- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
Даа мноГооо.. но за сЕга е несп0делена
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`_*Егоистична*-твърде често | *Самотна* - Малко дни в годината | *Любопитна* - непрекъснато | *Актуална* - Винаги | *Увлекателна* - Може би | *Различна* - всеки път | *Твоя* - никога(!!!)*_`
Влюбена,и да....споделена ми е любовта.
да влюбена съм в най-голямото чудо на този свят-обичам живота.Научих се да ценя всяка глътка въздух,защото може да ми е последна,разбрах,че не трябва само да циня красотата,а и да я обиквам,тъй като малките неща,малките жестове правят света неповторим,вече се промених:мечтая повечи и спя по-малко,защото всяка минута,когато затворим очите си,губим 60 секунди светлина.Научих се да живея влюбена в любовта.Музиката живее вътре в мен,а усмивката не слиза от лицето ми.Всичко това дължа на моите приятели,които ме накараха,по един или друг начин,да осъзная,че животът не е дрямка,и разбирасе на трудните моменти,даващи ми сила![]()
ДаСподелено е
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
е чак любов..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
на същото мнение ,това, любовта ти да не е споделена, е хипер жалкоПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
Да, много ...![]()
![]()
![]()
![]()
вече не съм влюбена![]()
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
ДАПървоначално написано от (S) AINT
![]()
Наистина много мъдри думи,има много смисъл в тях.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
vliobna moje be.... dali e spodeleny i az nz ve4eoniq nemoga da go razbera obi4a6eme skasahme vednaj sabrahmese i pove4e nemi go e kazval
![]()
Хаха за мен любов няма.Защото вътре в мен е самото зло.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Когато го писах не бях сама :P вместо да спиш един час повече,може да изядеш една мусакаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
амм аз не се влюбвам никога.. ама супер ме кефи едно момче и той не ме ще ...![]()
![]()
big shock
![]()
По-влюбена от сега никога не съм билаДа, много съм влюбена и любовта ми е споделена с приятеля ми ходим от доста време и няма нищо по-хубаво от това да си влюбен наистина стига да е споделена любовта
![]()
и аз съм като теб но вече почти 2 години такаПървоначално написано от MartyParty
![]()
Dam,vliubena sam ili pone taka mislq...Do na4aloto na lqtoto hodih s edno mom4e posle toi zamina da raboti na moreto i az(mn sam tapa) re6ih 4e 6te e po dobra i za men i za nego da skasame
e sega mislq 4e tva e bilo ogromna gre6ka.Prez lqtoto bqh s nqkolko mom4eta no s vs si misleh samo za biv6iq mi i ne moga o6te da go zabravq tezi dni si idva i naistina se nadqvam da stne ne6to,ako ne...nz
![]()
Любов и вечност не се римуват...
Мне, не съм флюбенНннННнннНННн.![]()
![]()
![]()
ДА!!!
Facebook : Даяна Денкова
nz da li sam vliobena !! iskam tova koety nemoga da imamtva e pri men sega6niq mi fr e mn dobar i mil i mai mi izneverqva i ne iskam no predniq pat be6e taka i katy se razdelihme iskah da se saberem sq katy sme zaedno nego 6ta
tai4e vliobena li sam
ddz
Не знам любов ли е какво е тва чудо между нас....
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.