.
Отговор в тема
Страница 7 от 26 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 637
    Олееее,беше с БРАЗИЛЕЦЦЦ !
    Запознахме се,бяхме някъде на почивка
    и ме целуна преди да си тръгна,
    аз изобщо и не разбрах,само изведнъж,
    ме прегърна и ме целуна ..... но не се страхувах
    ии бях на 14 - а сега като гледам нямат и 10 .....
    ехх какво беше предии .. носталгияя !
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Беше.. хмм някакси естествена. По тъмно,когато ме изпращаше, под една улична лампа. Той така и не разбра,че ми е първата ии даже после ми заяви, че съм се целувала мн сладко

Мии след даскало щях да се прибирам, я тя искаше да се видим, и понеже и казах че не съм се целувал преди, тя ме целуна неочаквано Цял ден имах вкус на дъфка Орбит в устата

не помня ако тря съм честна

Абе бешее мноого яко .. .. мислех че щше се изложа мноого яко .. обаче не стана така отпуснах се и в един момент осъзнах че той ме води и реших да поема инициативата .. а бе беше мноого хубаво .. .. в един момент забравих да мисля и не помня какво точно чувствах но не бях изплашена или притеснена .. чак после като си легнах осъзнах какво стана и че всичко е минало много добре .. .. бях на 12

Ха...амиии честно казано ме е яд малко щото гледам другите някак си сякаш е било по - романтично,по - красиво ...
    Аз моята преди да стане си я представях много пъти и все всичко беше много хубаво пък то накрая..нищо особено
    И сега за да не решите че се оплаквам ще ви кажа как беше
    ПО него време бях започнала да излизам с едно момче и на някоя от срещите не помня вече коя седяхме на една пейка прегарнати и на мен много ми се спеше,а пък той каза че щял да ме разсъни Аз викам "ааа не не",ама докато се усетя и то...дръпнах се аз по средата и му викам "ама аз..таковата досега не съм.." и той вика "не си се целувала ли?" и аз казах да пък той отговори че не било толкова зле..макар че на мен тогава не ми се стори кой знае какво /той тръгна с езика веднага аз докато с еусетя леле мале /и си казах "пф,,че то тва ли било да се целуваш - тъпа работа "
    Сегааа....не е минало много време оттогва,целувам се със същото момче,но някак си още не съм впечатлена сигурно аз не знам какво да правя

Re: Първа Целувка?

Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    какво направихте на първата си целувка?
    Седехме си тъй с момето у кафенцету...и кво да напраа епа награбих я...и стана....

А иначе...целувка в която усетих нещо беше в един парк с любовта на живота ми...но това е минало де...седяхме и познахме а си хапем устните...не се бяхме целували до тогава и стана...целунахме се....беше прекрасно и неловко едновременно
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

1222222222

Град
    Petriich`City
    0уу 0ще г0 п0мня .. беше в г0рата на едн0 пикни4е :P
    What am i g0nna say when y0u make me feeL this way,,I just .. mmm !

ем седим си с едно момче на една пейка и той изведнъж ме целуна ама гадното беше че имаше дъх на цигари а аз мн ги мраза и ддз нищо особено не беше и бях на 13

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Олееее,беше с БРАЗИЛЕЦЦЦ !
    Запознахме се,бяхме някъде на почивка
    и ме целуна преди да си тръгна,
    аз изобщо и не разбрах,само изведнъж,
    ме прегърна и ме целуна ..... но не се страхувах
    ии бях на 14 - а сега като гледам нямат и 10 .....
    ехх какво беше предии .. носталгияя !
    [i]Whoa.Супер яко.Ще го помниш винаги, обзалагам се.

Ами повечето коментари които чета всички казват че парвата неим е харесала и тн и тн

Междодругото срам ме е да си го кажа ама моита първа целувка бе като бях 10 клас към края бях на 16 тогава вие още от 5ти клас ми ги практикувате
    Случи се в един парк близо до нас седяхме на пейката и си говорехме прегарнати един в друг (беше края на зимата още си бе хладно ) и просто аз се понесах да я целуна някакси се разколебах спрях се и докато се осетя тя бе доваршила започнатото беше мн приятно изживяване но неможах да се отпусна савсем и бях като усети усети какво прави тя прави същото после неможах да спра да жадувам за устните и на нея неи бе за първи път намен ми бе за първи път да се целуна с момиче но мисля че стана добре поне на мен ми бе приятно накрая след целувката тя ми каза "Представях си го по невинно " После Се оказа голям заговор че е било смисъл аз харесвах това момиче но бях прекалено голям страхливец да предприема нещо и един ден както си бяхме с компанията после като си си казвахме чао тя каза че трябва да иди до едикъдеси което е по пътя за вкъщи и с нея вървяхме седнахме в един парк и то стана това което описах по горе при което разбирасе в началото бях като
    Life is simple we make choices and never look back.

Сегааа....не е минало много време оттогва,целувам се със същото момче,но някак си още не съм впечатлена сигурно аз не знам какво да правя
    Според моето лично и скромно мнение целувката нее нещо особенно като деиствие но когато се целунеш с човек къ мкоито изпитваш силни чувства просот жадуваш за тялото му и допира на устните ви езиците при целувката ти повдигат адреналина и те те карат да почувстваш самото удоволсвие или поне такава ми е теорията
    Life is simple we make choices and never look back.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Оставих се на "течението" т.е. следвах неговите движения.
    i az taka

Guest
    При мене беше перфектно

Беше спонтанна, той не знаеше, че ми е първа.
    Май и не разбра. Започнахме да се целуваме както си трябва, не съм се притеснявала по време на целувката, просто се наслаждавах на момента.

Хора..като ви чета коментарите направ0 откачам..мисля чче утре ще ми бъде 1-та целувка с език..ддЗ..

ще 0ткачаа :P :P .. супер г0тин0 ми е да ви чета случките ) =)

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от girlche
    Хора..като ви чета коментарите направ0 откачам..мисля чче утре ще ми бъде 1-та целувка с език..ддЗ..

Кво стана, целуна ли се

По темата: Ми беше неочаквано, не много приятно, но с времето ставаше все по-хубаво Бяхме пред нас, той ме изпрати, хвана ме през кръста, придърпа ме към него, допряхме си челата, носовете ииииии....
    еlsy

емм...мляс-пляс нищо особено

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от girlche

Кво стана, целуна ли се

По темата: Ми беше неочаквано, не много приятно, но с времето ставаше все по-хубаво Бяхме пред нас, той ме изпрати, хвана ме през кръста, придърпа ме към него, допряхме си челата, носовете ииииии....

Целунахх сее беше страх0тноо п0сле не престанах да се усмихвамм :P :P благ0даряя ви х0раа

уникални стее!!!

а впр0чем вкуса 0т устата му .. беше на дъвка 0рбит .. ии... ме хвана за дупет0 :P

Град
    [На Метри От Земята]
    Сладкоо :P
    Просто аз

хаха мене парвата ми целувка беше много яка в смисал ами с момчето си вървяхме нали и тои ме изпращаше до нас и изведнаж ме дръпна за раката и ме целуна по устата и после стигнахме до нас и тои ме прегарна хвана ме за дупето и ме целуна с език ... аз естествено незнаех какво да правя , но барзо разбрах и беше много яко ... незнам мисля че и на него му беше харесала ( не сам го пистала ) ноо той не разбра че ми е първата

Аме незнам просто тъкмо ходех с това момиче, но явно тя беше по-опитна от мен... Целунах я уж внимателно и тя като ме подкара с език стана Мамата си джейс Ама чувството е страхотно :P
    Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
    (music) X-TeaM - Wiggaz (music)
    (music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    беше с непознатттттттттттт беше яко
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    in the clouds..
    доколкото помня беше яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си