- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
ooooo daaa qko sum flubenaaaxubafoto e 4e e spodelenooo i sum nai 6tastlifoto sy6testfo na planetata s nai dobroto mom4e na sfetaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
da..
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ДА ДА ДА !!!! МНОГО САМ ВЛЮБЕНА , ЛЮБОВТА Е СПОДЕЛЕНАИ ВСЕ ПАК ИМА НЕЩО КОЕТО НИ РАЗДЕЛЯ
![]()
![]()
![]()
miii dam 100% vlubena i mai ve4e naistina zagubena
radvam se 4e e spodelena :P:P
![]()
не съм влюбен а и няма в кого ! в моя квартал няма много момичета да не говорим за хубави ... в квартала ми стват само боища а и убийства продава се дрога (нещо нормално в Ямбол) всеки слуша хипхоп и KINGSIZE всеки пуши (и трева) има много наркомани осветлението не работи навсякаде вечер е тъмно патрулките минават много рядко циганската махла е до нашия квартал Бенковски и сме някфо пълно гето дето има банди вече почнаха да са гърмят с пистолети в момента ме търсят да ме бият ...някакакъв 24 годишен пък аз съм на 14 ... кой ще хареса момчета дето ходят с ножовете и боксовете постоянно и който ги погледне накриво го праскат от бой ... само бой ни е в главите и сме се смесили с циганите ... представете си аз си намирам гадже (никога не съм обичал никой) и враговете ми ма срещат с гаджето ми и аз какво да правя трябва да се бия а гаджето ми ако и направят нещо ? мисля че дадох доста поводи за ДА НЕ СЪМ ВЛЮБЕН !
Да и е споделена![]()
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
влюбена, несподелено май...малшанс...и все пак той е прекрасен по принцип (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Влюбена съм. Споделено е.
А тия кифли, които казват, че са 'влюбени' в двама ще им кажа само, че най-добре е първо да навършат 10, пък после да казват, че са влюбени.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
dali sam vliubena li..az ne sam samo vliubena a luda ot lubov..ne moga da go izrazq sas dumi..vseki pat kogato vidq tova momche vse poveche i poveche se vliubvam v nego..toi e moqt jivot i neznam kakvo bih pravila bez nego..ne iskam i da si pomislqm za mig daje..Kogato sam s nego vsichko e tolkova hubavo i zabravqm za vsichki problemi i t.n. na denq..Vsqka edna sekunda prekarana s nego za men e skypocenna..Kolkoto i da se karame znaem che se obichkame i vsichko se opravq..Strashno sam shtastliva che moga da sam s tova momche![]()
да ,но несподелена![]()
Еми мога да кажа че съм влюбен :P и е споделена разбира се :P![]()
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
mda vlubena sam i da spodeleno e i daaa straxotno e (sun)Първоначално написано от EmanueLa^_^
da,nespodelena(zasega)
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Vliubena sam da..no liubovta mi ne e spodelena i e ujasno gadno![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
vliubena..neznam dali to4no ama ima zaka4ka i mi e dobre![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
влюбена съм до ушите :oops: ама е несподелена! :(
mnoooooooooooooooooooooooooooooooogo sum vlubena...no mai e nespodeleno! tova ne zali4ava lubovta koqto kara 4ovek da e bezkraino 6tastliv nali![]()
Testis unus,testis nullus...
Не мога да пропусна темата .. за 3-ти път пиша майче ..
АМА МНОГО СЪМ ВЛЮБЕН!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки