.
Отговор в тема
Страница 2 от 26 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 637

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?
    Ми целунах я кфо да нпараа

hahah emi spomnqm si be6e mi v 5 klas i hi4 ne mi haresa 6tqh da povarna sled tfa 4as plueh i se bqh mn razo4arovala i 3 godini ne bqh se celuva 6toto si vikah sq nqma da mi haresa mom4eto nqma da mu haresa kak se celuvam no kato se otpusne6 vsi4ko stava kakto trqbva

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Поооочти нищо не помня,само че беше супер неочаквано и се панирах и не знаех какво става...ама нямам спомен как съм се представила..

emi moita parva celuvka be6e adski stranna...voab6te daje ne znaeh kak da reagiram...prez cqloto vreme si misleh samo "boje nqma li da svar6i" ... 4estno kazano ne mi be6e mn priqtno ama posle zapo4na da mi haresva...ob6to vzeto sledva6 dvijeniqta na partniora i tyi to
    ___~*~ l

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Повърнах

Аз си спомням, че моя дъвчеше дъвка орбит и после в устата ми имаше такъв вкус и си мислих, че всяка целувка ще има такъв вкус хахахаха
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Аз пък помня,че щях да получа инфаркт .. И въпреки ,че очаквах целувката стоях като застреляна .. ама нищо хубав спомен ми е останал

Град
    Asenovgrad
    Men mn tupo ma izlugaha s edna duvka !!!Ma ina4e be6e vul6ebno!!!

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Честно казано на първата ми целувка бях мъртво пиян ... и момичето ме целуна за да може да ме "преспи" ... Най-интересното е, че на другия ден не помнех почти нищо от вечерта, но целувката - си я спомнях перфектно ...
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    Шумен
    ами мойта беше супер

очаквах я понеже аз започнах
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Ай дид ит ... беше страхотна ... но но но ;[

ахах...спомням си, че много ме напуши на смях точно в момента, в който най-малко трябваше...нз защо-може би от срам както и да е...получи се все пак по-добре от колкото очаквах като се има предвид никаквия ми 'опит'
    'Аз не живея - аз горя...'

Може ли някой да обясни какво точно е чувството, когато се целуваш. И като казвате, че е мокро - приятно ли е или повръщаш...

Цитирай Първоначално написано от nestea95
    Може ли някой да обясни какво точно е чувството, когато се целуваш. И като казвате, че е мокро - приятно ли е или повръщаш...
    Еми мокро е ;Д приятно морко :Д мега яко е :Д Целувайте се ей :Д !!! Чувството е неуписуемо ! ;]

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Следвах него

Осрах се. xD Общо взето целувките ми след това са били много по-яки.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    изооообщо не ми хареса...
    беше ми за първи път (той незнаеше) и си вкара езика...
    почувствах се гадно мислех, че целувката е нещо мило, нежно, а той..пфф..идиот
    а после ми каза, че много хубаво се целувам..аз си мислех..wtf?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

емии при първата целувка в живота или при първата целувка с дадено момче .... аз при първата ми целувка в живота се почуствах супер яко... се едно летя някъде из облаците нз беше страхотно

момчето не знаеше, че ми е първа целувка и направо ми се нахвърли но пък ми беше яко... а пък той накрая ми каза, че съм се целувала много добре

Аууу, аз моята не я помня...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Стоях като пън,но следващите целувки бяха ... уникални

Като се сетя как беше ме избива на смях... И двамата бяхме неопитни и беше страно имаше хапане лигавене ... абе страшно

Повече от фен
    Град
    плд
    при мен на първата нямаше език и като никога до сега не се бях целувала ми беше доста странно и си казвах "ама това ли е наистина да се целуваш?!" и след това като свърши той ме гушна, а аз на рамото у се облегнах и едно такова мълчание...никой нищо не казва и после той вика "Мълчанието на агнетата" и се засмяхме и се отпуснахме от случилото се
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

хах моята беше в киното.. смисъл с момчето нарочно си взехме някав тъп филм и когато седнахме, филма почна иии аз само некво се чудя дали няма да се изцепя като го целуна и некви такива и само се чудех как ше стане, защото той само се кикерчеше и нещо се лигавеше и си говорихме.. и по едно време той ми вика "АРЕ ДА СЕ НАТИСКАМЕ!" и аз викам "АРЕ!" и легнахме между седалките на киното един върху друг смисъл нали има празно место ..иии там ! беше супер яко според мен и въобще не беше някво квото го описвате вие даже усетих как му се надърви ;D ..абе изкефих се в крайна сметка и след тва само се вълнувах, докато се прибирах към нас ;D ..
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Цитирай Първоначално написано от bloo
    хах моята беше в киното.. смисъл с момчето нарочно си взехме някав тъп филм и когато седнахме, филма почна иии аз само некво се чудя дали няма да се изцепя като го целуна и некви такива и само се чудех как ше стане, защото той само се кикерчеше и нещо се лигавеше и си говорихме.. и по едно време той ми вика "АРЕ ДА СЕ НАТИСКАМЕ!" и аз викам "АРЕ!" и легнахме между седалките на киното един върху друг смисъл нали има празно место ..иии там ! беше супер яко според мен и въобще не беше някво квото го описвате вие даже усетих как му се надърви ;D ..абе изкефих се в крайна сметка и след тва само се вълнувах, докато се прибирах към нас ;D ..
    Естествено, че ще се вълнуваш, представям си какво ти е било яко... кога ли ще дойде моят момент...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си