- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Моята беше 2012 ауу луда работа. Тъкмо си тръгвам от мястото и момчето ми каза - Ние с теб сега гаджета ли сме? И аз казах - Да! и той ми каза - е целувка няма ли? И аз му се нахвърлих направо си почнах с език ...
Моята първа целувка е с най-добрия ми приятел, когато сме били на около 1-2 годинки. Иначе с него сме се целували и като по-големи-лятото 4 за 5 клас, тогава играхме на шише с още едно момче и едно момиче. Но тези целувки не ги зачитам за истински, така, че все още очаквам първата си истинска, и мисля, че ще е много скоро, и то с момчето, което наистина харесвам. (на 12 съм)
Моята първа целувка също беше в 5 клас. Излизах с момчето обичах го. И очаквах тази целувка, но се почувствах неловко.
Момчето беше с една година по-голям от мен. Той имаше опит, а аз нямах![]()
Когато бях на 75 преди 123 години не виж че лъжа на 13 или 14
Още не съм се целувал, но се надявам скоро да стане... И двамата не сме се целували и се притеснявам как ше стане ://
моля ви дайте ми съвет
Последно редактирано от silence, idiot : 10-29-2013 на 13:36
Еми да ви кажа честно не знам дали трябва го възприемам за 1-вата целувка,защото играехме на шише ии... знаете така се падна.Иначе много ми хареса,момичето беше по-голямо от мен и затова тя започна иначе така с момиче аз да почна не![]()
![]()
:P
Моята първа целувка беше днес , с момиче от моя клас ( и двамата се харесваме ) , уговорихме се да излезем в парка след даскало и там да се случи , но ми беше много притеснено ... Накрая станахме и мислехме да си ходим , но аз я изпратих до тях , точно пред блока й стана...Аз отидох към нея прегърнахме се и така стана,даже тя пусна език и ми прехапа устната ^^
Беше превъзходно...
Моята първа целувка беше много хубава, но аз бях много срамежлива и се дърпах, не знаех кво да направя.... Иии накрая той ме хвана и започнахме да се целуваме .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто се целувах какво да правя на първата си целувка освен да се целувам
беше много романтично. Танцувахме и щом песента свърши се целунахме. Честно казано първото нещо, което си помислих беше "Ебати грапавия език"но иначе беше уникално. Преди първата целувка много се притеснявах как ще се справя, но като дойде момента дори не се сетих за това. Просто всичко ставаше само по себе си
![]()