- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тотално прецакана ???
Ми в пълномощното напиши''хи,сесщаш ли се коя съм?'' и така....
Кажи му просто,че си се сетила за него и това е.
;]
Такмо си помислих, че си се престрашила, но...![]()
Както и да е... Много ще е забавно :
"Hi, se6ta6 li se koq sam"
"Mislq 4e da"
"Emi setih se za teb i re6ih da ti pi6a :P "
"Otne ti 2 godini da se seti6 za men"
не ви ли изглежда малко странно![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
На колко си че си малка за гадже и от кога има възраст за това да си хванеш някое момче за приятел?!?!?Кфи са тия глупости бееееее ....боже за първи път чета такава история и направо съм пребита от това ,че защото единия е еди какъвси значи и братовчед му е същия ...Твоите родители не са с всичкия си май?!?!?![]()
Наще откачат при думата "момчета"... И са сто процента убедени, че крушата не пада по-далече от дървото... при положение, че даже не познава родителите му !!?.... Абе направо е кошмар... !!!
П.П. На 13 съм - той също, но е седми клас, а аз шести.
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Като видях последния ти пост ми хрумна чудесната идея да поизчакаш година - две... Хем ще мислиш или по-трезво, или по-зле...А и ваще ще те помислят за по-зряла...
Madness is the gift, that has been given to me.
Абе ти на колко си ? Кажи на майка си , че не те интересува какво мисли тя и , че ще възстановиш връзката си с него ! Да не ти пука ! Не може цял живот да те контролира и да ти се бърка в живота ! Много се издразних като прочетох тва , че си е "поговорила" с него ! Кажи и : Парен каша духа , а ти като не си се парила как ще разбереш кое е правилно и кое не , ако все някой те пази да не сгрешиш ! Па на всичкото отгоре ти си го познаваш , така че щом ти самата не се притесняваш , кво майка ти ше ти се бърка !Всъщност тя го прави за да препази от нейните предразсъдъци , но ще е добре , ако наистина успееш да я убедиш в противното !
Успех , съмнявам се да съм ти била полезна , ама ...![]()
Божее те другите детенца на по 10 имат вече сериозни връзки...(колко сериозни се сещате)Първоначално написано от Angel_of^love
Тц тц трябва да превъзпиташ родителите си !!!
Първоначално написано от Angel_of^love
Крушата не пада по-далеч от дървото,освен ако не духа вятър...!![]()
Очаквай неочакваното от себе си и света и живей като за последно винаги...!
Еее.... това го казах на мама, но тя май зацепи за какво става въпрос и само се усмихна ...![]()
Боже мой какви родители,садят момчето заради братовчед му сякаш той го е правил и задължително приятелят ти трябва да прилича на братовчед сиПо голяма глупосто не бях чувала.
Наистина е ужасно, но те го твърдят, защото си мислят, че той е от компанията на братовчет си и излиза с него и прави глупостите с него...и т.н... а съм сигурна, че не е така... !!!
Но хубавата новина е, че мама пак захвана тази тема и аз почти успях да я убедя, че той не е като братовчет си !...![]()
Спокойноще успеш да убедиш майка си
Сигурна съм, между другото аз не съм имала такива проблеми.. защото си правех каквото си реша.. в 5-ти клас си хванах едно гадже мн сладък такъв , но за сметка на т'ва кака ми ме строяваше яката ;( и набързо скъсахме... без аз да го искам.. но иначе за останалите ми гаджета , съм ги късала ако аз реша или те се издънят.. И много конско съм отнесла заради 1 момче и са ми казвали да не ходя с него, но аз не послушах майка си и после сърбах "попарата"... Но надявам се че при теб нещата са много по-ясни и че ще се оправиш с момчето което харесваш.. След като и той те харесва и сте ходели, съм сигурна че ще намериш начин да го заговориш
![]()
Н о и тинеиджърите на тази възраст са много крехки и се пази много!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Земи порасни - баси драмите... стил 2-ри клас...
А какво става като в цялата тая и без това объркана история се намеси и трети човек - момиче ???![]()
Боже Господи....Чак след толкова време - проговорихме си.От началото на учебната година вече си говорим, закачаме се, вървим си заедно по коридорите, виждаме се междучасията.... Всичко е супер! Носят се слухове, че си харесва една моя "бивша" приятелка, с която се скарах жестоко, но не вярвам на тях и на нея, защото мисля, че си измисля.Както и да е.Всичко почна от една екскурзия през първата седмица от училище и аз накрая не издържах, когато той седна почти до мен и ПАК нищо не си казахме.Стана много сконфузна ситуация и мълчанието режеше.Тогава аз просто казах "охо как я караш ?" от там...почнахме да си говорим и да се закачаме.... И до сега е така, а тъй като утре имам и за пръв път физическо с неговия клас...съм на върха на щастието!!Благодаря Ви пак, хора!
мммм в родителите е проблема..кво ги бърка личния ти живот?!Споко и наще са така,просто престанах да ги слу6ам и готово.Като ме видяха,колко държа на своето и ме остаиха да си троша главата!
Браво на тебе.Сигурно си имала късмет.Надявам се и наще така да ме оставят.Престанаха да ми четат смси-те, имейлите, хронологията в скайп, писмата и т.н... Държа си на личното пространство... Надявам се да не ми създават проблеми с него
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
не мисля че драмите са за 2 клас.Мисля че си е точно като за тази възраст и като не ти харесва ае бягай в някоя съседна тема дет щти е по интересноПървоначално написано от coolkiss
.Кат не ви харесва темата няма пишете коментари ми ще идете в някоя друга.
Браво радвам се за теби се надявам нещата да се развият добре
Ми как какво ги бърка?Те са те направили и не искат да ти се случва нищо лошо.Мисля че бая ги бърка но трябва да ни дадат да си потрошим малко главите а не секи път да ни казват какво да правимПървоначално написано от aka6a_vamp
Хехехехе,верно ще да си от срамежливите...Щом от февруари,чак септември сте си проговорилиПървоначално написано от Angel_of^love
И все пак браво
![]()
A qui
А защо вашите трябва да знаят че ходиш с някого?!
Не разбирам защо не си обяснила на момчето, че всичко е заради вашите, а си оставила нещата така... сама си си виновна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..