- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Преди да се случи, много съм си мислила за това каква ще бъде. Исках да е незабравима, но не бях тревзвена и имам бегли спомени![]()
![]()
Само помня, че ми харесаа![]()
По темата:Честно казано не помня вече кога ми беше първата.Трябва да съм бил доста малък хаха
Оффтопик:
Като си говорим за целувки
http://vbox7.com/play:d5b68bd2
сладури![]()
И моята беше нещо подобно, само че бяхме в килера в гардероба.Първоначално написано от Sh@d0w
Да не ни види мама. Детски глупости.
![]()
Бяхме го видяли по телевизията и решихме да пробваме.(не ми хареса)
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
аз май не си спомням първата точно.. обаче всяка следваща целувка е по хубава и чувството е по - яко .. <3 поне при мен е така ...
Колкото по-недостъпно е нещо, толкова по-желано е!
И при мен беше горе-долу такаПървоначално написано от garfi94
Бяхме на моста на влюбените при НДК
и той ми беше взел едно нещо и аз си го исках и той каза "знаеш как да си го получиш" и почнах да го целувам по бузките докато не стигнах до устата му
мдЪ не беше зле
![]()
![]()
nigga stole my bike
Ако говорим за първата зряла/съзната/мислена целувка... Еми пфф.. К'во ще рече к'во съм направил ? Просто целунах момичетоНе знам, къв отговор очакваш да видиш. Сладък спомен в крайна сметка де..
Иначе като бях доста малък на 4 5 може би, за пръв път целунах момиче. По устните беше ама то по-скоро си беше докосване и нек'ви доста лапешки глупости. Помня само как родителите ми и родителите на момичето (семействата ни са познати още от студентските им години.. ;д) бяха отстрани и много ни се смяха (радваха)![]()
Ти уби всичките ми фантазии.. не е истина..Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин".)
Първоначално написано от ElisaDay
same ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ооо честно казано преди това много съм си мислила, че ще се притеснявам и такива, но тогава не бях в много трезвено състояние и не ми пукаше![]()
![]()
![]()
ооф .. аз съм на 14 а още не съм се целувала
Първоначално написано от Rippo97
![]()
i az ne sam .. ;lsПървоначално написано от fangleechn
Първоначално написано от Rippo97
[rofl]
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
"Моята не се получи добре.Даже изобщо не се получи.Единия тръгна другия нищо не разбра и стоя като пън"
И при мен така стана...![]()
хаха дъ сеймПървоначално написано от ElisaDay
ама и той беше голям,аз бах /по-/малка.. :д
иначе неговата реакция беше "е,още не сме си свикнали.." омг хаха![]()
Ахх няма да забравя какъв провал беше. И двамата бяхме супер срамежливи и в началото много се уплашихи няколко секунди след като доближи устните си до моите аз се отдръпнах рязко
![]()
аз съм абсолютно същатаCunk
моята беше страхотна Smile случайно докато танцуваме.. абе трудно е за обяснение на толкова алкохол Embarassed да живее водката !!! Razz![]()
![]()
![]()
и имам чувството че черната хроника продължава
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
па играхме на шише
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Емии и двамата с момичето бяхме пийнали,тя ме извика в едно тясно като килер,погледна ме и си завря езика в устата миУсещането беше ми ддз.. почти нямаше усещане щото бях адски притеснен
А и тая определено не е момичето с,което бих искал да съм или да имам спомени с нея
Да си призная се почувствах леко неловко ...
![]()
Първоначално написано от yeeee
Е какво толкова...Моята първа целувка беше,когато бях на 17 години.
Моята беше миналата година. С едно момче , което харесвах . Беше меко казано ужасно. Езикът му беше толкова лигав и странен
.А сега ми е много готино като се целувам
![]()
![]()
bqxme v na tumno i toi me celuna i az my otvurnax ama sedqx obleshtena kato puqki po edno vreme se drupnax i my vikam aide da vlizam navutre( v kushata kudeto bqxme
) bese izlagaciqq
![]()
When you can't state with the one who you love, will you state with the one who loves you?**
sega kato se celuwam s gadjeto i toi postoqnno az si otwora ustata toi sedi kato pun i obratnotoПървоначално написано от TheCatwomen
mng e nelowko ama v kraina smetka otsamosebesi se poluchawa
![]()
When you can't state with the one who you love, will you state with the one who loves you?**
kato s ezik e samo che samo se mlqskate bez da si napuxwate ezicite : )Първоначално написано от anonimen213