- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
беше много хубаваа, в началото се стреснах не знаех какво да правя, амаа се отпуснах и нещата станаха от само себе си![]()
![]()
ми беше мн яко .на един лагер в Гърция туй лято .познавах момчето от има-няма 20 мин. ама както и да е ...Беше вечерта на плажа имаше дискотека и си седяхме,танцувахме си мръсничко и по едно време нещо ми стана студено отидах там на страна и той дойде,гушнба ма уж да ма стопли и хоп...
Беши романтично...ама кофти беши че на другия ден той си замина за БГ и аз до края на лагера ми беши спр.тъпо
![]()
Еми аз я очаквах... Не бях притеснена, както си седяхме на една пейка вечерта той ме гушна и ме целунаПосле си виках "е от това ли се притеснявах по-рано"
Целувките ми харесаха чак с третото момче, с което бях и с което още съм :P
![]()
![]()
обичам гоо
![]()
![]()
късмет на всички к0ито не са се
![]()
:P :P
![]()
![]()
Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ауу аз бях страаашно напушен ии ми беше през оная работа..![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Първоначално написано от w0sh
и аз бях тъй от части![]()
даже в момента единственото коет се сещам е че беше пред даскало и беше след един концер и гаджето ми беше малко пийнал(ама се пак беше преди година и нещо.След някоя и др год няма си спомня сиг)а и ми дойде као кръм от ясно небе![]()
Абе хора тука много изостанал се оказах след като прочетох някой постовеВие в 5 клас езици ли сте си пускали
![]()
беше на една екскурзия в 6ти клас..и бях леко пиинала и играхме на шише![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Първоначално написано от fenkaaa
![]()
бахти бруталното
в детската градина
![]()
пфф много съм изостаналкато ви гледам на колко години сте се целували .... аз съм дърто магаре на 17 години вече и още несъм се целувал
малее никога няма да я забравяяазз вообщее не исках да го целувам ма к'во да праим гаджетаа сме не мога да кажа не искам и такаа няколко пътии избягвах целувкатаа и накрая к'во да правя целуна мее и ми стана едно такова ... очаквах да е по-хубаво
![]()
след т'ваа 2 седмици бях болна и не му давах да ме целува да не се разболееи така
![]()
Relaaax, take it eeeeaaassyyyyy ;DПървоначално написано от glymo14
еlsy![]()
Ми нема за къде да бързаш ....Първоначално написано от nicolepcd
You believe but what you see
You receive but what you give
На 14 съм пък се още не съм я изпитал.... ама имам чуството че ще е скоро![]()
.
КласикаПървоначално написано от dorsichh
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
първата целувка е едно от най отвратителните неща на света.
мокро..топло.. лигаво, все1 лигавиш охлюв..
После се научаваш да ти харесва.
Така е със всичко![]()
aз съм същата историяПървоначално написано от Madeyed
![]()
![]()
Още я помня доста ясно, въпреки че минаха доста годинки ... получи се, но партньора ми и тогава си беше доста опитен, просто така се случи, пък и знаеше, че не съм се целувала преди това (издадох се) и може би заради това предприе необходимите мерки. Не се подкарахме с езици баш първия път, но в същия ден и това се случи. Определено е страхотен спомен, едно от малкото неща, които не съм успяла да разваля.
Memento moriendum esse!
аз му връхлетяхпонеже мн го харесвах пък не обичам да чакам да се куми.. и го хванах и го нацелувах едно хубаво.. въпреки никаквия ми опит
![]()
![]()
![]()