимо. Той се приближи да ме целува, аз затворих очи и имах чувството, че цял живот съм го правила - идваше ми отвътре... но не знам на него дали му е харесало. Казах си "Най-после!" И после имаше още много много целувки нея вечер.
![]()
Моята беше няква пародияАз тръгнах към него ама явно доста силно съм се изтласкала и той си хакна главата в стената
И после след като се посмяхме той тръгна да ме целува и обаче ме ухапа и аз се дръпнах
И след като пак се посмяхме и аз нали казах 3-ти път за късмет и точно като бях до устните му и майка звъни
![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Все още не съм се целувала и си мисля,че ще се изложа и то много![]()
D.R.O.P I.T O.N M.E
Абе хора не съм се целувала ама вие го представяте като не6то супер гнусно.Сега съм по-притеснена от преди![]()
![]()
първата ми целувка беше с езкик и даже не ходех с момичето а играехме на шише :oops: и бях 7 клас тва няма да го забрая :)
Моята първа целувка беше вчера докато се бяхме гушнали с моя приятел и си говорехме и той ме целуна след това и аз него беше толкова нежна целувка![]()
![]()
![]()
абе хора първата целувка не е нищо особено .. нито пък е "гнусна" или нещо подобно .. не го мислете толко, не е трудно![]()
![]()
![]()
♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
Still got feeling you are my passion ;x ♥
Аз пък казах на момчето ,че не съм се целувала до тогава и той каза , че ще ме научи и се засили към мен да ме целува , а аз се разпищях , че не мога и накрая ми запуши устата с езика си :Дето така правеше ---> :P