- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Бях на 11 години и играхме на шише, в началото ни беше срам, но все пак бяхме гаджета и решихме да се целунем. Беше много лигаво. ;дд
![]()
Първата ми целувка бешее приказнаа ...
![]()
Бях на 10- 11 годинии, а той с 3 години по- голям от мен .. След тази целувка последваха десетки други, за които не съжалявам
Сега вече съм на 16 и просто досега не съм намерила човек, който да се целува по- добре от първияя мии ....
![]()
АА на тези, които досега не са се целували, ще им кажа само едно : Не се притеснявайте !!! За всичко има първи път
![]()
Ммм първата целувка..Първата, която беше без език беше някакк ..абе не остави никакво по-особено впечатление в съзнанието ми- нищо особено и запомнящо се. Момчето само прокара пръсти по вратлето ми доблежи се и ме целуна, а не помръднах. Първата с език пък беше толкова внезапна и неочаквана - момчето просто доста изненадващо си спусна езичетоА аз само го изгледах малко странно. И така де..първата ми целувка не беше кой знае какво.. но на всяка следваща - със същото това момче- се наслаждавах максимално..
![]()
ами беше на един купон и не знам точно първата първа ли беше щотото се спекох много яко и само си докоснаме езиците![]()
Моята първа целувка беше преди 3 седмици.Всъщност ние първо тръгнахме и той 20 минути след това на същия ден ме целуна.След около 2 дни ме целуна с език обаче аз не усетих,защото съм със скоби![]()
.Усетих се чак когато започна да си маха езика
После пък се оказа,че не го харесвам прекалено малко за да бъде с него и... след 2 дена--крайй!
Ят ме е,че първата ми целувка не беше с правилното момче.Надявам се следващия път,когато целувам някое момче,да бъда влюбена![]()
Първоначално написано от sasha_90
: )
Първоначално написано от =)
И аз така![]()
![]()
Още не съм имал,щото никога не играх на шишено всъщност се притеснявам и се дразня
![]()
+1Първоначално написано от mrfrzne
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Бях на 9-10 години играхме на шише и нямам много спомен какво точно се е случило но по снимки виждам че съм бил супер малко идиотче![]()
Хммм... Няма как да я забравя. Значи бях на 13 през лятото , някъде към 5 часът по обяд аз и няколко приятелчета,отивахме към спирката да посрещаме момичетата,и едната която много харесвах от преди и се бяхме зарибявали отделно по скайп
,дойде при мен .. и почна да ме гледа... незнаех че искаше да ме целуне и след 5 6 сек гледане,разправя отвори си устата
и ... аз се почусвтах некво супер тъпо ,тя се доближи до мен ... и така....
Била съм на дванайсет, с първото ми гадже. Беше 2 години по-голям, скейтърСъстоя се на стълбите в старото ми даскало, за първа целувка беше странно сполучлива... да не говорим,че години след това като съм се целувала с разни уж 'опитни' батковци са били къде,къде по-зле....
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Ммм нищо особено.. Сякаш целувките ми стават все по-добри и по-добри ... Така че опита му е майката![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Бях неповторимаНе, че се хваля, ама наистина си беше така... Бях много доволна от себе си, момчето също
А иначе както казаха "над" мен-опита му е майката.. ВЕРНО е. С всяка една целувка съм все по-добра и по-добра
![]()
Беше като в приказка.Ходехме по плажа боси,хванати за ръце,по залез слънце.Имаше лек бриз...нямаше хора.чуваше се само шума на вълните.Спрях,тя спря също.Погледнах я в сините и очи и видях един красив блясък в тях.Тя също ме погледа в очите..Лек вятър подухваше и леко повейваше косата и.Гледахме се 3-4 секунди,прокарах ръка през косата и,приближихме се и се случи,просто се случисмених канала
novasum![]()
nirvana13![]()
Беше хубава. Излизахме от училище и му дойде автобуса , и той ми пусна език, и всъщност ми беше много приятно.
Инак, не-лигави целувки имам от детската.
Доказателства ;д
Uploaded with ImageShack.us
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
7 клас на прощалната вечер... Даже бяха няколконо съжелявам защото никакви чувства нямаше .. Минало заминало кво да се прави
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ами моята първа целувка беше в "Амор" <33 ... момчето не го познавах ... просто започнахме да танцуваме и той ме целуна ... повече не се и видяхме![]()
![]()
![]()
Обичамм Лео <3 <3 <3
Аз също я очаквамИскам да е нещо романтично но по вашите изказвания не вярвам да е така.Искам да е нежна но без език.Сега едва ли не трябва да очаквам нещо отвратително.
Пожелайте ми късмет!!!![]()
офф беше супер зле и вообще не е като по филмите![]()
Първата целувка почти никога (да не кажа никога) не е мечта или както по филмите...Винаги е с непознат или в странна случка без никакъв смисъл и чувства![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Беше доста яко. Лежахме в 2 часа през нощта на земята (там си бяхме сложили легалата) и аз я бях прегърнал. По едно време тя се ме погледна ,аз също я погледнах и се целунахме. Бай дъ уей беше без език и ми е малко гадно че на 14 още не съм се целувал с език
Тва лошо ли е?
![]()