- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Нищо.![]()
Бяхме в южния парк,аз му се ядосах и тръгнах да си тръгвам,тогава той ме хвана за ръка и ме целуна.
Аз моята я помня сякаш бе вчера,беше страхотно.Беше месец юли,към 10 часа вечерта,цялото небе беше осеяно с звезди,двамата седяхме на покрива на един гараж и ги гледахме.По едно време усетих,че той ме гледа,погледнах го и аз и той ме целуна съвсем леко и нежно.След това ми отправи един въпросителен поглед,аз се усмихнах и той пак ме целуна,този път с език.Точно в момента в който аз реших да се отдръпна той ми захапа устната,двамата се стреснахме,той се изчерви а аз се засмях.Аз го придърпах към себе си,прегърнах го и продължихме с целувките,после той ме изпрати до нас.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
И аз бях на покрива на един гаражАз, гаджето и една фр. Тя вика "няма ли да се целунете". Аз се обърнах към момчето и го питах "Искаш ли?" и той каза "Да" и си помислих "Това ме кефи"
![]()
Ама то тогава да сме били на 12-13 години![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И аз съм била там някъде,13 годишна.![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
стоях притисната в ъгъла буквално докато оня простак ме целуваше а аз бях в шок .. въобще не мога да кажа че беше супер ..![]()
.. ми целунах го к'во може да съм направила ?![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от ЕPu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
не си спомням вече,но беше супер неловко. Не знаех дали се справям,за щастие момчето ме окуражи![]()
Кирилицата е задължителна!
smileforyou12
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
бавно и несигурно, нямаше езици
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първата ми целувка беше the bestt .. ехх като си я спомняя .Дойде малко изневиделица ама беше точно,с който искам .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от psychopath
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
моята беше страхотнаслучайно докато танцуваме.. абе трудно е за обяснение на толкова алкохол
да живее водката !!!
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Ми..усрах сеподкарахме се с език...абе не ща да си спомням аз
![]()
Еми не помня много добре. Помня само, че бях притеснена ;DD.
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
Леле като си представя,че и аз някога трябва да лижа нечии лиги,направо ми се повръща.До сега избягвам подобни неприятности,но все някога ше са случи
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре да не си спомням.![]()
![]()
Само аз ли съм доволен от първата ми целувка. Първо че беше точно с която исках, второ че хич не бях притеснен, нямаше неловки движения, или нещо излишно.....девойката даже после разбра че ми е била първата![]()
После беше първа и в други неща де, но..подробности![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз моята си я откраднах - като се разлепихме най- сетне, ми се усмихна и така ме удари че не беше истина ! Сигурно още имам белези по едната буза. (мрън) После се сдобрихме де ^^
All I hear is "Burn!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Емии.. беше днес ... кфо да ви кажа начи първо без език добре .. ама после той не знаеше, че ми е първата и... се целувахме а на края ми каза, че мн сладко се целувам ии ..и си викам ама тоя не е добре
на 13 съм ...
Първоначално написано от UNITED
всъщност и аз си мислех така.. но е хубаво..![]()
![]()