.
Отговор в тема
Страница 26 от 26 ПървиПърви ... 162223242526
Резултати от 626 до 637 от общо 637
    Моята беше 2012 ауу луда работа. Тъкмо си тръгвам от мястото и момчето ми каза - Ние с теб сега гаджета ли сме? И аз казах - Да! и той ми каза - е целувка няма ли? И аз му се нахвърлих направо си почнах с език ...

kotitonedelcheva
    Guest
    Моята първа целувка е с най-добрия ми приятел, когато сме били на около 1-2 годинки. Иначе с него сме се целували и като по-големи-лятото 4 за 5 клас, тогава играхме на шише с още едно момче и едно момиче. Но тези целувки не ги зачитам за истински, така, че все още очаквам първата си истинска, и мисля, че ще е много скоро, и то с момчето, което наистина харесвам. (на 12 съм)

Цитирай Първоначално написано от so_far_away Виж мнението
    какво направихте на първата си целувка?
    знам че ще те ти трудно да повярваш но се целувах.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    още нямам

sladkataaa18
    Guest
    Моята първа целувка също беше в 5 клас. Излизах с момчето обичах го. И очаквах тази целувка, но се почувствах неловко.
    Момчето беше с една година по-голям от мен. Той имаше опит, а аз нямах

Супер фен Аватара на NissaN
    Когато бях на 75 преди 123 години не виж че лъжа на 13 или 14

silence, idiot
    Guest
    Още не съм се целувал, но се надявам скоро да стане... И двамата не сме се целували и се притеснявам как ше стане ://
    моля ви дайте ми съвет
    Последно редактирано от silence, idiot : 10-29-2013 на 13:36

Еми да ви кажа честно не знам дали трябва го възприемам за 1-вата целувка,защото играехме на шише ии... знаете така се падна.Иначе много ми хареса,момичето беше по-голямо от мен и затова тя започна иначе така с момиче аз да почна не :P

Моята първа целувка беше днес , с момиче от моя клас ( и двамата се харесваме ) , уговорихме се да излезем в парка след даскало и там да се случи , но ми беше много притеснено ... Накрая станахме и мислехме да си ходим , но аз я изпратих до тях , точно пред блока й стана...Аз отидох към нея прегърнахме се и така стана,даже тя пусна език и ми прехапа устната ^^
    Беше превъзходно...

Моята първа целувка беше много хубава, но аз бях много срамежлива и се дърпах, не знаех кво да направя.. .. Иии накрая той ме хвана и започнахме да се целуваме .....

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто се целувах какво да правя на първата си целувка освен да се целувам

беше много романтично. Танцувахме и щом песента свърши се целунахме. Честно казано първото нещо, което си помислих беше "Ебати грапавия език" но иначе беше уникално. Преди първата целувка много се притеснявах как ще се справя, но като дойде момента дори не се сетих за това. Просто всичко ставаше само по себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си