.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Ех, знам си, че трябва да събера смелост за нещо, само трябва да внимавам да не попадна в положението на глупачка ... Само да се появи някой подходящ момент ще действам... ако не ми омекнат краката както винаги !

П.П. Хора, много ми помагате.... и ако не бяхте вие нямаше да съм събраля смелост...засега ... Надявам се да стане нещо... просто да сме пак фр !
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Нещо изгубих първоизточника на проблема.Ваще?Тях винаги можеш да ги поизлъжеш.кофти,ама ако пък не искаш да ги заблуждаваш,ще си чакаш реда още толкова време.Иначе това което ще му кажеш зависи от теб.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Оф, аз с него разговор се някак ще намеря как да започна, но да - наще са ми главния и ужасен проблем !

bojee... da nqmam takiva roditeli...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Еми и те са хора...Аз знам, че те го правят за мое добро и главно, защото се страхуват на де попадна в лоша компания...

Нещата имат ново развитие:
    Днес сутринта трябваше с мама да излизаме и баща ми ни чакаше пред входа.Ние у нас... Докато се приготвяхме мама говореше с нейна фр и приятелката й ме попита дали си имам гадже... Мама отговори вместо мен ....И каза "Тя всичко си има...много си е добре..."...При което това ме удари като гръм от ясно небе..Аз казах, че нямам гадже и мама само се усмихна...После приятелката й излезе и останахме сами... Мама ме попита кой си харесвам и аз и отговорих лаконично на въпроса "Ти знаеш кой... " Мама ме изгледа странно и после се сети за кой става въпрос...Започна отново да казва, че той не е добро момче и т.н... Аз и казах, че е се тая дали ще знае в кой съм влюбена или не, защото така или иначе няма да мога никога повече да изляза с него... При което мама ми каза "Защо така !?... Защо отсичаш така и го казваш като присъда !?"... Аз я погледнах странно и й казах "Нали си против него..." при което тя се усмихна и каза "Да, против съм...Ти какво харесваш въобще у него !?... "... Аз: "Ами това, че винаги е мил, гледа ме в очите винаги, старае се да не сгафи нещо, осоено когато съм там. Стреми се да поправя грешките си и да не го повтаря, много е сладък, съобразителен... " и мама каза"спри, спри дотук - достатъчно... На вас тийнейджърите това ви прави впечатление... " .. И аз казах, че не е вярно и това е въпрос на време и лична преценка... И излязохме - разговора приключи.. Ко да правя !?

Значи,сега действаш с него и като се посприятелите го водиш на кафе с мамка ти за да се поопознаят като хората и да не говори без да го познава.

Град
    Бургас
    на мене наще не саа ми прайли проблем за момче никога и да ми напраят ше им кажа че тфа си е моя живот и кфот искам ш прая и с коит искам ш го прая
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от q-torrents
    Представям Ви
    Нищо не представяш!

Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    на мене наще не саа ми прайли проблем за момче никога и да ми напраят ше им кажа че тфа си е моя живот и кфот искам ш прая и с коит искам ш го прая
    E, да, ама предполагам си по голяма от мен

Май яко си хлътнала по него.Възползвай се от всяка една възможност да му се усмихнеш...
    Ако му имаш скайпа му пиши! Успех!
    Очаквай неочакваното от себе си и света и живей като за последно винаги...!

Отностно скайпа---- Преди няколко месеца се срещнахме в един общ чат и си чатихме, после той направи тема само за мен и за него с думите..."Тук ще сме само ние и ще си говорим на спокойствие..." После и пълномощно ми прати...приех го и си писахме, но на следващия ден ме ядоса много, защото започна да ме разпитва "Кой си харесваш ?...", После ме помоли да гласувам в някаква анкета за неговата компания кое е най-готиното момче...и каза - гласувай иначе ще те блокна и аз го блокнах!... И после най-добрата ми фр каза, че й е писал "Защо ме е блокирала ????...Аз само се шегувах!Съжалявам !... Моля те, кажи й да ме отблокира!!"... Обаче аз не го отблокирах, въобще го изтрих от абонатите... баща ми щеше да ми прочете хронологията, щото си пишеше с негов колега тогава (от моя скайп )... и после като се видяхме нищо не си казахме... и пак бяхме с ципове на уста ...и до днес... Мога да му пратя пълномощно, но се побърквам при мисълта какво ще стане СЛЕД ТОВА....

Не се притеснявай толкова!Трябва все някога да си изясните отношенията.
    И аз съм много срамежлива.Разбирам те!

Да, но аз го виждам всеки божи ден в училище.... Какво ще правя, ако на следващия ден дойде при мен и каже "Какво беше това пълномощно снощи ?"... Аз ще полудея !?....
    Или ако го приеме и ми пише "Здравей"... тогава пък още повече ще откача... Много съм срамежлива

Дали ще я бъде, ако напиша на Св.Валентин "Честит Св.Валентин!... Исках да ти кажа сори и съжалявам.... Не е нужно да приемаш пълномощното, просто исках да го знаеш...Чао и да си искараш хубаво празника!"...

Да,ще е добре.Добри идеи имаш

Ооо спокойно.Мене,ако ме знаеш каква съм срамежливка.Лелее леелее..

Има и друго...
    Той е малко по-нисък от мен ...

Височината няма значение!Голяма работа...След време ще стане по-висок,пък и да не стане...Според мене това не е причина да спреш да го харесваш.

И аз така мисля, пък и казват, че после момчетата ще станат по-високи от нас в пубертета...

Така е..!Пък и не трябва да се притесняваш за такива неща,според мен.

Е, да знам.. Но просто от време на време се сещам за това и ... не знам какво си мисля.Няма смисъл да го мисля, но просто понякога ми е малко подтискащо...

Град
    при мама
    Бе не му мисли много много.Каквото ще да става,споко
    ;]

Мале мале... ще му пратя пълномощно в четвъртък, но сигурно няма да оживея след това

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от Angel_of^love
    Мале мале... ще му пратя пълномощно в четвъртък, но сигурно няма да оживея след това
    Няма смисъл да чакаш до четвъртък.По-добре да е преди четвъртък честно казано.
    ;]

Защо ???

Град
    при мама
    Ми защото просто няма смисъл.Пиши му сега и го покани да излезете на кафе на 14-ти февруари.Не мислиш ли,че така ще е по-добре?
    ;]

Е, да, но ... на 14-ти няма да мога да излизам, пък и така няма да имам повод, по който да му пиша... Сега ако му пиша нз какво да напиша на пълномощното !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си