.
Отговор в тема
Страница 3 от 26 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 637
    Цитирай Първоначално написано от bloo
    хах моята беше в киното.. смисъл с момчето нарочно си взехме някав тъп филм и когато седнахме, филма почна иии аз само некво се чудя дали няма да се изцепя като го целуна и некви такива и само се чудех как ше стане, защото той само се кикерчеше и нещо се лигавеше и си говорихме.. и по едно време той ми вика "АРЕ ДА СЕ НАТИСКАМЕ!" и аз викам "АРЕ!" и легнахме между седалките на киното един върху друг смисъл нали има празно место ..иии там ! беше супер яко според мен и въобще не беше някво квото го описвате вие даже усетих как му се надърви ;D ..абе изкефих се в крайна сметка и след тва само се вълнувах, докато се прибирах към нас ;D ..
    Басии манията
    Е, ся като се замисля и моята целувка не беше чааак толкова зле ;D Бяхме на една пейка, гушнати, но бяях доста притеснена. и не разбрах мн какво ми се случва Ноо, ще си я помня винаги.. :P
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

моята беше много хубава както си го пише в книгите първоначално се панирах,но започнах да следвам неговите двжения и той после ми каза,че съм се била целувала по-добре от всички,с които се е целувал :P

стори ми се нещо супер гадно и тъпо

ама сега обожавам да целувам

Точно първата не я помня, помня поредицата от първи целувки. Бяха с момчето, в което тогава бяха ЛУДО ВЛЮБЕНА във възможно най-прекия и най-брутален смисъл на израза. Той беше много по-опитен от мен, а и знаеше че тва са ми първите подобни моменти. Беше си като урок по целуване - след първата ми каза къде са ми били грешките, та се поправих в следващите.
    Бях толко неопитна и незряла, че си мислех че е гнусно . Иии изведнъж тва усещане...И мисълта, че е точно с него!!!( ) Изключително хубави спомени ми останаха от тея целувки. : ) Надявам се да не избледнеят скоро.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

помня че момичето си вкара езичето (амаче го карам на рими днес ) в устата ми и ме целуна толкова страстно но аз незнаех беше ми първата целувка и тя бе доста продължителна накрая последвах примера и и чух нещо от сорта "Е неси те представях толкова добър за първа целувка) някакси ми стана готино , мислил съм защо ми казваше тя че съм се справял по добре от всяко друго момче с което е била или другите са били нз колко по зле треа да са били или просто щето бях внимателен да не оплескам нещо и неси тиках езиак в устата и че да я душа а следвах движенията и беше магическо :P
    Life is simple we make choices and never look back.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Беше уникално
    Беше една вечер с момче което много харесвах. Просто следвах неговите движения.... беше толкова нежно... Абе никога няма да я забравя :P :P

Излязохме с момчето, отидохме в градската градина (Пловдив) , седнахме на една пейка.. и 2мата не се бяхме целували до сега ии стояхме и аз накрая му казах или правиш нещо, или си тръгвам

и не беше мн хубаво ама сега...

Град
    Бикини-Ботъм
    Ами не съм сигурна точно какво направих.
    Но беше една внимателна и хубава целувка.Хареса ми..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Беше нежно,наивно и романтично
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от Angel_of^love
    Аз все още съм нямала такава, но мисля, че ще се почувствам супер неловко

Ахаам... Me 2

аз моята няма да я забравя.. прибирах се с 1-но момче от компанията, харесвах го, но тайничко.. Беше на рожденият ми ден.. та той ме изпращаше, защото живеем в един квартал и настояваше да ме изпраща.. Носеше чантата ми с подаръците от приятелите. Като стигнахме до вкъщи той ми подаде чантата, аз го гушнах за това че я беше носил вместо мен, ии тогава той ме целуна.. беше си направо като във филм

Зашлевих му един, защото так бях гледала по филмите...

^^
    лапешка история...

А истинската си първа зелувка още я очаквам
    ElinoOor

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    То моята работа бше на игра малко... Ама се получи очудващо добре Просто се оставих на течението
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

прочетет 5. ред на подписа ми е ще разберете

първата ми целувка беше доста забавна щото аз нещо се бях замислила а той пляяс зе да ме целува

пъвата целувка с приятя ми беше вълшебна просто после ходех една педя над земята
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Моята беше много хубава.Аз бях много срамежлива и се дърпах много и той накрая ме хвана и ме целуна.Чувството беше страхотно,топло(направо парещо)умекнаха ми колената и имах чувството,че ще припадна,в стомаха ми имаше безброй пеперуди.

Ох как бих искала да изпитам това хубаво чувство отново

аз просто я целунах. в първият момент ми беше някво недъгаво ама след 3тата целувка им схванах цаката

Град
    МаЙна ТаУн :D
    Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Ауу беше ужасна Понеже той не знаеше, че не съм се целувала и кат ме подкара с език и аз там пъна пъна и накрая се отдръпнах.И първото нещо което си помислих е "Ах, че ш*бано нещо е тва целувката."
    + 1

hih mi tikna si ezika do slivicite mi za malko da draifam ama posle stana qko :P

Беше гадноо той не знаеше, че не съм се целувала и ме подкара ... апак и целувката беше супер неочаквана ама после ми стана яко
    mouth2mouth

Град
    ForSaken city (:
    ->

Първата целувка беше от човек от който не го очаквах и след нея седях и гледах така :

.. мойта първа целувка беше с третия ми братовчед /изобщо не знаех че сме брачеди де /.. как да е мии .. направо беше с език .. ии аз след това си помислих "батии лигитее му са по мен .. тва било отвратително бее" .. и сега вече мога да кажа че целувката придобива нмного повече смисъл ако и двамата го искат :P /по-сладко е /
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Цитирай Първоначално написано от bloo
    хах моята беше в киното.. смисъл с момчето нарочно си взехме някав тъп филм и когато седнахме, филма почна иии аз само некво се чудя дали няма да се изцепя като го целуна и некви такива и само се чудех как ше стане, защото той само се кикерчеше и нещо се лигавеше и си говорихме.. и по едно време той ми вика "АРЕ ДА СЕ НАТИСКАМЕ!" и аз викам "АРЕ!" и легнахме между седалките на киното един върху друг смисъл нали има празно место ..иии там ! беше супер яко според мен и въобще не беше някво квото го описвате вие даже усетих как му се надърви ;D ..абе изкефих се в крайна сметка и след тва само се вълнувах, докато се прибирах към нас ;D ..

Фаворитка си ми,еййй...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си