.
Отговор в тема
Страница 5 от 26 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 637
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    аз пък я помня ахахахс
    ама аз се представих супер зле (ония тупан дет се целувах с него - също). изобщо не знаех какво трябва да правя и най-накрая си викам "ма тва ли било целувка бе!?"
    +1

тупан вика лелее мн сте ми забавни заклеам се .. да живее teenproblem.net

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Леле като си представя,че и аз някога трябва да лижа нечии лиги,направо ми се повръща .До сега избягвам подобни неприятности,но все някога ше са случи
    ^^ Ха-ха. Гарантирам ти, че не е наприятно. Всъщност и аз си мислех нещо подобно преди няколко години, но в момента съм напълно различен. Първите** ми целувки бяха от типа "Муа". После реших да пробвам какво е със език, след като го направих беше все едно не съм, но на другия ден исках да го направя пак. Общо взето е доста зарибяващо. За това гледай да си промениш мисленето, защото ще има по-големи предизвикателства. ;]

П.С. Аз всъщност отговорих и по темата. ;d

Град
    Пловдив
    Нищо особено ако е просто ей така ,не с човек кйто харесваш........пък и тя първата.......ти си нямяш идея ко стаааааааа ше мислиш как си се чувствал

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Ех хубави неща. Моята първа целувка беше доста след първия ми път. Но за мен да целувам, значи да имам чувства... за другото - може и за спорта.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хаха моята първа целувка с език беше още в детската градина Спомням си даже ситуацията: С едно момиче викахме пич на секи от групата ся кат се сетя едвам го разказвам Двама кат ме подхванаха да ме лигавят после в тоалетните Единия го бутнах и са упражнавяхме с другия беше яко де ..

мм..целувкиии моята най-първа целувка с момче беше с най-добрия ми приятел на игра на шише...на същата игра ми беше и първата целувка с език...ноо с момиче..помислихБОЖЕ МОЙ ТОВА Е ГАДНОООО....после една година не помислих за целуване.... но тези двете аз лично не ги зачитам...Тази дето я зачитам за първа беше...ами бяхме и двамата пияни като кирки и се случи просто ей така..факта че после целувката се превърна в лигавене на една пейка е отделен въпрос...нооо като цяло беше много яко
    [Love, Honour, Wisdom, Friendship and Smiles] =]

Град
    София
    Бях с доста изкривени представи за живота тогава (те не че се га са много прави де, ама се пак) ... беше с едно момиче ... не лошо, ама дори не знам как стана че тръгнах с нея (много ме беше срам) 2 от трите дни в които ходихме никво внимание от моя страна (от притеснителност де ) на третия ден тя просто ме целуна ... направо с език и честно казано много ми хареса ... естествено поради неопитноста ми и кривите ми представи се чувствах като истински герой и донжуан ... качих с в трамвая и си мислех ... тея хора дали сега си имат на представа че съм се целувал преди 15 минути ... извинявам се че няма главни букви и каквито и да е препинателни знаци ама ме мързи и си го изкарах ей така
    Хората, неосъзнаващи, че животът е комедия, го превръщат в трагедия.

Моята първа целувка беше на сила и дори не искам да си споням за не я

Това е най-ужасния ми спомен засега. И двамата се представихме отвратително.

Опитах да да остана жива. Момчето, с което се целувах беше невероятно зле. И той неопитен. Целуна ме-искаше да ме одави с лиги(каква по-гадна смърт), после да ме задуши като си вкара езика в гърлото ми, после се опита да ме изяде като ме ухапа мн злобно и на 2 пъти ми фрасна главата в 1 бордюр завит посредата на леглото. Беше БРУТАЛНО! Все още не съм имала по-лоша целувка-сигурна съм, че няма и да имам. (леле надявам се)

моята си беше супер ... 7-8минутна 1ва целувка ... в първия момент си помислих "ъ, тва ли било " .. после забравих да мисля
    Не вярвайте на насълзените блестящи мъжки очи..това е слънцето което прозира през кухата им глава ...

еии.. няма да я забразя първата целувка.. с такова сладко и точно момче .. и аз тръгнах да го целувам, а по принцип съм много притеснителна .. и все пак .. си беше първата целувка .. беше много специално
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Седяхме двамата и нещо си говорехме и оня ... айдееее ... забравих да дишам .. изпопритесних се .... ама после всичко беше ОК
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Първо се притесних ,после взех да "влизам в такта" ,но общо взето ми беше странно
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от laji4ka
    Емии.. беше днес ... кфо да ви кажа начи първо без език добре .. ама после той не знаеше, че ми е първата и... се целувахме а на края ми каза, че мн сладко се целувам ии .. и си викам ама тоя не е добре

на 13 съм ...
    хах и мойта беше на тоя ден
    Леле беше превъзходно ... На морето, гледаме изгрева на лсънцето и най-неочаквано той ме целуна. а хубавото беше че това беше момче, което аз си харесах и потръгнаха нещата. Беше просто уникално яко. В следващите 4 часа не спряхме да се мляскаме
    Nickelback - Far Away

За мен първата целувка с нов приятел си е като баш Първата Иначе,бях на 14,беше с момчето което тогава много харесвах и бяхме на едни стълби.мнооого романтично от вълнение се разтреперих и той явно усети защото ме гушна супер силно след това. беше сладко
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

аьаьа тваа колко се обсъждаа се 1 за секс говорим хахаха
    емии на мен ми беше адски смешноо самото докосване ахха ама послее мии хареса

еми то е инстинкт.. иначе аз треперих
    Нищо не е от особено значение... любовта е всичко,от което се нуждаем! <3<3

sega kato se setq... mom4eto me celuna s ezik neo4akvano a az stoqh kato preparirana

еми какво можем да правим, бихме си шамари... шегувам се, еми целувахме се и на мен лично ми хареса, а за него не знам

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от bloo
    хах моята беше в киното.. смисъл с момчето нарочно си взехме някав тъп филм и когато седнахме, филма почна иии аз само некво се чудя дали няма да се изцепя като го целуна и некви такива и само се чудех как ше стане, защото той само се кикерчеше и нещо се лигавеше и си говорихме.. и по едно време той ми вика "АРЕ ДА СЕ НАТИСКАМЕ!" и аз викам "АРЕ!" и легнахме между седалките на киното един върху друг смисъл нали има празно место ..иии там ! беше супер яко според мен и въобще не беше някво квото го описвате вие даже усетих как му се надърви ;D ..абе изкефих се в крайна сметка и след тва само се вълнувах, докато се прибирах към нас ;D ..
    това ме разби :d

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Аа пък моята първа целувка беше .. като играехме на шише
    да еба тъпотията,браааат
    ама иначе беше хубаво

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Оставих се на "течението" т.е. следвах неговите движения.

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Хах моята първа целувка се получи доста странно .. като гръм от ясно небе понеже мн го харесвах тва момче и той мене и се очакваше да стане и той искаше дъвка от мен а аз имах една и я дъвчех и му казах да си я вземе ако иска (казах го на шега) и след няма и пет минути ме целуна и незнаех кво да правя но всъщност следвах неговите движения и беше мн хубаво

моята пък беше точно с момчето , с което исках .. харесвах го половин година , оказа се , че той ме е харесвал другата половина на годината , когато аз се опитвах да го забравя.. та на един лагер нещата си станаха след като си изяснихме всичко .. получи се много добре - на морето и траеше около 5 минути без да спираме .. та онова лято беше прекрасно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си