- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
дамммм много много много![]()
....надявам се да е споделена
![]()
времето ще покаже :P :P дано да е така
![]()
![]()
![]()
Не точно![]()
You are broken, I can fix you...
аз съм самовлюбен
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
нещо такова
да,влюбена съм..имам и сериозен приятел,който супер много обичам...знам ,че и той мен ме обича,което ме прави много щастлива![]()
![]()
![]()
Аха . . . оттт мноого време в едно мом4е![]()
~Remember,remember...25th of November~
ДАААААААААААААААААААААААА ААи то толкова много никога не съм се изпитвал такива чуства...
+1Първоначално написано от мечтател
![]()
на 1-ви въпрос- сигурноПървоначално написано от EmanueLa^_^
на 2-рия-сигурно не
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Нема в кой![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Непозната,тръпка...НАРЕ
![]()
Ауууу влюбвам се, мамка му!![]()
>>> House Music <<<
Ммм и аз съм така...Първоначално написано от st1ka
![]()
Какво означава да си влюбен ? Чувството, което те разкъсва, когато разбереш, че няма да видиш даден човек за известно време.. чувството, което те кара да се усмихваш всеки път, когато се сетиш за нея.. това ли е чувството, което те крепи, дори и да си затрупан с купища проблеми.. а какво ще кажете за това, което те подтиква към желанието, да прекарваш колкото се може повече време с нея.. и това ли се отнася към влюбването ? - да, влюбен съм.. и то ужасно много.. и то в момичето, което за толкова кратко спечели доверието ми.. и го доказва със всеки изминал ден и то така силно.. влюбен съм в момичето, което сметнах за най-добър приятел още от началото..
ne.
someone else...
DA .. . no iz4akvam... xaxax![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!