- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Първоначално написано от rozovsluncho
тупан вика лелее мн сте ми забавни заклеам се .. да живее teenproblem.net![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^ Ха-ха. Гарантирам ти, че не е наприятно. Всъщност и аз си мислех нещо подобно преди няколко години, но в момента съм напълно различен. Първите** ми целувки бяха от типа "Муа". После реших да пробвам какво е със език, след като го направих беше все едно не съм, но на другия ден исках да го направя пак. Общо взето е доста зарибяващо. За това гледай да си промениш мисленето, защото ще има по-големи предизвикателства. ;]Първоначално написано от UNITED
П.С. Аз всъщност отговорих и по темата. ;d
Нищо особено ако е просто ей така ,не с човек кйто харесваш........пък и тя първата.......ти си нямяш идея ко стаааааааа ше мислиш как си се чувствал![]()
![]()
![]()
Ех хубави неща. Моята първа целувка беше доста след първия ми път. Но за мен да целувам, значи да имам чувства... за другото - може и за спорта.
Хаха моята първа целувка с език беше още в детската градинаСпомням си даже ситуацията: С едно момиче викахме пич на секи от групата
![]()
![]()
ся кат се сетя едвам го разказвам
![]()
Двама кат ме подхванаха да ме лигавят после в тоалетните
Единия го бутнах и са упражнавяхме с другия
беше яко де ..
![]()
мм..целувкиии![]()
моята най-първа целувка с момче беше с най-добрия ми приятел на игра на шише...на същата игра ми беше и първата целувка с език...ноо с момиче..помислихБОЖЕ МОЙ ТОВА Е ГАДНОООО....после една година не помислих за целуване....
![]()
но тези двете аз лично не ги зачитам...Тази дето я зачитам за първа беше...ами бяхме и двамата пияни като кирки и се случи просто ей така..факта че после целувката се превърна в лигавене на една пейка е отделен въпрос...нооо като цяло беше много яко
![]()
![]()
[Love, Honour, Wisdom, Friendship and Smiles] =]
Бях с доста изкривени представи за живота тогава (те не че се га са много прави де, ама се пак) ... беше с едно момиче ... не лошо, ама дори не знам как стана че тръгнах с нея (много ме беше срам) 2 от трите дни в които ходихме никво внимание от моя страна (от притеснителност де) на третия ден тя просто ме целуна ... направо с език и честно казано много ми хареса ... естествено поради неопитноста ми и кривите ми представи се чувствах като истински герой и донжуан ... качих с в трамвая и си мислех ... тея хора дали сега си имат на представа че съм се целувал преди 15 минути
... извинявам се че няма главни букви и каквито и да е препинателни знаци ама ме мързи и си го изкарах ей така
Хората, неосъзнаващи, че животът е комедия, го превръщат в трагедия.
Моята първа целувка беше на сила и дори не искам да си споням за не я![]()
Това е най-ужасния ми спомен засега. И двамата се представихме отвратително.
Опитах да да остана жива. Момчето, с което се целувах беше невероятно зле. И той неопитен. Целуна ме-искаше да ме одави с лиги(каква по-гадна смърт), после да ме задуши като си вкара езика в гърлото ми, после се опита да ме изяде като ме ухапа мн злобно и на 2 пъти ми фрасна главата в 1 бордюр завит посредата на леглото. Беше БРУТАЛНО!Все още не съм имала по-лоша целувка-сигурна съм, че няма и да имам.
(леле надявам се)
моята си беше супер ... 7-8минутна 1ва целувка ... в първия момент си помислих "ъ, тва ли било" .. после забравих да мисля
![]()
Не вярвайте на насълзените блестящи мъжки очи..това е слънцето което прозира през кухата им глава ...
еии.. няма да я забразя първата целувка.. с такова сладко и точно момче .. и аз тръгнах да го целувам, а по принцип съм много притеснителна .. и все пак .. си беше първата целувка .. беше много специално
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Седяхме двамата и нещо си говорехме и оня ... айдееее ... забравих да дишам .. изпопритесних се![]()
![]()
.... ама после всичко беше ОК
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Първо се притесних,после взех да "влизам в такта"
,но общо взето ми беше странно
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
хах и мойта беше на тоя денПървоначално написано от laji4ka
Леле беше превъзходно ... На морето, гледаме изгрева на лсънцето и най-неочаквано той ме целуна. а хубавото беше че това беше момче, което аз си харесах и потръгнаха нещата. Беше просто уникално яко. В следващите 4 часа не спряхме да се мляскаме![]()
Nickelback - Far Away
За мен първата целувка с нов приятел си е като баш ПърватаИначе,бях на 14,беше с момчето което тогава много харесвах и бяхме на едни стълби.мнооого романтично
от вълнение се разтреперих и той явно усети защото ме гушна супер силно след това. беше сладко
![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
еми то е инстинкт.. иначе аз треперих![]()
Нищо не е от особено значение... любовта е всичко,от което се нуждаем! <3<3
sega kato se setq...mom4eto me celuna s ezik neo4akvano a az stoqh kato preparirana
![]()
![]()
еми какво можем да правим, бихме си шамари... шегувам се, еми целувахме се и на мен лично ми хареса, а за него не знам![]()
Аа пък моята първа целувка беше .. като играехме на шише![]()
да еба тъпотията,браааат
ама иначе беше хубаво![]()
Първоначално написано от sasha_90
Хах моята първа целувка се получи доста странно .. като гръм от ясно небе понеже мн го харесвах тва момче и той мене и се очакваше да стане и той искаше дъвка от мен а аз имах една и я дъвчехи му казах да си я вземе ако иска (казах го на шега) и след няма и пет минути ме целуна и незнаех кво да правя но всъщност следвах неговите движения и беше мн хубаво
![]()
моята пък беше точно с момчето , с което исках .. харесвах го половин година , оказа се , че той ме е харесвал другата половина на годината , когато аз се опитвах да го забравя.. та на един лагер нещата си станаха след като си изяснихме всичко.. получи се много добре - на морето и траеше около 5 минути без да спираме .. та онова лято беше прекрасно
![]()