- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
иска ни се![]()
да...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Да в началото вървеше добре,ама днеска бяхме се събрали една групичка и той не остави едно момиче на мира и ся ми е много кофтикато сме си говорили 2 3 пъти ми е споменал "мимито тфа-мимито онова" и ми е кофти мимитооо що не си хваща пътя към София и да не ми занимава момчетооо амаа ха
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
да... обичам го и той мен ... мога да го кажа със сигурност
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
не се изказвай неподготвен,прасе
Да, в Ерик Екзотик съм влюбен.![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Да ии любовта ми е споделена![]()
![]()
:P
Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай,че си е отишло.
И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.
Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.
da ti kaja 4esno...za moite god e malko sme6no da se nare4a vlybena no e n6 pove4e ot har
:P
![]()
Амии чак идиотски влюбена бих казала ,живея за това в момента .. И да ,споделено е ,макар и всичко да е толкова трудно![]()
Амии чак идиотски влюбена бих казала ,живея за това в момента .. И да ,споделено е ,макар и всичко да е толкова трудно![]()
За първи път ще кажа че в момента не съм влюбена и никой мъж не ми се върти в главата...Голямо постижение!!!!!
Май дадано ми мине по-бързо щото и без тва нищо няма да се получи
![]()
Ново попълнение - инструктора по йога![]()
![]()
А иначе - не съм много... преживявам си старата любов
![]()
еlsy![]()
мдаааа... не съм спирала да съм влюбена от детската градина и то в едно и също момче... все още много си го обичкам, ама той мене май неее... така, че ДА, влюбена съм, но любовта ми е несподелена за жалост...![]()
![]()
времет0 тu uztuча