- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
xD Дали е лошо или не, не знам... Но и аз съм на 14 и не съм /нито без, нито с езикПървоначално написано от vesko555
![]()
/
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
хахах .. очаквах го ;д ходех с момче от 4 дни.. все се дърпах , но един ден си казах не може повече.. той си мислеше че и преди съм се целувала ама не ;д .. и за да не се изложа пред него бях обиколила много форуми .. ;д но ми беше яко .. не се притеснявах много ..![]()
Водеше се, че ходя с едно момче в 7 клас.. и той един път направо ме грабна както си се бяхме гушнали и си напъха езика в гърлото миНаправо не знаех откъде ми идва и какво да правя
![]()
винаги като си спомня тая случка ми става смешно ;D
ам първата ми истинска целувка беше в 6-ти клас.. иначе в детската беше бебешката целувка
![]()
![]()
theo <333
Всъщност 1вата целувка значително зависи от това какви са чувствата ви към човека с когото е самата първа целувка.. Аз доколкото си спомням, беше с момиче към което имах наистина силни чувства, бях много притеснен и че беше пред цялата и женска компания , изпратих я на спирката, целунах я.. И бих казал, че е наистина нещо уникално и красиво..
Тя ми вика "Имам си гадже" -Ми то и аз имам телевизор вкъщи ,ама ходя и на кино. ;dd
Все още я чакам
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Абе много често се чудя каква ли ще е първата ми целувка на 13 съм , имала съм гаджета ама .. винаги сме се целували без език . Много пъти са се опитвали ми пуснат език ама аз се дърпах винаги !! Незнам много ме е страх да не се изложа !! Ужас !! Да взема го захапа там . после... !! или пък му се изплюя в устата !! Абе незнам много много ме е страх и в същото време много ми е интересно кво е чувството !!![]()
![]()
![]()
![]()
Първата целувка едва ли ще я забравя,все пак беше с човека,с който и до момента имам чувства,нищо че сме разделени.Определено не ми хареса,но след това ми станаха много сладки и не исках да имат край![]()
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Първата - неловко някак си.. малко и неочаквано ми дойде деиначе после стават от приятни, по-приятни
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Aз не съм се целувал нито с, нито без език, но просто чакам нещо да се случи :P
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Чудех се,защо на приятеля ми между краката му ставаше хубаво ..![]()
Първоначално написано от ledenakrasota
Как така какво направих на първата си целувка?!?!?!?
Амиии каквото се прави - ЦЕЛУВАХ СЕ![]()
![]()
emii 0sttavix se na m0mchett0 ii beshe superr ...Първоначално написано от so_far_away
![]()
![]()
![]()
Щях да кажа, че не бива да се пише на латиница, но нулите замазаха положението.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Върха!!! Брей, то имало и романтични момчета, бе...Първоначално написано от CR0W
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Емии, голям провал!! 1-та ми целувка стана МНОГО неочаквано.. мислех само да го целуна (без език) , но той си отвори устата и стана квот стана .. бях си отворила устата много малко и той горкия едвам си пъгна езика![]()
![]()
![]()
аз не бях признала на момчето, че не съм се целувала, само му бях казала, че не съм опитна, да се сеща сами отначало ме целуваше леко само по устните, после леко ме докосна с език и накрая вече като си напъха езика в устата ми и ме награби там
хич не ми хареса, но поне аз не се изложих, щото не ми беше притеснено, както предполагах
и следващите няколко целувки изобщо не ми харесаха, по едно време ме олигави цялата, абе кофти си беше
даже част от нея си беше насила, щото като не ми хареса се дърпах, а той не ме пускаше и си завираше езика в устата ми
по-късно почнаха да ми доставят удоволствие целувките
Аз май съм изключение. Беше със специално тогава момче. Сега пак е специално ама не по хубавия начин (просто правих и секс с него за първи път, а не трябваше). Не се притеснявах, хареса ми още първата, макар че беше нещо ново и се целувахме час някъде докато говорихме. Чувствах, че съм порасналаПървоначално написано от FantaMen
![]()
Ох моята беше бая злеЗначи .. 5-ти клас бях на 12 годинии беше в час по изобразително
Бяхме сложили два чина един до друг и бяхме насядали около тях, като приятелката ми седеше до мен. Въпреки, че бяхме малки, ходехме вече към месец и половина и аз се реших да я целуна.. И така въртях суках, чаках госпожата да стане от катедрата и да отиде при някой да проверява .. имах много удобни моменти аман е ми стискаше
Но в крайна сметка се реших, и когато настъпи нов удобен момент, момичето беше се обърнало на страни и аз тръгнах към нея тя се обърна и бам .. целунах я, ама не уцелих добре устата й
![]()
Това беше без език, а тази с език беше отново с нея малко по - късно в нашата "връзка" и пак беше в училище, но тъпото е, че беше като уговорка ..Та както и да е приближихме се и започнахме, беше пълен провал
Но от тогава започнахме да се целуваме по често и постепенно ставаше по-добре и по-добре
Но в крайна сметка се разделихме на 6-7-мия месец, като аз зарязах нея, въпреки че я харесвах .. Не спрях да я харесвам до 7ми клас, но не си го признавах дори на себе си, та когато го приех, тя ходеше с един от друг клас и като се мляскаха и прегръщаха насред коридора ми идеше да го утрепя !! Но той взе че я заряза и аз не късно й признах, че я харесвам, но и казах, че я обичам, което наистина си беше така. Тя се разтрепери, беше много объркана и гледаше надолу към земята, а аз се наведох и я целунах леко и нежно, без език. Тя ме прегърна, като ме нарече глупак..
После с разтреперан глас ми каза на следващия ден да поговорим, че вече е късно, понеже бяхме 2ра смяна .. И така тя си тръгна като вечерта една приятелка, която се прибира заедно с нея, ми каза, че е плакала по пътя
И сега не мога да разбера защо, но както и да е. Има още малко от историята, но стига вече, че бая оф-топик написах.
![]()
Беше в средата на осми клас на един купон . Леко пияни се натискахме на едно легло :P Не беше точно по начина по който си го представях , но беше много готино![]()
Първоначално написано от smilelady
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Ако трябва да съм честна моята първа целувка беше точно преди ден ;д ии то с един ''батко'' който се познавахме от има-няма 2 денабяхме пийнали на рд на некаф (азз доста си бях пийнала...щом не можех да си седя на краката ;д) ии после отидохме в тва момче с една фр ии тя легна да спи там пък той ми викаше че ш ме изпрати нали ;д ии се качваме в асансьора и той тръва нали ии за броени секунди този ме дръпна ии ме целуна.. ии то с език ;д нищо не почувствах защото дори никаква симпатия не изпитвах към тва момче ;дд ии нищо особено не беше...
не си представях 1вата си целувка така но ... ;дд