- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Аз още не съм се целувал, но скоро май ще стане!А иначе винаги ми е било странно дали могат момче и момиче да се целуват, докато единият дъвче дъвка и как ще стане?
![]()
АЗ СЪМ НА 15 Г. И НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА ГАДЖЕ И НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ЦЕЛУВАЛА![]()
![]()
Еми,както казаха някои преди мен-носих се от течението,въобще не се притеснявах и всичко беше супер!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ами.. не мина без притеснение и без обичайните въпроси " ама дали ше се справя?" "какво ще стане ако се издъня?" и т.н. .. ама всичко мина както трябваа .. хах
Хора всеки се панира от 1вата целувка ... споко няма нищо страшно ;д
при мене 1вата с език стана импулсивно харесахме се с момчето и се случи преди да се осета ;д след 1вата 2 3 4 и така се носиш по течението ...
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Еми просту се оставяш накланяш глава отваряш устата и пускаш езикане е страшно
ии аз така .. първата ми беше със езици ала - бала![]()
не помня на колко съм бил .. просто седяхме и тя седна във мене .. бъзикахме се нещо , целунах я по врата , не помня по каква причина .. и тогава тя просто се наведе и ... уляляяТя беше по-опитна и по-голяма , обаче неразбра , че ми е за 1ви път ... доста време продължи ии да не казвам какво стана нататък ... но с 1 дума .. много я възбуди .. не че разбирах нещо тогава , но сега като се сетя
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Хах, ем супер мина. Преди самата целувка си мислех, че ще се изложа. Но си беше супер. Той не се усети, че ми е първа.
абее на васс неприятн0 ли ви е да се целувате с някой с брекети![]()
?!
А може ли да попитам на колко е била тогава тя и на колко ти?Първоначално написано от Fizz
Защото все още се чудя на думите: "малко момче - голямо момиче" - ужас или неудобно...
емии да го сложа преди 2-3 години .. значи аз на 14 тя на 16... и не е неудобно ... просто си зависи от човека .. от момчето ... ако се държи като по зрял и ако има привличането , възрастта не е проблем
това са някакви си цифри , не трябва да са фактор за нещо такова
и попринцип съм имал и по-големи и по-малки от мен , но разлика в отношенията ... не
![]()
Ти си първият човек, който мисли абсолютно по същия начин като мен!Първоначално написано от Fizz
Просто не мога да обясня на някои индивиди, че ако човекът срещу теб те мисли за такъв на твоите години няма никакъв проблем.
И честно казано, по-големите момичета винаги представляват по-голям интерес, защото не са някакви лигли като днешните 5-чки и 6-чки и т.н.
нямам нищо против да се лигавим , даже самия аз не мога да се спра понякога , но като можем хем да се лигавим хем да си говорим на сериозни теми и да имаме доста общи интереси ...попринцип момчетата по-бавно се развиват и сега примерно едно 14 годишно момиче е развито и има същите разбирания като 16-17 годишно момче ... но това зависи от човека както казах ...това са някакви си числа и ако 2-3 ти пречат да се влюбиш , било то години или погледнато като числа просто ...
да много малко хора не го виждат за нормално може би , свикнали са 14 годишно момиче с 21 годишен селянин , дет' уж много я обича и така .. но обратното по-голямо момиче с по-малко момче не става
пак казвам , зависи с кой спориш и на кой го обясняваш
а за връзката .. пак зависи от човека а не дали е по-голяма или по-малка .. просто по-голямата може би по би те разбрала ако се случи нещо
айде че съвсем извън темата отидохмепо добре нова да си създадем
![]()
![]()
мм... при първата целувка изгубих съзнание за около.. 3-4 минутислучи се изведнъж, беше уникално. След това не можех да осъзная какво става; мислех, че съм сънувала..
![]()
![]()
![]()
ооо беше едно лято,първата ми целувка беше и първата с език![]()
супер беше,още го помня ярко![]()
при мен е същото ;дПървоначално написано от Angel_of^love
![]()
ами .. първата "целувка" с език беше доста малоумна.Беше на игра "истина или риск.." и момчето,с което се целувах , ме ухапа зверски.Но първата ми истинска целувка също беше доста неловка..той се беше целувал доста пъти.. и като почна да си върти езика като пералня..ии аз се отдръпнах ;д след това вече свикнах и ми стана приятно.Но първо беше доста гнусно и лигаво,мисълта ми беше : "Иу,чужди слюнки в устата ми..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
беше яка.хареса ми![]()
![]()
![]()
Ами, първата ми, беше на една екскурзия с най-добрия ми приятел, на шише, пред гаджето му. Беше незабравимо защото тогава адски си падах по него!![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
мале беше много хубаво помна че беше в киното.. тя ме хвана за ръката а после ме дръпна и ме целуна ..![]()
пред сички там ..
![]()
ама беше мн хубаво..
![]()
първата ми мисъл беше мале шо е яко..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Моята беше отзад в една детска градина. Гаджосаха ме с напълно непознат (уверяваха ме, че е много добро момче хД) и се видяхме за първи път там насаме. Казахме си две-три думи, той ме попита дали може да ме целуне, аз отвърнах положително и следвах неговите действия. Оказа се лесно![]()