- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
Олееее,беше с БРАЗИЛЕЦЦЦ !
Запознахме се,бяхме някъде на почивка
и ме целуна преди да си тръгна,
аз изобщо и не разбрах,само изведнъж,
ме прегърна и ме целуна ..... но не се страхувах
ии бях на 14 - а сега като гледам нямат и 10 .....
ехх какво беше предии .. носталгияя !![]()
![]()
![]()
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Беше.. хмм някакси естествена. По тъмно,когато ме изпращаше, под една улична лампа. Той така и не разбра,че ми е първата ии даже после ми заяви, че съм се целувала мн сладко![]()
не помня ако тря съм честна![]()
Абе бешее мноого яко .... мислех че щше се изложа мноого яко .. обаче не стана така отпуснах се и в един момент осъзнах че той ме води и реших да поема инициативата .. а бе беше мноого хубаво ..
.. в един момент забравих да мисля и не помня какво точно чувствах но не бях изплашена или притеснена .. чак после като си легнах осъзнах какво стана и че всичко е минало много добре ..
.. бях на 12
Ха...амиии честно казано ме е яд малко щото гледам другите някак си сякаш е било по - романтично,по - красиво ...
Аз моята преди да стане си я представях много пъти и все всичко беше много хубаво пък то накрая..нищо особено![]()
И сега за да не решите че се оплаквам ще ви кажа как беше![]()
ПО него време бях започнала да излизам с едно момче и на някоя от срещите не помня вече коя седяхме на една пейка прегарнати и на мен много ми се спеше,а пък той каза че щял да ме разсъниАз викам "ааа не не",ама докато се усетя и то...дръпнах се аз по средата и му викам "ама аз..таковата досега не съм.." и той вика "не си се целувала ли?" и аз казах да пък той отговори че не било толкова зле..макар че на мен тогава не ми се стори кой знае какво /той тръгна с езика веднага аз докато с еусетя леле мале
/и си казах "пф,,че то тва ли било да се целуваш - тъпа работа
"
Сегааа....не е минало много време оттогва,целувам се със същото момче,но някак си още не съм впечатлена сигурно аз не знам какво да правя![]()
![]()
Седехме си тъй с момето у кафенцету...и кво да напраа епа награбих я...и стана....Първоначално написано от so_far_away
А иначе...целувка в която усетих нещо беше в един парк с любовта на живота ми...но това е минало де...седяхме и познахме а си хапем устните...не се бяхме целували до тогава и стана...целунахме се....беше прекрасно и неловко едновременно
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
0уу 0ще г0 п0мня .. беше в г0ратана едн0 пикни4е :P
What am i g0nna say when y0u make me feeL this way,,I just .. mmm !
ем седим си с едно момче на една пейка и той изведнъж ме целуна ама гадното беше че имаше дъх на цигари а аз мн ги мразаи ддз нищо особено не беше и бях на 13
![]()
[i]Whoa.Супер яко.Ще го помниш винаги, обзалагам се.Първоначално написано от suunnseT
![]()
Ами повечето коментари които чета всички казват че парвата неим е харесала и тн и тн
Междодругото срам ме е да си го кажа ама моита първа целувка бе като бях 10 клас към края бях на 16 тогава вие още от 5ти клас ми ги практикувате![]()
Случи се в един парк близо до нас седяхме на пейката и си говорехме прегарнати един в друг (беше края на зимата още си бе хладно) и просто аз се понесах да я целуна някакси се разколебах спрях се и докато се осетя тя бе доваршила започнатото беше мн приятно изживяване но неможах да се отпусна савсем и бях като усети усети какво прави тя прави същото после неможах да спра да жадувам за устните и
на нея неи бе за първи път намен ми бе за първи път да се целуна с момиче но мисля че стана добре поне на мен ми бе приятно
накрая след целувката тя ми каза "Представях си го по невинно " После Се оказа голям заговор че е било смисъл аз харесвах това момиче но бях прекалено голям страхливец да предприема нещо и един ден както си бяхме с компанията после като си си казвахме чао тя каза че трябва да иди до едикъдеси което е по пътя за вкъщи и с нея вървяхме седнахме в един парк и то стана това което описах по горе при което разбирасе в началото бях като
![]()
Life is simple we make choices and never look back.
Според моето лично и скромно мнение целувката нее нещо особенно като деиствие но когато се целунеш с човек къ мкоито изпитваш силни чувства просот жадуваш за тялото му и допира на устните ви езиците при целувката ти повдигат адреналина и те те карат да почувстваш самото удоволсвие или поне такава ми е теориятаСегааа....не е минало много време оттогва,целувам се със същото момче,но някак си още не съм впечатлена сигурно аз не знам какво да правя![]()
Life is simple we make choices and never look back.
i az takaПървоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
![]()
![]()
При мене беше перфектно![]()
![]()
![]()
Беше спонтанна, той не знаеше, че ми е първа.![]()
Май и не разбра. Започнахме да се целуваме както си трябва, не съм се притеснявала по време на целувката, просто се наслаждавах на момента.
Хора..като ви чета коментарите направ0 откачам..мисля чче утре ще ми бъде 1-та целувка с език..ддЗ..![]()
![]()
![]()
ще 0ткачаа:P :P
![]()
.. супер г0тин0 ми е да ви чета случките
) =)
![]()
Кво стана, целуна ли сеПървоначално написано от girlche
![]()
По темата: Ми беше неочаквано, не много приятно, но с времето ставаше все по-хубавоБяхме пред нас, той ме изпрати, хвана ме през кръста, придърпа ме към него, допряхме си челата, носовете ииииии....
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от nicolepcd
Целунахх сее![]()
![]()
беше страх0тноо
п0сле не престанах да се усмихвамм
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
благ0даряя ви х0раа
![]()
![]()
уникални стее!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а впр0чем вкуса 0т устата му .. беше на дъвка 0рбит ..ии... ме хвана за дупет0 :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сладкоо :P
Просто аз
хаха мене парвата ми целувка беше много яка в смисал ами с момчето си вървяхме нали и тои ме изпращаше до нас и изведнаж ме дръпна за раката и ме целуна по устата и после стигнахме до нас и тои ме прегарна хвана ме за дупето и ме целуна с език ... аз естествено незнаех какво да правя , но барзо разбрах и беше много яко ... незнам мисля че и на него му беше харесала ( не сам го пистала ) ноо той не разбра че ми е първата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аме незнам просто тъкмо ходех с това момиче, но явно тя беше по-опитна от мен... Целунах я уж внимателно и тя като ме подкара с език![]()
стана Мамата си джейс
![]()
Ама чувството е страхотно
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
(music) X-TeaM - Wiggaz (music)
(music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)
беше с непознатттттттттттт беше яко![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
доколкото помня беше яко![]()