- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
ми на първата бях малко притеснен да не се изложа,ама на третата-четвъртата я хванах за задника![]()
![]()
![]()
RedRum Against Racism!/afa/
евалаПървоначално написано от crazy2rumzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
винаги жените трябва да си знаят мястото
![]()
![]()
RedRum Against Racism!/afa/
беше мно0ог0о яко тя не знаеше че ми е за пръв път и направо почна с език![]()
аз бях чел в някво списание как да се целувам (в Максим май беше ) и стана мн яко
![]()
![]()
същото и при менПървоначално написано от SisinkaS
![]()
Беше странно... Чувствах се неловко,а момчето не знаеше, че ми е първа, но явно се е получила, защото поиска 2-ра.![]()
и аз така ... ии само си отворих очите и си виках какво подяволите е товаПървоначално написано от =)
незнаех какво да правя но се водех по него .... но първата ми целувка беше доста мокра и не ми хареса !!! след това започнаха да ми харесват
![]()
Амии целунах момичетоо и си спомням,че 15 минути си пеех и си денсвах доката се прибирах![]()
.Беше много готина първата ми целувка!
![]()
Ами бях само на 4 беше в една горабеше аматьорска от части
![]()
Бях на 12 в задния двор на даскалото..Не искам да си спомням направо..ИЗЛАГАЦИЯ беше..Ама само при първата е така
![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Един път съм пробвал и не ми хареса незнам защоможе би не бях зрял за такова нещо.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
![]()
:P
+Първоначално написано от elysunny
Бяяяяях ... 8 клас. Това изобщо не го приемам за целувка. Нулирала съм брояча и сега очаквам истинската Първа целувка.
С момчето вече ходехме 2 или 3 седмици и тй постоянно ме питаше, дали може да ме целуне. Аз постоянно си намирах извинения. Може би не го харесвах чак толкова много, а и бях уплашена как ще се справя.
Най-гадното беше, че направи си напъха езика в устата ми. Не ми се повръщаше, не ми беше гадно... просто... не ми хареса. Вие казвате, че следващите пъти е било страхотно. При мен нямаше никаква тръпка и по-нататък(за което много съжалявам)![]()
Моята беше ужасна .. помня, че тогава бях на 13 и бяхме на един купонна които само аз си бях момиче .. та тогава момчето, което харесвах ми предложи и в момента в който му казах "да" се целунахме ии понеже беше с език и първото нещо което ми хрумна е дали трябва да е толкова мокра и изобщо не ми харесааНо след тва почнахме да се натискаме на леглотоо .. тогава вече се отпуснах и не ми беше толкова гадно
![]()
Значии .. първата беше без език, само по устните и бях май на 11-12 на един лагер. Играхме на шише и такаа..Целувката с език .. бях на 13 и беше с момчето което много обичаХ .. Ходехме от 1 седмица и тогава бяхме седнали на една пейка и аз незнам защо почнах да му гледам устните ..
И той се приближи бавно и ме целуна .. Не ми хареса кой знае колко много, но пък беше с човек, който наистина много обичах ..
Малко странно беше.
Първо я захапах за зърното и я изпих цялата![]()
Тя тъкмо ме целуна по нослето, и мъжът и ни прекъсна![]()
Бях на 2 дни. Мамо обичам тее![]()
и моята първа с език беше като бях на 13.. или може би 12това не си го спомням много много.... самата целувка не беше кой знае какво но след това със същото момче имахме някои незабравими такива
![]()
Ахаха е моята аз я помня съвсем ясно - бях на 14 и точно се бях видяла с едно приятелче от детството за първи път от около 7-8 години и си помислих, че е станал много готин.Та нещо си говорехме и му казах, че не съм се целувала с език, и той си предложи услугите за мое най-голямо щастие. Помня, че често се упражнявахме след това и мисля, че добре ме обучи
![]()
![]()
Хех...аз още несъм я изпитал.Чакам с нетърпение-искам да съм с момиче което харесвам мнното,да сме сами и да бъде романтично.И си мисля че ще се изложа [-o< , но пък ще е първата ми...
novasum![]()
nirvana13![]()
Беше доста сконфузна ситуация ... Тъкмо ме изпращаше до вкъщи когато ме гушна, аз погледнах към него и понеже бешее дооста висок не можах да се прицеля и му целунах носа ... Той се засмя а аз от притеснение избягах .. Докато тая с език стана поо-бавно смисъл бях готова за нея, а той дори не ме осети, че не съм се целувалапросто следвах движенията на езика му.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
хАх моята първа целувка беше на едно коледно парти, някъде 6-7 клас бях .. С едно момче от горните курсове, което много харесвах .. Просто си седяхме на терасата и си говорехме и той си напъха езика в устата ми.. нямах време да се панирам и всичко мина гладко, той даже не разбра, че ми е за първи път
![]()
в детската градина с едно момче бяхме гледаме как по телевизията се целуват и решихме да пробваме![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Беше тази година на една училищна екскурзия. Беше ужасно! ;д Не исках, но моите приятелки се целунаха с въпросното момче,което е от моя клас и какво да правя...целунах го. Въпреки, че ми е страшно противен. ;д Не знам дали не ми хареса заради момчето или пък защото е първа...Но определено със сегашния ми приятел ми харесват супер много.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Бе целунах си се без да се напрягам изобщо ... просто се случи и честно не е кой знае колко яко![]()