- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
офф .. "щу не видите от мене"
Честно казано аз моята не я помня вече
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Моята първа целувка беше с момиче. С една приятелка седяхме на една пейка в парка до нас и тя ме учеше да се целувам. Лапешка работа...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
еми моята първа целувка не беше кой знае какво,но със времето(когато тръгнах с друг) започна да ми харесва...;p
При мен самият момент беше уникален и няма да го забравя никога, сигурен съмБеше толкова неочаквано и се изложих, но имаше начин да се поправя.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Хаха, при мен се получи класически, момчето ме изпрати до нас, гушнахме се баш пред входа :Д и просто се целунахме. Доста дълго си продължи. Помислих си "Хм, това било значи" и междувременно прекъснах целувката с усмивка, но бях сграбчена отново. Ех... така е, като не могат да ти се наситят.![]()
Спомням си, че си бях отворил устата, все едно ше и правя изкуствено дишане![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Моята първа целувка с език беше..пълна трагедия.Тук във форума бях чела разни теми относно целувката с език и ми изглеждаше като нещо супер сложно.Бях убедена,че ще прецакам всичко,а много харесвах момчето.
В крайна сметка,бяхме в едно кафе.Той започна първо без език да ме целува многократно.Накрая си пъхна езика и аз се стреснах,дръпнах се и си мисля "леле сега вече никога няма да иска да е с мен" , обаче той повтори и аз вече си казах , че ще опитам , колкото и да съм зле.И първият път наистина си беше зле.Той видя , че се притеснявам и ме попита дали всичко е наред (той знаеше,че до сега не съм се целувала) аз му казах "целувката беше ужасна,нали?" и той ми каза "щом целувам момичето,което обичам - няма как да е ужасно" . След тези думи ми дойде увереност , започнахме отново и сега вече не можем да спрем.
Та казано на кратко - не е никак сложно,даже точно обратното.Важно е само да не се притеснявате,друго си идва от само себе си!![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Изпращах я до тях и се прегърнахме за чао. Знаех че тя заминава на море за седмица и затова реших да и оставя хубав спомен и я целунах. Помислих си че ще реагира странно затова давах по полека, но след като осъзнах че си е вкара езика в устата ми...ми олекна, и едновременно ми стана още по притеснително да не прецакам нещоБеше яко, но нищо кой знае какво :P
ахаха каква тема) първата ми целувка беше пълна трагедия така да се каже.. Беше неочаквано и много бързо, просто нямах време да реагирам и само се дръпнах ахахаха
)) ама след това беше различно
)
Ем не е нещо кой знае какво..на мен първата целувка ми беше с език и не ми беше гадна..аз очаквах да се случи отдавна се харесвахме и сега още съм с него
Моята първа целувка я нагласиха приятели. С момчето се харесвахме много. Целуна ме за 2-3 секунди, беше обикновено, но незабравимо![]()
hora naistina molqvi pomognete mi znam na 100 % 4e tazi ve4er 6te mi pyrvata :* i naistiina mno se vylnuvamm i po tosno strahuvam .... kakvo trqbva da napravq ?
Еми моята първа целувка беше едно незабравимо изживяване. Аз бях на 13 а той на 14. Бяхме на един пикник и той беше легнал в скута ми, а аз нежно му правех масаж, когато нежно ме целуна и при повторното целуване нежноо.......... включи и езика. Беше незабравимо изживяване
Още не се е състояла и се надявам да е наистина незабравима![]()
без коментарнадявам се следващата да е много по-добре и да я помня дълго
![]()
Винаги съм си казвала, че ще стане спонтанно, не съм се целувала още и се надявам да не го планирам много, иначе ще стане пълен шит.![]()
Мойта първа беше с момиче. Беше... странно, много даже. После, когато се запознах с приятеля ми, бях минала през още едно момиче и едно момче и се предполагаше, че знам какво и що. Да ама беше по-голяма изненада за мен, отколкото за него, макарда не се беше целувал с никого никога.
Бях на 6 -.--.-.--- и за да не ме изкара някой , че от 6 годишна съм курва , момчето ме целуна иии добре беше :Д:д;:д;Д:Д:Д
swagit http://cdn3.whatculture.com/wp-conte...laps-robin.jpg
Tемата е от 2008 , време е да я заключите
--------------------------------------------------------
Здравейте,не ми се смейте но аз още не съм имала първа целувка.Страх ме е че ще се изложа,че ще се наслюнча цялата и нищо няма да се получи.Моля някой да ми помогне.Какво да правя когато дойде моментът??