- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
понякога като се погледна в огледалото се влюбвам ама знам че това е моментно увлечение![]()
може да се каже..може да се каже,че е и несподелено..
![]()
това беше мн добро,ама за някои не е само моментно увлечение,за съжаление.Първоначално написано от x3eme
![]()
иначе да,влюбена съм.за първи път от 100 години ми се отвръща със същите чувства от другата страна.![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Да
Не![]()
Don't worry, be happy!
Aз принципно съм си много влюбчив, тъй че вече, като почна да ми тупка сърцето и не ми се яде, гледам да не обръщам внимание на фатка, а на човека![]()
Еми....да влюбена съм от доста време и ходих с момчето 8 месеца самоче скъсахме, защото аз имам доста странен характер (признавам си) и постоянно го закачах.Тръгна с друга за има няма 2 седмици макар да знае,че тя не изпитва нищо към него. Обичам го прекалено много и му го казах сега пак сме заедно от 5 месеца но....Мина много време и може би му омръзнах обръщаше повече внимание на другите момичена,но когато му казах той престана,явно се е усазнал....Сега се държи малко по-добре,дали да не го накарам да ревнува,опитах да скъсаме самоче каза че ме обича и не иска да късаме
![]()
Незнам какво иска...Секса е добър...Не се е оплакал а и по израженията му си личи а той е прям и никога не си слага нищо на сърце....Дайте ми някъква идея...
![]()
Благодаря предварително
![]()
vlubeno s1m mnogo ama ne e spodelena za sega dano tova da se promeni ;(
:(
емии нее и не ми и трябва...щото от любов всичко се превръща в сълзии ии тормозене...защо какво направих..блабла..:P
Несподолена както винаги...
много съм влюбена ..
да споделена е![]()
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Да, влюбена съм. И се надявам и моето момче да чувства същото
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
i e spodelenaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ми мисля,че не съм влюбена,защото не съм го забравила напълно...
;]
И на двата вапроса-ДА
vehe ne![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Емии влюбена съм до лудост (то всеки път е тка),амъъне е споделена !
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?