- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Ами честно казано още не се е случилаздраве да е ..може би някой ден
![]()
Има време ..Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Еми чакай си....То на мен флиртцета дал Господ, ама на...Кво съм сухарчеПървоначално написано от ccdesigns
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
беше ми много яко![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
You all are bots.Първоначално написано от sweetxstar
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ами при мен е малко странно защото първата ми целувка беше с гаджето на най-добрата ми приятелка и тя гледаше в същност всички хора в басейна го видяхаАма да не си помислите ,че съм някоя курва която краде гаджето на най-добрата си приятелка-не просто играхме на шише
Направо я почнах с език :P И на мен лично много ми хареса![]()
често бях супер малка смисъл на 10не че сега съм много голяма (сега съм на 14) та така де беше с език и по скоро не осъзнавах какво правя,беше просто спонтанно без любов,без чувства и без абсолютно нищо
![]()
Само защото някой не те обича, както на теб ти се иска, не значи, че не те обича от все сърце!.!.!.!
Първата ми целувка беше на морето и то с македонецЕми на мен не ми хареса, но не защото не умеех да се целувам- напротив, не се притеснявах изобщо от целуването, то си идва отвътре, но мисля че той неможеше да се целува, а беше на 21
+1...Първоначално написано от Angel_of^love
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
допряхме си джуките 1 до друга както супермен гледа майка си като са насере
пъхнехме си езиците в остана на другия както пъхаш тукощо хваната риба в живарник и си залепихме усните едни за други както лепи це200 и почнахме са гърчим се едно сме на електрически стол ама несме вързани![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
толкуз
беше днеска... да се не плашат тия, на които им предстои...![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз все още не съм се целувала с език просто още не съм срещнала подходящия човек...
амиии моята беше с момче, което беше много добро в целуванетоимаше голям опит, така да се каже... За това и бях много притеснена, че ако ме целуне ще се изложа. Целувката много ми хареса, въпреки че мисля, че не се справих добре
но ми хареса просто заради това, че беше с момче, към което имах чувства. По-късно с практика се усъвършенствах
Просто затваряш очи и се отпускаш. Наслаждаваш се на мига. ^^
Ами при мен мина добре първо ме гушна после се доближи до мен и ме целуна (:
Всичко ти бяга от ума и просто го следвах защото не се бях целувала и всичко стана от само себе си
Последно редактирано от xgirl11 : 02-06-2012 на 14:13
Седнахме на една пейка,настъпи неловък и сладък момент и той си навря езика в устата ми, от което гледах така О.О и следвах просто неговия. хаха
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Моята беше под масата някъде 1997.Казвали са ми, че невероятно се целувам.
Целувах се :д
Беше ми неловко, защото не се познавахме много с човека, с който се целунах, но все пак тази целувка доведе до вече година и почти месец връзка и много, много ,много съм радостна, че точно с него ми беше 1-вата целувка.
Лежахме на няква трева в една детска градина това лято, някъде към 22 часа.. познавахме се от 3 дни..и.. знам ли какво съм правила.. целувала съм се сигурно ;дд само помня, че след това ми беше адски кефещо.. абее хареса ми ;дд