.
Отговор в тема
Страница 25 от 26 ПървиПърви ... 15212223242526 ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 637
    Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    офф .. "щу не видите от мене"

Честно казано аз моята не я помня вече
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Моята първа целувка беше с момиче. С една приятелка седяхме на една пейка в парка до нас и тя ме учеше да се целувам. Лапешка работа...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

еми моята първа целувка не беше кой знае какво,но със времето(когато тръгнах с друг) започна да ми харесва... ;p

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    При мен самият момент беше уникален и няма да го забравя никога, сигурен съм Беше толкова неочаквано и се изложих, но имаше начин да се поправя.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на paradosou
    Хаха, при мен се получи класически, момчето ме изпрати до нас, гушнахме се баш пред входа :Д и просто се целунахме. Доста дълго си продължи. Помислих си "Хм, това било значи" и междувременно прекъснах целувката с усмивка, но бях сграбчена отново. Ех... така е, като не могат да ти се наситят.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Спомням си, че си бях отворил устата, все едно ше и правя изкуствено дишане
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на Богиня
    Като за начинаещ ставаше.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Моята първа целувка с език беше..пълна трагедия. Тук във форума бях чела разни теми относно целувката с език и ми изглеждаше като нещо супер сложно.Бях убедена,че ще прецакам всичко,а много харесвах момчето.
    В крайна сметка,бяхме в едно кафе.Той започна първо без език да ме целува многократно.Накрая си пъхна езика и аз се стреснах,дръпнах се и си мисля "леле сега вече никога няма да иска да е с мен" , обаче той повтори и аз вече си казах , че ще опитам , колкото и да съм зле.И първият път наистина си беше зле.Той видя , че се притеснявам и ме попита дали всичко е наред (той знаеше,че до сега не съм се целувала) аз му казах "целувката беше ужасна,нали?" и той ми каза "щом целувам момичето,което обичам - няма как да е ужасно" . След тези думи ми дойде увереност , започнахме отново и сега вече не можем да спрем.
    Та казано на кратко - не е никак сложно,даже точно обратното.Важно е само да не се притеснявате,друго си идва от само себе си!
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Изпращах я до тях и се прегърнахме за чао. Знаех че тя заминава на море за седмица и затова реших да и оставя хубав спомен и я целунах. Помислих си че ще реагира странно затова давах по полека, но след като осъзнах че си е вкара езика в устата ми...ми олекна, и едновременно ми стана още по притеснително да не прецакам нещо Беше яко, но нищо кой знае какво :P

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    ахаха каква тема ) първата ми целувка беше пълна трагедия така да се каже.. Беше неочаквано и много бързо, просто нямах време да реагирам и само се дръпнах ахахаха )) ама след това беше различно )

Ем не е нещо кой знае какво..на мен първата целувка ми беше с език и не ми беше гадна..аз очаквах да се случи отдавна се харесвахме и сега още съм с него

Голям фен Аватара на EternalDream
    Моята първа целувка я нагласиха приятели. С момчето се харесвахме много. Целуна ме за 2-3 секунди, беше обикновено, но незабравимо

hora naistina molqvi pomognete mi znam na 100 % 4e tazi ve4er 6te mi pyrvata :* i naistiina mno se vylnuvamm i po tosno strahuvam .... kakvo trqbva da napravq ?

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от veronika.ivanowa.7 Виж мнението
    hora naistina molqvi pomognete mi znam na 100 % 4e tazi ve4er 6te mi pyrvata :* i naistiina mno se vylnuvamm i po tosno strahuvam .... kakvo trqbva da napravq ?
    Като за начало се научи да пишеш.

sanito0o
    Guest

Red face

Еми моята първа целувка беше едно незабравимо изживяване. Аз бях на 13 а той на 14. Бяхме на един пикник и той беше легнал в скута ми, а аз нежно му правех масаж, когато нежно ме целуна и при повторното целуване нежноо.......... включи и езика. Беше незабравимо изживяване

Още не се е състояла и се надявам да е наистина незабравима

Голям фен Аватара на sunshine :**
    без коментар надявам се следващата да е много по-добре и да я помня дълго

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Винаги съм си казвала, че ще стане спонтанно, не съм се целувала още и се надявам да не го планирам много, иначе ще стане пълен шит.

Мега фен Аватара на tori
    Мойта първа беше с момиче. Беше... странно, много даже. После, когато се запознах с приятеля ми, бях минала през още едно момиче и едно момче и се предполагаше, че знам какво и що. Да ама беше по-голяма изненада за мен, отколкото за него, макарда не се беше целувал с никого никога.

Бях на 6 -.--.-.--- и за да не ме изкара някой , че от 6 годишна съм курва , момчето ме целуна иии добре беше :Д:д;:д;Д:Д:Д

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    swagit http://cdn3.whatculture.com/wp-conte...laps-robin.jpg

Tемата е от 2008 , време е да я заключите

--------------------------------------------------------

и аз бях така беше много страхотно все едно никога нямаше да свърши :Д и сега сме повече от 3 години заедно :Д (сън)
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90 Виж мнението
    Оставих се на "течението" т.е. следвах неговите движения.

Здравейте,не ми се смейте но аз още не съм имала първа целувка.Страх ме е че ще се изложа,че ще се наслюнча цялата и нищо няма да се получи.Моля някой да ми помогне.Какво да правя когато дойде моментът??

Спомням си как няква музика започна да ми се върти в главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си