- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
Няма в кой.![]()
Влюбена съм! С приятелят ми съм от година и половина, а с всеки изминал ден започвам да го обичам все повече! Толкова съм щастлива![]()
![]()
Влюбена съм,първо не отвръщах на чувствата на момчето,но вече е споделена .. Няма нищо по-хубаво от това![]()
![]()
Влюбена,хм..
Иска ми се да кажа без никакво съмнение-НЕ,обаче не става така лесно.
НО и 'ДА'не мога да кажа..
абе не знам
Бях, но любовта беше несподелена и се отказах.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Да.. Дааа даааа![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Да, но май е несподелено.
Да влюбен съм... ама е несподелена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ
Дааам![]()
![]()
![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
мани мани![]()
влюбена съм .. но той незнае.. мисля да си замълча,докато реша дали наистина искам да съм с него.. защото един път вече прецаках всичко .. и не искам пак да стане така![]()
Да влюбена и още как от 3 месеца насам ходим заедноСмешното е, че за пореден път получих предложение за брак
Навремето ходих с брат му и помня как сегашното ми гадже само подмяташе, че много ме харесва и ето на след година и полувина от тогава тръгнахме и нещата изглеждат много сериозни
Адски много си се обичаме,държим един на друг и се грижим един за друг. Нз какво бих правила без него. Била съм с много момчета, но доосега не съм се чувствала толкова обичана и защитена.
![]()
+1!Първоначално написано от anenceto92
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не
Да,любовта ми е споделена...той е най-важното нещо в живота ми
И аз нз вече.Имам приятел,но постоянно се караме.В същото време имам 1 бивше гадже,с което се разделяхме 2 пъти,но ми е голямма слабст.И сега пак иска да се събираме.Лшто е , че след всички панаири и изневери пак искам да сме заедно.А знам какво ще стане ... както всеки път.
Да!![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Убиват ми желанието да обичам![]()
![]()
nicolepcd