- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте
Не
чак влюбен нее но силно ме привлича едно момиче но маи не и от нейна страна......
CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......
Не, Слава богу.
Влюбена съм, и още как...за съжаление любовта ми е несподелена, но все пак вярвам, че някой ден може и той да отвърне на чувствата ми. Засега обаче нямам намерение да му признавам, защото съм си малко срамежлива...пък и ми е от класа и ще ми е доста конфузно след това.![]()
Ужасно влюбен съм в момента, но любовта не е споделена. Тя ме харесва като приятел и си имаме голямо доверие, споделяме си разни неща, но ми каза, че няма да се получи нещо повече.![]()
Първоначално написано от ЕPu
Да, влюбен съм и то в едно прекрасно момиче, което ми отвръща със същото!![]()
Истински всеки ден и щастлив всеки ден, озлобен всеки ден, всеки ден е за мен, мойте хора са със мен и във парти и в проблем... абе говориш пак за мен.. нещо искаш ли от мен ....?
auuuu 6te se izqm na tazi tema ve4e otgovarqm za 4 5 put i to vse razli4en otgovor nz oburkam sum dosta ama mai sum vlubenno ne spodeleno e 4ustvoto kvo mi puka 6te si jiveq taka puk nqkoi den mnogo 6te
sujalqvam 4e ne sum go kazal 6te vzema da se samoubiq i gotovo
maitap nqma ama ...mi e gadno
да![]()
Тц, а много искам![]()
Мдааа, ама не е сигурно дали е за добро или за лошо.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ne sam vlubena no si imam priqtel...koito e vluben v men..e sajalqvam 4e ne otvra6tam s sa6toto no ve4e e 4ast ot ejednevieto mi i go obi4am.. :]
Da i to mnogo i kakto vinagi vse v nepodhodq6tiq 4ovek.E,kakto se dose6tate nespodeleno e![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
mm da vlubena ot dosta vreme..![]()
i za 6tastie lubovta mi e spodelena
![]()
![]()
мдам влюбен съм но любовта не е споделена ;( испуснах шанса си и умирам от яд но какво да се прави...![]()
Дамм)))))) И да чукна на дърво да си е споделена и за в бъдеще
![]()
Напоследък много чукам на дърво![]()
Ми да , изгаря ме от вътре че е еднопосочна.Ш'са опрайм ...![]()
Скайп: doombringer2006
Ми аз не се влюбвам в момчета под път и над пътИ затова не съм влюбена :P
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
nesam![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
дам![]()
Може да се каже.