.
Отговор в тема
Страница 23 от 26 ПървиПърви ... 131920212223242526 ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 637

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Беше хубава. Излизахме от училище и му дойде автобуса , и той ми пусна език, и всъщност ми беше много приятно.
    Инак, не-лигави целувки имам от детската.
    Доказателства ;д

Uploaded with ImageShack.us
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на FantaMen
    7 клас на прощалната вечер... Даже бяха няколко но съжелявам защото никакви чувства нямаше .. Минало заминало кво да се прави
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Аз все още я очаквам първата целувка

-

Ами моята първа целувка беше в "Амор" <33 ... момчето не го познавах ... просто започнахме да танцуваме и той ме целуна ... повече не се и видяхме
    Обичамм Лео <3 <3 <3

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Ауу беше ужасна Понеже той не знаеше, че не съм се целувала и кат ме подкара с език
    При мен беше същото Първо се стреснах и след няколко секунди се отпуснах и започнах да следвам неговите движения
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Аз също я очаквам Искам да е нещо романтично но по вашите изказвания не вярвам да е така.Искам да е нежна но без език.Сега едва ли не трябва да очаквам нещо отвратително.
    Пожелайте ми късмет!!!

офф беше супер зле и вообще не е като по филмите

Голям фен Аватара на FantaMen
    Първата целувка почти никога (да не кажа никога) не е мечта или както по филмите...Винаги е с непознат или в странна случка без никакъв смисъл и чувства
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    София
    Беше доста яко. Лежахме в 2 часа през нощта на земята (там си бяхме сложили легалата ) и аз я бях прегърнал. По едно време тя се ме погледна ,аз също я погледнах и се целунахме. Бай дъ уей беше без език и ми е малко гадно че на 14 още не съм се целувал с език Тва лошо ли е?

Цитирай Първоначално написано от vesko555
    Беше доста яко. Лежахме в 2 часа през нощта на земята (там си бяхме сложили легалата ) и аз я бях прегърнал. По едно време тя се ме погледна ,аз също я погледнах и се целунахме. Бай дъ уей беше без език и ми е малко гадно че на 14 още не съм се целувал с език Тва лошо ли е?
    xD Дали е лошо или не, не знам... Но и аз съм на 14 и не съм /нито без, нито с език /
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

хахах .. очаквах го ;д ходех с момче от 4 дни.. все се дърпах , но един ден си казах не може повече.. той си мислеше че и преди съм се целувала ама не ;д .. и за да не се изложа пред него бях обиколила много форуми .. ;д но ми беше яко .. не се притеснявах много ..

Водеше се, че ходя с едно момче в 7 клас.. и той един път направо ме грабна както си се бяхме гушнали и си напъха езика в гърлото ми Направо не знаех откъде ми идва и какво да правя
    винаги като си спомня тая случка ми става смешно ;D

Мега фен Аватара на gummybear
    ам първата ми истинска целувка беше в 6-ти клас .. иначе в детската беше бебешката целувка

theo <333

Всъщност 1вата целувка значително зависи от това какви са чувствата ви към човека с когото е самата първа целувка.. Аз доколкото си спомням, беше с момиче към което имах наистина силни чувства, бях много притеснен и че беше пред цялата и женска компания , изпратих я на спирката, целунах я.. И бих казал, че е наистина нещо уникално и красиво..
    Тя ми вика "Имам си гадже" -Ми то и аз имам телевизор вкъщи ,ама ходя и на кино. ;dd

Голям фен Аватара на smilelady
    Все още я чакам
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Абе много често се чудя каква ли ще е първата ми целувка на 13 съм , имала съм гаджета ама .. винаги сме се целували без език . Много пъти са се опитвали ми пуснат език ама аз се дърпах винаги !! Незнам много ме е страх да не се изложа !! Ужас !! Да взема го захапа там . после... !! или пък му се изплюя в устата !! Абе незнам много много ме е страх и в същото време много ми е интересно кво е чувството !!

Първата целувка едва ли ще я забравя,все пак беше с човека,с който и до момента имам чувства,нищо че сме разделени.Определено не ми хареса,но след това ми станаха много сладки и не исках да имат край
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Първата - неловко някак си.. малко и неочаквано ми дойде де иначе после стават от приятни, по-приятни
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на gummybear
    не ми хареса

theo <333

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от mimi77
    Абе много често се чудя каква ли ще е първата ми целувка на 13 съм , имала съм гаджета ама .. винаги сме се целували без език . Много пъти са се опитвали ми пуснат език ама аз се дърпах винаги !! Незнам много ме е страх да не се изложа !! Ужас !! Да взема го захапа там . после... !! или пък му се изплюя в устата !! Абе незнам много много ме е страх и в същото време много ми е интересно кво е чувството !!
    Изумяваш ме .

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aз не съм се целувал нито с, нито без език, но просто чакам нещо да се случи :P
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Чудех се,защо на приятеля ми между краката му ставаше хубаво ..

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Град
    Пловдив
    Как така какво направих на първата си целувка?!?!?!?
    Амиии каквото се прави - ЦЕЛУВАХ СЕ

На 16 съм и не съм се целувала.
    Но изпитвам нужда от това.

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?
    emii 0sttavix se na m0mchett0 ii beshe superr ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си