Познавам се с едно момче от едва ли не 5 годишна... и преди да съм се усетила вече бях лудо хлътнала по него... Бяхме много добри приятели, излизахме доста често и т.н...През септември 2006 казах на едно момиче (което тогава смятах за приятелка) и тя взе че му каза и уж "му подметна" да ми предложи... Той също ме харесваше много и с колебание дали не е още рано...ми предложи тогава. Аз знаех, че наще, ако разберат ще ме убият, но тогава сърцето говореше вместо мен и му казах "да"... Е, всичко беше супер... докато не се появи майка ми.Дойде при нас и по едно време си "поприказва"с него... А после когато се прибрах от наще последва дълго конско за това, че съм била малка за гадже и че не бил добро момче и тем подобни... (!) При положение, че си бяха разменили 5 думи на кръст ... мама твърдеше, че вече го познавала, а всъщност наговори всичките тия глупости, защото братовчет му е най-прочутия сваляч в училището (!)... На следващия ден бях притисната в ъгъла и трябваше да скъсам с него. Обясних му всичко и той го прие много нормално, каза, че няма проблеми и че иска да останем засега приятели ... Аз се съгласих. Баща ми се появи изведнъж с колата от ъгъла и преди да ме види се затичах към него, за да не види с кой съм... И до там беше. Приятелите ми, които бяха с нас ми казаха, че си е помислил, че заради нещо съм го намразила, че не съм искала неговата компания и т.н... и че бил на ръба да се разплаче... било му супер гадно... От тогава не сме си говорили... сега вече сме 2008 година и дори едно "здрасти" не сме си казали.... Но от известно време насам ме гледа с лека усмивка, ходи там където и аз ходя... а иначе се опитва да се прави на "недосегаем" и на непознат... Чудя се вече как да рачитам знаците и намеците му... Това е едно на ръка, друго, че наскоро майка ми пак повдигна въпроса за него, защото някаква си жена й била говорила глупости за браточет му и как се целувал на еди си кой ъгъл... Наще твърдят, че и той прилича на братовчет си, но аз съм била с него много повече отколкото те и знам много повече за него отколкото те...при което започнахме да спорим и те ми казаха, че не искат да ме виждат в неговата компания или в компанията на братовчет му, защото били много лоши момчета... А аз каквото и да правя - чувставта ми към него не изтиват... Когато се виждах с него не можех да си имам гадже, а когато вече мога - не мога да се виждам с него !... ВИждам, че той иска да възтановим отношенията си и аз го искам, но защо да давам надежда на това, след като не мога са се срещам с него и всичко останало ?... Направо вече се чудя какво да правя !?... Моля ви помагайте !