.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

може ли един съвет

здравейте,
    значи харесвам едно момиче от класа, но нз какво да правя да са ....
    нз закво все се получава така, че с другите става лафа а с нея все нищо не мога да си кажа и се чувствам някво супер тъпо такова - хем искам да е зарибя нали, а нз кво да и кажа. Кво ми влена в главата от 2 месеца все за нея мисля, а в даскало нищо не става. И нали все пак се знаем в класа кой какъв е и т.н. и ...... направо нз и там като видя че тъпите зубъри си праят лафа с нея и още повече се депресирам така да кажем.....
    ае със здраве там пък квото ще да става, а пък ако ми помогнете ще трябва да ви черпя всичките че вече ще изперкам

Град
    Sofiq
    Еми нали се поэнавате,от един клас сте.Просто някой път я покани да иэлеэете само двамата.Пък все някакъв лаф ще стане.Няма как.Или поне эа мене е непривично да си мълча с някого,эащото съм доста бъбрива А и като я поканиш да иэлете,ще се досети,че имаш по-специално отношошение към нея.Например,покани я на кино-на мен това ми е любимото място эа среща А като сте в училище и обръщай повечко внимание.Например,ако си иэпусне химикалката,вдигни и я,или пък искай това и онова от нея-учелници,химикалки.Помоли я да ти обясни нещо по математика примерно...де да энам ,има много варианти
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Еми, ако толкова не се стъписваш и не можеш да говориш в неино присъствие...Пробвай по-лесния начин (skype) ...Или събери смелост (ако проблема е в срама).
    Това е моя съвет
    Madness is the gift, that has been given to me.

Голям фен Аватара на alehole
    Или първо и намираш скайпа или номера и си пишете и се опознавате или я каниш да излезете или след училище да учите заедно или заедно до библиотеката ..
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    somewhere over the rainbow
    Ммм не знам можеби ако се помъчиш да разбереш от какво си интересува.Можеш да говориш с приятелките и (тези с които тя си лафи) и да намерите все някъкви общи интереси.На мен попринцип не ми харесва това определение зубър.Това че ти пука за ученето няма нищо общо със зубрене или нещо такова...както и да е отнесох се.

имам й и тела и скайпа и всичко просто нз ква тема ей така да си вържа с нея
    в нейно присъствие просто се спичам
    а пък и ние се знаем вече 4 год сме в един клас и може би и това донякъде ме спира, нз.
    а и само да уточня до MartyParty: и на мен ми пука за ученето, но като казвам зубър имам предвид човек , който изобщо не излиза, седи си само у тях и нищо друго не му е в главата. Ей затова се дразня.

Преди всичко се отпусни. Свиркай си с уста или нещо такова ...и се направи на леко разсеян приближи се до нея някое междучасие и и направи някой комплимнт не като... "Хубава блузка!" ..а... "Днес явно си в стихията си.."... Нещо, което да и направи по-силно впечатление, нещо, от което да си проличи, че и обръщаш внимание и през останалото време... Предполагам, че след това ще последва нещо... А ако наистина се държиш неловко, лицето ти си сменя цвета през пет минути като развален сфетофар и т.н... тя пак ще схване на къде биеш и какво става ...
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Град
    4 години,откъдето и да го погледнеш,не е малко време.Може да я поканиш да излезете на кино и после да обсъдите филма,ако няма за какво друго да си говорите.Дай малко повече информация за нея все пак не се познавате отвчера.

Опитай се да влезеш в обкръжението й... трябва да свикнеи, а се свиква само с опит...

Опитай се да влезеш в обкръжението й... трябва да свикнеш, а се свиква само с опит...

еми тя си е точна такава и хубавка ест.
    не се прави там на някоя каквато не е примерно
    аве разбрано момиче и в положение може да ти влезне, и с който и да е все успява да си върже лаф
    все усмихната даже не се сещам да съм е виждал да се ядосва за нещо и т.н.

Значи е свясно момиче... Просто и ти бъди себе си...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забрави за притеснението и я спечели.

Покани я у вас да учите преди контролно
    Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!

\/ Добро попадение !... Или ако имаш по нещо по слаби оценки я помоли да ти помага често у вас или у тях...

П.П. Като внимаваш с вашите и с техните де!

нз хора
    то се очертава скоро да ходим с тъпия клас на хижа или нещо подобно ей така за една вечер да си направим купона, та се чудих дали там да не е дръпна на страна и да й кажа какво изпитвам към нея, но се притеснявам да не й дойде като гръм от ясно небе и да й разваля купона и всичко там...

Град
    ем дръпни я като привършите с купона де.Тъкмо след няколко чашки ше си по-смел

Пич, ако мислиш теми накрая ще се оаже, че си говорите за еволюцията на биологичните видове през ледената епоха.

Давай с най-баналната и изпитана тема: Кажи нещо за се си. След това трябва само да задаваш по някой друг все по-личен въпрос. Ако тя отговаря - екстра. Ако не - само ще си подсказвате на контролни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си