- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
ми първата ми целувкаа
беше миналата година и беше някво супер неловко...
и беше на шише с момче което дори не харесвах
провал отвсякъде
Моята първа целувка беше на една самотна поляна само двамата бяхме избягали от часа и отидохме на самотна поляна /тогава не бяхме гаджета/ тогава той започна да ми говори за момичето което харесва и да го описва по едно време ме целуна с език и тогава ми се обясни в любов. Беше първата ми целувка с човека когото харесвах![]()
не
си
спомням
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
golqma rabota kato ne se e celyvalo momi4eto :P moqta celyvka be6e na 14 godini :P :P :PRippo97 написа:
ооф .. аз съм на 14 а още не съм се целувала
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
направо в кутийка се завретеПървоначално написано от Red21
You me at six
Моята...Беше...УЖАС!Вярно,че го харесвах,обаче скъсах с него,щото когато се целувахме беше отврат...Напараво развих фобия от целуване...Обаче след втория,който ме целуна, тя изчезна.
...Another dream,lost in fantasies.
mnogo e lesno .. toi trqbwa da te vodi ti prosto si pusni ezika i towa ene e nikak strashno :P
емиии беше с момче което харесвах и беше.. яко ;д кво да кажа![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Ха.. Ами аз даже я попитах дали може да я целунаМалко неловко
Но накрая всичко си дойде на мястото
![]()
Казват,че края на света е през 2012.. Ако искаш да се спасиш..ела в България..ние живееем 50 години назад... ОБИЧАМ РОДИНАТА , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!
Ми момчето ме изпрати и просто ме целуна![]()
Изобщо не знаех къде се намирам и кво става .. После се усетих че се целувам и бях се стреснала
![]()
![]()
Беше уникалнно
![]()
Ами честно казано въобще не се наслаждавах на целувката виках си:Басии най-накрая и аз![]()
![]()
Първата ми целувка беше на 14 години. Пичът без никакви прелюдии диркетно си завря езика в устата ми. Аз се стресирах, затворих си устата и за малко да му отхапя езикаБеше много "романтично" и след това известно време направо се бях отвратила, докато не попаднах на по кадърно момче
![]()
Първоначално написано от AnalDigger
![]()
![]()
![]()
![]()
. . . . < 33
Първоначално написано от MuuSiiiCLooVeerr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Ами бях на 12. Бяхме пили. Момчето, което ме целуна беше на 17. Братовчедка ми, която беше влюбена в него ни гледаше как се целуваме и дойде да ме щипе и после се опита да го целува по врата, ама той я дръпна и ѝ каза “кво правиш бе?“ и искаше пак да се целува с мен, ама аз се дръпнах, щото видях, че ѝ е гадно на тая пикла.... След тва тя наистина се напика.... Тряа да направя специална тема за тоя разказ ... Уникално беше.. Няа да го забравя, егати цирка стана
Я, писал съм в тая тема.
ХахаИнтересна тема.На мен първата ми целувка беше с човек,който беше със същият опит като моя.Играхме на шише и двамата ни беше много срам,но най-накрая се решихме,защото всички почнаха да викат "Горещо". В началото ми се стори доста странно.Бях очаквала нещо по-хубаво,но се оказа,че той просто се целува много лигаво.Е и аз разбира се не бях перфектна,но следващият ми партньор ми каза,че се целувам много хубаво.
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
Никога няма да забравя първата си целувака, и втората няма !![]()
Не минава и ден, в който да не се сещам за тези моменти![]()
![]()
Как искам отново да се върна в същата вечер, със същото момче..
![]()
[b]
Здравейете аз съм от Стара Загора на 16 и имам един проблем . Той е че досега не съм имала нито едно гадже и незнам как се целува ;( според мен това е от това че съм много срамежлива.
Как мога да го променя ? ,защото ми става наистина гадно като видя как други мои приятелкиси имат гаджета
ами хубаво беше , че стана неочаквано и преди това нямаше време , в което да умирам от притеснение , а и добре , че той знаеше к`во да прави![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Хмм, и аз съм на 14 и още не съм ималаНо се надявам, когато се случи да е с правилния човек
![]()