- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Басии маниятаПървоначално написано от bloo
![]()
Е, ся като се замисля и моята целувка не беше чааак толкова зле ;D Бяхме на една пейка, гушнати, но бяях доста притеснена. и не разбрах мн какво ми се случваНоо, ще си я помня винаги.. :P
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
моята беше много хубавакакто си го пише в книгите
първоначално се панирах,но започнах да следвам неговите двжения и той после ми каза,че съм се била целувала по-добре от всички,с които се е целувал :P
Точно първата не я помня, помня поредицата от първи целувки. Бяха с момчето, в което тогава бяха ЛУДО ВЛЮБЕНА във възможно най-прекия и най-брутален смисъл на израза. Той беше много по-опитен от мен, а и знаеше че тва са ми първите подобни моменти. Беше си като урок по целуване - след първата ми каза къде са ми били грешките, та се поправих в следващите.
Бях толко неопитна и незряла, че си мислех че е гнусно. Иии изведнъж тва усещане...И мисълта, че е точно с него!!!(
) Изключително хубави спомени ми останаха от тея целувки. : ) Надявам се да не избледнеят скоро.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
помня че момичето си вкара езичето (амаче го карам на рими днес) в устата ми и ме целуна толкова страстно но аз незнаех беше ми първата целувка и тя бе доста продължителна накрая последвах примера и и чух нещо от сорта "Е неси те представях толкова добър за първа целувка) някакси ми стана готино , мислил съм защо ми казваше тя че съм се справял по добре от всяко друго момче с което е била или другите са били нз колко по зле треа да са били или просто щето бях внимателен да не оплескам нещо и неси тиках езиак в устата и че да я душа а следвах движенията и беше магическо :P
Life is simple we make choices and never look back.
не можех да повярвам, че той ме целуна ..![]()
Беше уникално![]()
Беше една вечер с момче което много харесвах. Просто следвах неговите движения.... беше толкова нежно... Абе никога няма да я забравя :P :P
Излязохме с момчето, отидохме в градската градина (Пловдив) , седнахме на една пейка.. и 2мата не се бяхме целували до сега ии стояхме и аз накрая му казах или правиш нещо, или си тръгвам![]()
и не беше мн хубаво ама сега...![]()
![]()
Ами не съм сигурна точно какво направих.![]()
Но беше една внимателна и хубава целувка.Хареса ми..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Беше нежно,наивно и романтично![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
аз моята няма да я забравя.. прибирах се с 1-но момче от компанията, харесвах го, но тайничко.. Беше на рожденият ми ден.. та той ме изпращаше, защото живеем в един квартал и настояваше да ме изпраща.. Носеше чантата ми с подаръците от приятелите. Като стигнахме до вкъщи той ми подаде чантата, аз го гушнах за това че я беше носил вместо мен, ии тогава той ме целуна.. беше си направо като във филм![]()
То моята работа бше на игра малко... Ама се получи очудващо добреПросто се оставих на течението
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
първата ми целувка беше доста забавна щото аз нещо се бях замислила а той пляяс зе да ме целува
пъвата целувка с приятя ми беше вълшебна просто после ходех една педя над земята![]()
![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
аз просто я целунах. в първият момент ми беше някво недъгаво ама след 3тата целувка им схванах цаката![]()
ми не помня все пак беше в 4 ти клас![]()
hih mi tikna si ezika do slivicite mi za malko da draifamama posle stana qko :P
Беше гадноотой не знаеше, че не съм се целувала и ме подкара ... апак и целувката беше супер неочаквана
ама после ми стана яко
![]()
![]()
![]()
![]()
mouth2mouth
->![]()
![]()
![]()
Първата целувка беше от човек от който не го очаквах и след нея седях и гледах така :![]()
![]()
![]()
![]()
.. мойта първа целувка беше с третия ми братовчед /изобщо не знаех че сме брачеди де /..
как да е мии .. направо беше с език
.. ии аз след това си помислих "батии лигитее му са по мен .. тва било отвратително бее" .. и сега вече мога да кажа че целувката придобива нмного повече смисъл ако и двамата го искат :P /по-сладко е /
![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
Първоначално написано от bloo
![]()
Фаворитка си ми,еййй...![]()