.
Отговор в тема
Страница 18 от 26 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 637

Hybrid View

Голям фен Аватара на glamouros
    Ахаха е моята аз я помня съвсем ясно - бях на 14 и точно се бях видяла с едно приятелче от детството за първи път от около 7-8 години и си помислих, че е станал много готин. Та нещо си говорехме и му казах, че не съм се целувала с език, и той си предложи услугите за мое най-голямо щастие. Помня, че често се упражнявахме след това и мисля, че добре ме обучи

Голям фен Аватара на CR0W
    Хех...аз още несъм я изпитал.Чакам с нетърпение-искам да съм с момиче което харесвам мнното,да сме сами и да бъде романтично .И си мисля че ще се изложа [-o< , но пък ще е първата ми...

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Беше доста сконфузна ситуация ... Тъкмо ме изпращаше до вкъщи когато ме гушна, аз погледнах към него и понеже бешее дооста висок не можах да се прицеля и му целунах носа ... Той се засмя а аз от притеснение избягах .. Докато тая с език стана поо-бавно смисъл бях готова за нея, а той дори не ме осети, че не съм се целувала просто следвах движенията на езика му.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?
    Ебати тъпият въпрос
    Ми целувах се
    ++

хАх моята първа целувка беше на едно коледно парти, някъде 6-7 клас бях .. С едно момче от горните курсове, което много харесвах .. Просто си седяхме на терасата и си говорехме и той си напъха езика в устата ми .. нямах време да се панирам и всичко мина гладко, той даже не разбра, че ми е за първи път

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    в детската градина с едно момче бяхме гледаме как по телевизията се целуват и решихме да пробваме

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Беше тази година на една училищна екскурзия. Беше ужасно! ;д Не исках, но моите приятелки се целунаха с въпросното момче,което е от моя клас и какво да правя...целунах го. Въпреки, че ми е страшно противен. ;д Не знам дали не ми хареса заради момчето или пък защото е първа...Но определено със сегашния ми приятел ми харесват супер много.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Бе целунах си се без да се напрягам изобщо ... просто се случи и честно не е кой знае колко яко

Град
    София
    Ами общо взето, аз още не съм се целувал

Може би там и тогава друга съм била ...

Аз още не съм се целувал, но скоро май ще стане! А иначе винаги ми е било странно дали могат момче и момиче да се целуват, докато единият дъвче дъвка и как ще стане?

!!!!!!

АЗ СЪМ НА 15 Г. И НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА ГАДЖЕ И НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ЦЕЛУВАЛА

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Еми,както казаха някои преди мен-носих се от течението,въобще не се притеснявах и всичко беше супер!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

ами.. не мина без притеснение и без обичайните въпроси " ама дали ше се справя?" "какво ще стане ако се издъня?" и т.н. .. ама всичко мина както трябваа .. хах

:)

Хора всеки се панира от 1вата целувка ... споко няма нищо страшно ;д
    при мене 1вата с език стана импулсивно харесахме се с момчето и се случи преди да се осета ;д след 1вата 2 3 4 и така се носиш по течението ...
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Град
    Varna
    Еми просту се оставяш накланяш глава отваряш устата и пускаш езика не е страшно

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    ии аз така .. първата ми беше със езици ала - бала

не помня на колко съм бил .. просто седяхме и тя седна във мене .. бъзикахме се нещо , целунах я по врата , не помня по каква причина .. и тогава тя просто се наведе и ... уляляя Тя беше по-опитна и по-голяма , обаче неразбра , че ми е за 1ви път ... доста време продължи ии да не казвам какво стана нататък ... но с 1 дума .. много я възбуди .. не че разбирах нещо тогава , но сега като се сетя

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Хах, ем супер мина. Преди самата целувка си мислех, че ще се изложа. Но си беше супер. Той не се усети, че ми е първа.

абее на васс неприятн0 ли ви е да се целувате с някой с брекети ?!

Цитирай Първоначално написано от Fizz
    ии аз така .. първата ми беше със езици ала - бала

не помня на колко съм бил .. просто седяхме и тя седна във мене .. бъзикахме се нещо , целунах я по врата , не помня по каква причина .. и тогава тя просто се наведе и ... уляляя Тя беше по-опитна и по-голяма , обаче неразбра , че ми е за 1ви път ... доста време продължи ии да не казвам какво стана нататък ... но с 1 дума .. много я възбуди .. не че разбирах нещо тогава , но сега като се сетя
    А може ли да попитам на колко е била тогава тя и на колко ти? Защото все още се чудя на думите: "малко момче - голямо момиче" - ужас или неудобно...

Град
    Sofia citY ;P
    емии да го сложа преди 2-3 години .. значи аз на 14 тя на 16 ... и не е неудобно ... просто си зависи от човека .. от момчето ... ако се държи като по зрял и ако има привличането , възрастта не е проблем това са някакви си цифри , не трябва да са фактор за нещо такова и попринцип съм имал и по-големи и по-малки от мен , но разлика в отношенията ... не

Цитирай Първоначално написано от Fizz
    емии да го сложа преди 2-3 години .. значи аз на 14 тя на 16 ... и не е неудобно ... просто си зависи от човека .. от момчето ... ако се държи като по зрял и ако има привличането , възрастта не е проблем това са някакви си цифри , не трябва да са фактор за нещо такова и попринцип съм имал и по-големи и по-малки от мен , но разлика в отношенията ... не
    Ти си първият човек, който мисли абсолютно по същия начин като мен! Просто не мога да обясня на някои индивиди, че ако човекът срещу теб те мисли за такъв на твоите години няма никакъв проблем. И честно казано, по-големите момичета винаги представляват по-голям интерес, защото не са някакви лигли като днешните 5-чки и 6-чки и т.н.

Град
    Sofia citY ;P
    нямам нищо против да се лигавим , даже самия аз не мога да се спра понякога , но като можем хем да се лигавим хем да си говорим на сериозни теми и да имаме доста общи интереси ... попринцип момчетата по-бавно се развиват и сега примерно едно 14 годишно момиче е развито и има същите разбирания като 16-17 годишно момче ... но това зависи от човека както казах ...това са някакви си числа и ако 2-3 ти пречат да се влюбиш , било то години или погледнато като числа просто ... да много малко хора не го виждат за нормално може би , свикнали са 14 годишно момиче с 21 годишен селянин , дет' уж много я обича и така .. но обратното по-голямо момиче с по-малко момче не става пак казвам , зависи с кой спориш и на кой го обясняваш а за връзката .. пак зависи от човека а не дали е по-голяма или по-малка .. просто по-голямата може би по би те разбрала ако се случи нещо

айде че съвсем извън темата отидохме по добре нова да си създадем

мм... при първата целувка изгубих съзнание за около.. 3-4 минути случи се изведнъж, беше уникално. След това не можех да осъзная какво става; мислех, че съм сънувала..

Голям фен Аватара на fakesmiles
    ооо беше едно лято,първата ми целувка беше и първата с език
    супер беше,още го помня ярко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си