- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
А някой може ли да ми даде някакъв линк към целувка без език,която да не е от ония дето само си допират устните?Няма да разказвам за първата си целувка,но на мен всички целувки са ми били с език и се чудя каква е тази БЕЗ.И не ме нападайте,че с някой работи съм доста скаран![]()
еее какво да ви кажа още не съм ималлл такава ама като ви слишамм мании маниии .. повечето викатт че са се изложили .. чесно казано аз съм имал натискане с момиче но не и целувка![]()
![]()
![]()
![]()
емии мислех си,че първата ми целувка ще е нещо специалноо нали знаете ама като се целунах и то с неправилния ... ся съжелявам за тва ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми с тоя човек дето се целувах за първи път и с който съм вече 1 година и половина ме накара да се замисля... Какво си помислих ли ? Мисля, че беше точно това "Абе тоя можел да се целува ? Ама се целува прекрасно, ако на това му викат целувка с език." Тогава бяхме в една тясна уличка и се карахме, защото и двамата ни беше страх да изразим чувствата си.. Но за моя радост той ме целуна почувствах се прекрасно и ето вече година и половина сме заедно.. :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахах.. и аз от тва се притеснявам.. но като гледам нема кой да ни кажееПървоначално написано от madeliinee
![]()
.. Когато някой ме нарани, губи правото да се интересува как съм !! ; ))
Хахахх.. ми аз още не съм се целувалаНо очаквам да стане и се надявам да е хубавоо
:P
Хмм.. първата целувка: с език , уау ! Отидохме в кенефа, миналата вечер си говорихме по телефона и беше ужасно романтично, казах й че имаме 2 месеца да се накефиме, че имам подаърк за нея и все такива романтийнщини и тя се разрева от радост и й казах че я обичам и тя ми каза същото. Накрая ме попита дали утре ще я целуна. Аз й казах, няма да и кажа- тя ще разбеере сама. И на следващият ден я заведох в кенефа, погледнах я и тръгнах да я целувам-- ебаси момента, казвам ви.. с език и двамата.. натискахме се яко.. после имахме МУЗИКА и следващото междучасие отидохме в кенефа и тя ме пита защо я целунах.. аз нищо не й казах и пак я хванах и пак се целувахме цяло междучасие..Първя път преди музиката когат' я целунах си викам: ей тфа ли било, деба.. лесна работаи се получи супер яко. сега чакам да дойде втроник и не ме е грижа от другите..
успех на всички начинаещи
не е трудно, не се притеснявайте!
![]()
![]()
Ами..разбира се, че да. поне при моята първата целувка с език бях с дъвка...ти не я усещаш и си я слагаш някъде и я забравяшПървоначално написано от inloveinsomeone
ако девойката е навитачка и палава може да и направиш удоволствието да подъвчи следващия час твоята дъвка
споко
![]()
Избърсах си устата с ръка от олигавянето и си казах "Това е отвратително!".
Първата ми целувка беше без език и беше съвсем лека и невинна...Никога няма да я забравя,седнали в студа,онзи далечен ноември...
Беше хубаво,въпреки че очаквах нещо едва ли не великоНо следващите целувки си струват повече...
Пълен провал и то не от моя страна!![]()
![]()
Ами..първоначално си говорехме..беше късно вечерта..говорим си,говорим..и изведнъж ме награби...единственото нещо което си мислих в този момент беше: Ооо,божеее![]()
![]()
Не занеше че досега не се бях целувала,но мина много добре...оставих се ей така на течението...следвах го и така...Притеснявах се как съм се справила...той не каза нищо,но все пак...
![]()
Хм .. беше вечер и тъкмо гаджето ме изпращаше .. стигнахме до нас и тогава ме целуна с език .. първоначално си помислих,че съм се изложила,но като го питах как беше ми отговори,че беше сравнително добре .. и определено и при другите целувки продължих да си получавам комплименти относно целуването![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
И аз бях така..Първоначално написано от Dekkuy
*Just me*
Бях шести клас, много си харесвах едно момче още от началните класове, та тогава бяхме "гаджета".Изпрати ме до нас и на горния ъгъл ме целуна.Беше ми супер неочаквано и странно, но не мога да кажа, че е било гадно.![]()
Първоначално написано от w0sh
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от Presley
![]()
Ами беше ми странно. :д
Big or small, lies are lies !
Аз с не спрях да се хиля..едвам се спрях, за да я целуна ( езиче )![]()
![]()
Първоначално написано от AnalDigger
![]()
Беше много отдавна... бях сигурноо трети клас (беше ужасно)... ноо ако това не се зачита значиии преди около месец със сегашният ми приятел![]()
не беше нищо кой знае кво
не знам защо й придавате толкова голямо значение на таЗ първа целувка![]()
Първата целувка... не я помня, в смисъл помня я, но някак ми бледнее. Спомням си ясно, че валеше много сняг и беше адски студено. Бях сложила ръце на раменете му и го бях гушнала, той мен също. Приказвахме си и после млъкнахме и той ме целуна. Студът изчезна и усетих, че бузите ми горятНе помня колко е продължило, но беше невероятно романтично. Едва ли някога ще го забравя
![]()
lOve iS in The aIr
Еми целувките са много. Ама по-сериозните престоят..
Мале утре ще е едната от тях!! ПАНИКА!![]()
Ще видим к'во ще стане ;D
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.