- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
оооо м' чи кък? влюбена съм, даже не в един! но да уточня все пак... единият сега е на балкан със семейството си, а другият (за да съм по - точна другата) е набърчил муцунка и души под вратата, а след малко ше се разлае, защото баба ми идва... гррррр обичам си ги...![]()
![]()
![]()
п.п. Само някой да посмее да ме нарече содомист или зоофил!!!![]()
![]()
![]()
![]()
амм Не![]()
Да..несподелено е![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
qvno da...........i to na 13 .........
kak moje ??
i v nepodhodq6tiq
Ами чесно казано не съм сигурна.. то мина много време от тогава, ако съм влюбена , то любовта ми е несподелена.. но не мога вече да определя дали е любов или просто омраза или тъга или разочарование или болка![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
даа.и той беше влюбен в мен но аз прецаках нещата![]()
![]()
![]()
Бях,сега след като скъсахме и не сме си говорили от сумати време само подразбирам някои неща от тук от там ии се нервя...но вече не мога да се нарека влюбена,а по скоро отегчена от мъката,през която минах .Да се надяваме,че скоро ще срещна пак любовта .
![]()
МИ да с1м влюбен... Не... силно казано... има някакво привличане... по скоро чувствам удовлетворение... незнам що...![]()
Труууден въпрос ... К`во е т`ва да си влюбен? Само да харесваш някого, като мовек и външност или освен това да мислиш за него кажи речи 24 часа в денонощиетоАко е второто - значи съм :P
vlubeni li sme taka li kvo da razbiram pod tva moge da sam se vlubila v sebe si ama 4estno da vinagi sam vlubena i lubovta mi e spodelena![]()
![]()
![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
+1Първоначално написано от alehole
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз вече явно немога да се влюбя ама немога да отрека че много ми харесва едно момче адски секси е явно изпитвам не любов а друго нещо към него![]()
Лудоооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но какво да се прави - случват се и такива неща :Д:Д:Д
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Влюбена съм, и да споделена е любовта![]()
♥ ♥ ♥
Mi da vlubena sym no lubovta mi e nespodelena poneje toi neznai i nqma da razbere zashtoto si ima mn mila i dobra priqtelka koqto beglo poznavam no mnogo haresvam a i sa mnogo sladki zaedno i nebih razvalila shtastieto im![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Да влюбена съм и поне на мен така ми се струва, че любовта м ие споделана![]()
Yessssssss i love my girl VERY VERY MUCH!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
не . не искам да си хабя нервите . няма смисъл![]()
no doubt-don't speak
Вече и аз не знам..скоро не сме се виждали,мина време сигурно като го видя ще разбера,иначе преди бях влюбена и то много,може и да ми е отшумяло нз..
мислех си,че е споделена..вече почти съм сигурна,че не е така,даже съм си сигурна![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Не съм влюбена , следователно любовта ми най-много да е споделена с Петко Петков .![]()
naistina sam mn vlubena ...ve4e ot 1 godina i 3 meseca i lubovta mi e spodelena ,za koeto se radvam![]()
![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
+1Първоначално написано от sladur4e_yo
![]()
Аз съм лудо влюбена в приятеля си!На 10 октомври ще станат 2 години от както съм с него и любовта ми е на 100% споделена, за което се радвам изключително много!
![]()
Споменът идва,за да увеличи мъката по това,което времето никога не връща!!
da mn vliybena i da spodelena e![]()
![]()
BULGARIA NAD VSI4KO[!]
...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!
...
УЖАСНО МНОГОама прецаках нещата напоследак
![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!