- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
bqhme w diskoteka,, celunahme se..poneje ne se sprawih mnogo dobre toi stana i otidi nqkude iz diskotekata.. az si wzeh neshtata i trugnah da bqgam kum whoda,..pribrah se ..i po skype daje nishto ne si kazahme.. ;dd
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
оф беше бати тъпнята ...бати неловкото даже не искам да си спомням че ту смях ме хваща ту тръпки ме полазват![]()
Изложих се, ама никой не се е родил научен.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Ами получи се дооооста якочесно смисъл той първо ме целуна леко по устните и аз викам няма пак пускам му език дори и да не съм се целувала и той в това време докосна езика си до моя и почнахме да ги въртим супер лудо и яко
...абе хареса ми и то много въпреки че в началоото бях много притеснена
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
хаха много филми гледах тогава...вдигнах си крачето.Глупаче съм си била като си спомна какви неща съм си мислила тогава![]()
![]()
![]()
Аз мисля че няма човек който неможе да се целува просто всеки харесва различни начини ... моята мина г/д добре но не беше с подходящия човек за което винаги ще съжалявам![]()
![]()
![]()
I know - you want ME (devil)
Еми то ние тръгнахме на един баскетболен мачсмисъл тогава бях още малък и направих най-глупавото нещо...питах я "искаш ли да станем гаджета"
![]()
и като я изпратих до у тях я целунах. Беше много яко
![]()
Знам с кого е била.. но не помна к'во,що,как![]()
мъча се да си спомня,амаа не става
ебати олигофрена съм
![]()
ла-ла-ла
Моята беше с едно момче дето много го харесвах дълго време иии след това обаче,аз спрях да си го харесвам и бяхме на кафе и той дойде и после ми казаха,че и той ме харесвал след което ме натикаха във тоалетната ии аз почнах уж да си оправям косата и той дойде и ме награби някъфииии аз човек,се чуда кфо стаа и по едно време си мисля"Абе тфа май му е езика"и си седиме некфи на средата на кенефа и си се мляскаме и влиза някъф и вика"Опа сори" и си седим така
иии после той излезе пръв аз седях половин час вътре и се чудех кфо стаа и после и аз излязох и той ме гушна и след това ме приклещи до едно дърво и се оказа,че ходим
![]()
много беше яко и никога няма да го забравя
![]()
![]()
Амии цялата изтръпнах,а когато се намеси и езикът,се уплаших,защото досега не бях се целувала,и не знаех дали ще се представя добре.Даже започнах да се дърпам при появата на език..тъпо е,ама страхът да не се изложа се оказа по-силен..
![]()
![]()
Бях на 13...първата ми целувка беше без език...просто я изпратих и я целунах...тя имаше гланц и после имах вкус на ягода по устните..беше мн яко...когато за първи път се целунах с език бях със същото момиче на едни стълби...тя ме гледаше закачливо и се усмихваше..малко се панирах но все пак я целунах за 2-3 секунди...и тъкмо се готвех за 2ри рунд, когато ни прекъснаха...но все пак я изпратих и отново я целунах малко по дълго...10-15 секунди...важното е че нямаше нищо страшно...така че, който не се е целувал да не се плаши...много е лесно и просто !![]()
Горе - долу еднакво , само с 2 разлики : не мисла ,че беше идиотПървоначално написано от BigFakeSmile
, знаеше че досега не съм се целувала. Всичко останало беше същото
![]()
![]()
Bon Jovi - Always
Емии беше с една дъвка :Pтой ме измами
и все пак беше хубау :P
nqma po hubafu neshto ot pyrfata celufka .. f neq chufek dafa fsichku ot sebe si.. ako sled pyrfata celufka otnofu iskash da celynesh tozi chufek stafa opasno polojenieto...pomnete pyrfata celufka zashtoto edfa li ima po golqma trypka ot neq...i edfa li sled tofa shte ti b
на мен първата ми целувка беше с момче с което не харесвам [беше гадно]![]()
[-o< [-o< [-o<
и аз така, но със следващите си гаджета наваксахПървоначално написано от lil4eto9
![]()
мойта беше в един автобус..аз бях с дъвка,а тя беше пушачка..мн гадно беше,защото мразя цигарите![]()
Еми беше в 5ти клас и с 'гаджето ми'се качихме на 3тия етаж на училището след даскало беше такова вече тъмно и едва се целунахме т.е мен ме беше и страх и срам... аз бях с дъвка и той
![]()
са като се сета ми е адски смешно
![]()
ем първата ми целувка с език беше когато бях на 14 на една нова година.. той беше повръщал преди това ама на мене не ми пукаше особено
![]()
![]()
иначе мисля че се получи добре .. помня че много се кефех тогава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
целувах се![]()
![]()
нищо, бях 'лапе (не, че сега не съм, де) на 11г.![]()
странно ми беше и не се изкефих.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Охх...При мене първата ми целувка беше с език..Беше ми много хубаво..направо се побърках..беше на село с едно момиче с което на същия ден тръгнахмеИ тя първа ме целуна,защото аз бях много срамежлив... и още съм де... пффф..Ама чувството беше невероятно
![]()
Целувахме се. ^_^ Никога няма да го забравя тоя момент ^_^Първоначално написано от so_far_away
07.05.08 някъде към 13:40 ...седя си аз в нас и след дълго обмисляне се реших...писах на момчето с което съм и сега смс кога се прибира от даскало и той съответно ми отговори "след малко" ...достатъчно за да отида пред неговия вход и да седна спокойно (абе не бях никак спокойна ;D) на пейката и да го изчакам ^ Седях,нервничих десетина минути и видях как слиза от тролея ^^ Бях в гръб,но се обърнах и го видях...адски мн се бях наплашила (все пак първа целувка...не че има нещо страшно но е вълнуващо ^_^)...Той ме видя,дойде при мен усмихна ми се и го гушнах за втори път. (Първия беше на безплатните прегръдки.) ^_^ След тва вече си се хванахме под ръчичка/през кръста и почнахме да си говорим и да се разхождаме. (не се бяхме целунали) Обикаляхме насам натам и накрая пак седнахме пред входа на пейката ^^ кво стана на въпрос не помня,но започна да ми разглежда картинките в телефона,а аз тогава имах от онея лигавите "На бас че не можеш да целунеш собственика!"
И познайте какво...стигна до нея и му стана малко смешно,както и на мен ^^ След няма и минута ме погледна и каза "Мога!" и просто ме целуна ^__^ Самата целувка не беше кой знае каква,даже ми беше странно,но всичко ми беше толкова прекрасно на тоя ден ^___^ Наистина няма да го забравя ^________^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
моята беше страхотна..точно така както сам си мечтала..бяхме в морската градина по залез сланце с момче което наистина обичах..и тай като аз не знаех какво да правя той ми каза цитирам.."отпусни се и следвай двиенията ми"..и беше много хубаво![]()
![]()
![]()