.
Отговор в тема
Страница 18 от 26 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 637
    Град
    София
    Ами общо взето, аз още не съм се целувал

Може би там и тогава друга съм била ...

Аз още не съм се целувал, но скоро май ще стане! А иначе винаги ми е било странно дали могат момче и момиче да се целуват, докато единият дъвче дъвка и как ще стане?

!!!!!!

АЗ СЪМ НА 15 Г. И НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА ГАДЖЕ И НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ЦЕЛУВАЛА

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Еми,както казаха някои преди мен-носих се от течението,въобще не се притеснявах и всичко беше супер!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

ами.. не мина без притеснение и без обичайните въпроси " ама дали ше се справя?" "какво ще стане ако се издъня?" и т.н. .. ама всичко мина както трябваа .. хах

:)

Хора всеки се панира от 1вата целувка ... споко няма нищо страшно ;д
    при мене 1вата с език стана импулсивно харесахме се с момчето и се случи преди да се осета ;д след 1вата 2 3 4 и така се носиш по течението ...
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Град
    Varna
    Еми просту се оставяш накланяш глава отваряш устата и пускаш езика не е страшно

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    ии аз така .. първата ми беше със езици ала - бала

не помня на колко съм бил .. просто седяхме и тя седна във мене .. бъзикахме се нещо , целунах я по врата , не помня по каква причина .. и тогава тя просто се наведе и ... уляляя Тя беше по-опитна и по-голяма , обаче неразбра , че ми е за 1ви път ... доста време продължи ии да не казвам какво стана нататък ... но с 1 дума .. много я възбуди .. не че разбирах нещо тогава , но сега като се сетя

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Хах, ем супер мина. Преди самата целувка си мислех, че ще се изложа. Но си беше супер. Той не се усети, че ми е първа.

абее на васс неприятн0 ли ви е да се целувате с някой с брекети ?!

Цитирай Първоначално написано от Fizz
    ии аз така .. първата ми беше със езици ала - бала

не помня на колко съм бил .. просто седяхме и тя седна във мене .. бъзикахме се нещо , целунах я по врата , не помня по каква причина .. и тогава тя просто се наведе и ... уляляя Тя беше по-опитна и по-голяма , обаче неразбра , че ми е за 1ви път ... доста време продължи ии да не казвам какво стана нататък ... но с 1 дума .. много я възбуди .. не че разбирах нещо тогава , но сега като се сетя
    А може ли да попитам на колко е била тогава тя и на колко ти? Защото все още се чудя на думите: "малко момче - голямо момиче" - ужас или неудобно...

Град
    Sofia citY ;P
    емии да го сложа преди 2-3 години .. значи аз на 14 тя на 16 ... и не е неудобно ... просто си зависи от човека .. от момчето ... ако се държи като по зрял и ако има привличането , възрастта не е проблем това са някакви си цифри , не трябва да са фактор за нещо такова и попринцип съм имал и по-големи и по-малки от мен , но разлика в отношенията ... не

Цитирай Първоначално написано от Fizz
    емии да го сложа преди 2-3 години .. значи аз на 14 тя на 16 ... и не е неудобно ... просто си зависи от човека .. от момчето ... ако се държи като по зрял и ако има привличането , възрастта не е проблем това са някакви си цифри , не трябва да са фактор за нещо такова и попринцип съм имал и по-големи и по-малки от мен , но разлика в отношенията ... не
    Ти си първият човек, който мисли абсолютно по същия начин като мен! Просто не мога да обясня на някои индивиди, че ако човекът срещу теб те мисли за такъв на твоите години няма никакъв проблем. И честно казано, по-големите момичета винаги представляват по-голям интерес, защото не са някакви лигли като днешните 5-чки и 6-чки и т.н.

Град
    Sofia citY ;P
    нямам нищо против да се лигавим , даже самия аз не мога да се спра понякога , но като можем хем да се лигавим хем да си говорим на сериозни теми и да имаме доста общи интереси ... попринцип момчетата по-бавно се развиват и сега примерно едно 14 годишно момиче е развито и има същите разбирания като 16-17 годишно момче ... но това зависи от човека както казах ...това са някакви си числа и ако 2-3 ти пречат да се влюбиш , било то години или погледнато като числа просто ... да много малко хора не го виждат за нормално може би , свикнали са 14 годишно момиче с 21 годишен селянин , дет' уж много я обича и така .. но обратното по-голямо момиче с по-малко момче не става пак казвам , зависи с кой спориш и на кой го обясняваш а за връзката .. пак зависи от човека а не дали е по-голяма или по-малка .. просто по-голямата може би по би те разбрала ако се случи нещо

айде че съвсем извън темата отидохме по добре нова да си създадем

мм... при първата целувка изгубих съзнание за около.. 3-4 минути случи се изведнъж, беше уникално. След това не можех да осъзная какво става; мислех, че съм сънувала..

Голям фен Аватара на fakesmiles
    ооо беше едно лято,първата ми целувка беше и първата с език
    супер беше,още го помня ярко

Цитирай Първоначално написано от Angel_of^love
    Аз все още съм нямала такава, но мисля, че ще се почувствам супер неловко
    при мен е същото ;д

ами .. първата "целувка" с език беше доста малоумна.Беше на игра "истина или риск.." и момчето,с което се целувах , ме ухапа зверски.Но първата ми истинска целувка също беше доста неловка..той се беше целувал доста пъти.. и като почна да си върти езика като пералня..ии аз се отдръпнах ;д след това вече свикнах и ми стана приятно.Но първо беше доста гнусно и лигаво,мисълта ми беше : "Иу,чужди слюнки в устата ми..."

беше яка.хареса ми

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Целувах се, баси

Ами, първата ми, беше на една екскурзия с най-добрия ми приятел, на шише, пред гаджето му. Беше незабравимо защото тогава адски си падах по него!
    Всяко лято има своята история . . . < 3

хаха ами за първата целувка аз налетях на момчето,разправяше ми някакви глупости и аз на ум само си повтарях,добре сега ще седиш и ще говориш или ще ме целуваш и му затворих устата после стана и с още няколко човека същата история

Град
    blagoevgrad
    мале беше много хубаво помна че беше в киното.. тя ме хвана за ръката а после ме дръпна и ме целуна .. пред сички там .. ама беше мн хубаво.. първата ми мисъл беше мале шо е яко..
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Фен
    Град
    Добрич
    Моята беше отзад в една детска градина. Гаджосаха ме с напълно непознат (уверяваха ме, че е много добро момче хД) и се видяхме за първи път там насаме. Казахме си две-три думи, той ме попита дали може да ме целуне, аз отвърнах положително и следвах неговите действия. Оказа се лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си