- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
Влюбен- Да искам да я споделя , но-о не намирам смелост![]()
![]()
d'oh!
Много влюбена и то от доста време ама...
За сега почти нищо не става а съм доста сигурна че ме харесва и той...
Да Влюбен, но несподелена любов е за жалост![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не съм врачка, та да знам![]()
![]()
nicolepcd
Влюбих се до ушите и по-натъка ама нещо сега па зех да се разлюбвам понеже тва мойто "пиленце" е като фурнаджийска лопата и няма идея кво иска и зеха да ми охладняват чувствата...Ама може да се каже че допреди 1 ден бях много флюбен![]()
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
Амии да влюбена съм ... до ушите чакк!!![]()
Ии е споделено!! Thanks GOD!!
![]()
; )) ..
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
za jalost i pri men taka..Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
мдаа,влюбен съмно любовта ми е не споделена
![]()
даа много влюбена ... вече 11 месеци да споделена любов
![]()
Не.Не се е родил човекът в който да се влюбя. :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мне..Не съм..и не искам да съм..Влюбвала съм се един път и всичко се прецака..![]()
![]()
FUCK OFF
Това което наричате любов аз и още няколко сексоално незадоволени учени го наричаме химична реакция в мозъка.При визуален контакт (най-силно е неговото дейстиствие) оптичния център на мозъка изпраща стигнал до макия мозък,а малкия мозък изпраща стигнал до хипофизата и тя отеля няколко хормона и на човешкия индивид му става готинио и обикновенно се получава възбуда и желание за секс (може да си мислите,че не искате да изчукате въпросния индивид,но мозъка ви иска) и така тази реакция трае няколко минути до 20 дена (взависимост от това колко време не сте виждали нещо красиво) И това е причината най-често връзките да траят по 2 седмици.При по дългия период от време вече очевидно мозъка много се радва на индивида,но тази радост свършва след около 10 години съвместен живот защото на мозъка му става скучно.
Общото заключение е,че мозъка е пич.Евала на мозъка.
Йога и мъдрост
Това което наричате любов аз и още няколко сексоално незадоволени учени го наричаме химична реакция в мозъка.При визуален контакт (най-силно е неговото дейстиствие) оптичния център на мозъка изпраща стигнал до макия мозък,а малкия мозък изпраща стигнал до хипофизата и тя отеля няколко хормона и на човешкия индивид му става готинио и обикновенно се получава възбуда и желание за секс (може да си мислите,че не искате да изчукате въпросния индивид,но мозъка ви иска) и така тази реакция трае няколко минути до 20 дена (взависимост от това колко време не сте виждали нещо красиво) И това е причината най-често връзките да траят по 2 седмици.При по дългия период от време вече очевидно мозъка много се радва на индивида,но тази радост свършва след около 10 години съвместен живот защото на мозъка му става скучно.
Общото заключение е,че мозъка е пич.Евала на мозъка.
Йога и мъдрост
Даа.... но за жалост не знам дали е споделена или не.... все още действам по въпроса
![]()
![]()
не,не съм влюбена. Както казва Бай Пешо "все още не сме станали толко зле"![]()
Am I invisible because you ignore me?
Да!!! Лудо!!!![]()
GT
Първоначално написано от PreciousDiamond
Мда... Влюбен и загубен![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682