- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
Първоначално написано от Chess
Ако съм във форума редовно мога да пускам такива теми , и преди и след празника , спокойно![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Първоначално написано от Pepi Designs
хахааха![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Ами влиубена сам ... Не е споделена любовта ни . Той незнае и си има приятелка от почти година, а аз от малко по-малко време сам хлътнала до уши по него. Ама заради еФката му не казвам... може да излезна смешна![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да влюбена съм ... ще видим![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Не и не ми трябва.Имам да мисля да много по-важни неща от тази загуба на време...![]()
бих казала приятна загуба на време :PПървоначално написано от SuNsEt
Тази загуба на време е доста приятна!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Влюбена не е точната дума, защото доста пъти съм била влюбена, но това, което чувствам сета не е изобщо същото. Обичам! Много, безрезервно и е споделено![]()
дааа Влюбена съъъъм и то мнооогооооиииии е споделенооооооо
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
da vliuben sam ama na drugiq vapros 6e otgovorq NE![]()
май в тос форум повечето са влюбенки![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ми може да се каже че съм влюбенано дали и той нз...мн е обьркано
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
emi moga da vi kaja mnogo mnoog ama mnogo stra6no mnogo s1m vluben v edno mnogo qko limon4e naprav0o0o0o si hapvam vmomenta ot neq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napravooo0 s1m kat atomna bomba 6e izbuhna seki moment ot lubov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
незнам
....................................
можеби..............в PC![]()
ne sym vlubena, no obujavam 4oveka s koito sym v momenta i mislq 4e e 4uvstvoto e vzaimno
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Ами аз не съм влюбена ама като гледам другите отговори май по-добре да ида да се прегледам.Първоначално написано от Love-Lorn
![]()
Don't worry, be happy!
Влюбена чак - не... По скоро е некфо голямо увлечениеА дали е споделено: ми погледите са споделени, ама любовта едва ли...
![]()
Май да,но доколколкото съм наясно е несподелено.Просто не знам как да постъпя.Притеснявам се аз да му каже какво чувствам,а нямам идея как да го накарам той да говори за своитеА толкова мн го искам и то не заради някакви си прищевки,а защото е невероятен човек,който няма нищо общо със сегашните момчета
![]()
Vlubena ta 4ak zagubenaama e nespodelena lubov!
![]()
Хм, влюбен.. не точно. А дали е споделено ? За съжалени - не![]()
Аз пък не вярвам в любовта и при това положение няма как да съм влюбенаКакто пееше Слави(парадокс,защото аз съм метълка):Няяяяяяяяяма любоооов,не намерих любоооов....