.
Отговор в тема
Страница 19 от 26 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 637
    А някой може ли да ми даде някакъв линк към целувка без език,която да не е от ония дето само си допират устните?Няма да разказвам за първата си целувка,но на мен всички целувки са ми били с език и се чудя каква е тази БЕЗ.И не ме нападайте,че с някой работи съм доста скаран

еее какво да ви кажа още не съм ималлл такава ама като ви слишамм мании маниии .. повечето викатт че са се изложили .. чесно казано аз съм имал натискане с момиче но не и целувка

емии мислех си,че първата ми целувка ще е нещо специалноо нали знаете ама като се целунах и то с неправилния ... ся съжелявам за тва ...

Еми с тоя човек дето се целувах за първи път и с който съм вече 1 година и половина ме накара да се замисля... Какво си помислих ли ? Мисля, че беше точно това "Абе тоя можел да се целува ? Ама се целува прекрасно, ако на това му викат целувка с език." Тогава бяхме в една тясна уличка и се карахме, защото и двамата ни беше страх да изразим чувствата си.. Но за моя радост той ме целуна почувствах се прекрасно и ето вече година и половина сме заедно.. :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от madeliinee
    еее нямали някой д ами помогнее
    Ако той не иска да си отвори утата аз кфо да направяя ??
    Ахах.. и аз от тва се притеснявам.. но като гледам нема кой да ни кажее
    .. Когато някой ме нарани, губи правото да се интересува как съм !! ; ))

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Хахахх.. ми аз още не съм се целувала Но очаквам да стане и се надявам да е хубавоо :P

Хмм.. първата целувка: с език , уау ! Отидохме в кенефа, миналата вечер си говорихме по телефона и беше ужасно романтично, казах й че имаме 2 месеца да се накефиме, че имам подаърк за нея и все такива романтийнщини и тя се разрева от радост и й казах че я обичам и тя ми каза същото. Накрая ме попита дали утре ще я целуна. Аз й казах, няма да и кажа- тя ще разбеере сама. И на следващият ден я заведох в кенефа, погледнах я и тръгнах да я целувам-- ебаси момента, казвам ви.. с език и двамата.. натискахме се яко.. после имахме МУЗИКА и следващото междучасие отидохме в кенефа и тя ме пита защо я целунах.. аз нищо не й казах и пак я хванах и пак се целувахме цяло междучасие..Първя път преди музиката когат' я целунах си викам: ей тфа ли било, деба.. лесна работа и се получи супер яко. сега чакам да дойде втроник и не ме е грижа от другите.. успех на всички начинаещи не е трудно, не се притеснявайте!

Цитирай Първоначално написано от inloveinsomeone
    Аз още не съм се целувал, но скоро май ще стане! А иначе винаги ми е било странно дали могат момче и момиче да се целуват, докато единият дъвче дъвка и как ще стане?
    Ами..разбира се, че да. поне при моята първата целувка с език бях с дъвка...ти не я усещаш и си я слагаш някъде и я забравяш ако девойката е навитачка и палава може да и направиш удоволствието да подъвчи следващия час твоята дъвка споко

Избърсах си устата с ръка от олигавянето и си казах "Това е отвратително!".

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Първата ми целувка беше без език и беше съвсем лека и невинна...Никога няма да я забравя,седнали в студа,онзи далечен ноември...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Аз не се изложих,ама беше лигаво.

Беше хубаво,въпреки че очаквах нещо едва ли не велико Но следващите целувки си струват повече...

Пълен провал и то не от моя страна!

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Ами..първоначално си говорехме..беше късно вечерта..говорим си,говорим..и изведнъж ме награби...единственото нещо което си мислих в този момент беше: Ооо,божеее Не занеше че досега не се бях целувала,но мина много добре...оставих се ей така на течението...следвах го и така...Притеснявах се как съм се справила...той не каза нищо,но все пак...

Град
    София
    Хм .. беше вечер и тъкмо гаджето ме изпращаше .. стигнахме до нас и тогава ме целуна с език .. първоначално си помислих,че съм се изложила,но като го питах как беше ми отговори,че беше сравнително добре .. и определено и при другите целувки продължих да си получавам комплименти относно целуването
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Dekkuy
    Хах, ем супер мина. Преди самата целувка си мислех, че ще се изложа. Но си беше супер. Той не се усети, че ми е първа.
    И аз бях така..
    *Just me*

Бях шести клас, много си харесвах едно момче още от началните класове, та тогава бяхме "гаджета".Изпрати ме до нас и на горния ъгъл ме целуна.Беше ми супер неочаквано и странно, но не мога да кажа, че е било гадно.

Тя пръдна ..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Не си мислете,че първата целувка е чак толкова запомняща се.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?
    Ебати тъпият въпрос
    Ми целувах се

Ами беше ми странно. :д
    Big or small, lies are lies !

Град
    Los Angeles
    Аз с не спрях да се хиля..едвам се спрях, за да я целуна ( езиче )

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от AnalDigger
    Тя пръдна ..

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Беше много отдавна... бях сигурноо трети клас (беше ужасно)... ноо ако това не се зачита значиии преди около месец със сегашният ми приятел

не беше нищо кой знае кво
    не знам защо й придавате толкова голямо значение на таЗ първа целувка

Първата целувка... не я помня, в смисъл помня я, но някак ми бледнее. Спомням си ясно, че валеше много сняг и беше адски студено. Бях сложила ръце на раменете му и го бях гушнала, той мен също. Приказвахме си и после млъкнахме и той ме целуна. Студът изчезна и усетих, че бузите ми горят Не помня колко е продължило, но беше невероятно романтично. Едва ли някога ще го забравя
    lOve iS in The aIr

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    Еми целувките са много. Ама по-сериозните престоят..
    Мале утре ще е едната от тях!! ПАНИКА!
    Ще видим к'во ще стане ;D
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си