- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тотално прецакана ???
Знам, че съм си виновна и не бягам от вината си.Но аз му казах, че главната причина е заради наще.Той тогава се почувства супер гадно, но каза просто "Няма проблем.Разбирам." Тогава на мен ми стана мноооооооого тъжно и му казах, че така ще е само временно и че той за мен никога няма да е просто приятел, но той не ми повярва и си помисли, че съм резервирана към него, че го мразя и такива неща... Започна да търси вината в себе си и ми разказват общите ни приятели, че когато излизат с него той винаги пита за мен и то винаги едно и също "тя има ли си гадже? харесва ли си някого? влюбена ли е?" и такива неща... Но когато друг започне да говори за мен - той моментално сменял темата.Днес също имахме физическо заедно, но освен няколко загадъчни погледа...друго не се случи, защото тойза секунди потъна вдън земя и до края на деня не го видях повече... Та така.Нещата стават все по-добре....Благодаря ви пак! Страхотни сте.
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Емиииии понякога се бъркат за неща,за които не е нужно....Иначе да,най-добрия вариянт е да изпиташ нещата на свой гръб!Първоначално написано от S1lv3r
И аз подкрепям напълно това мнение!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Вие двамата трябва да се разберете най-накрая и ти трябва да намериш начин твойте да го приемат или просто да не знаят за ва с. Успех!!![]()
Да, ама как да се разберем !? Примерно днес се срещнахме и само се погледнахме...вярно, че бяхме в страни един от друг на няколко крачки, ама.... пак не си казахме точно "здр"...само един поглед и меко кимване...Как!?
П.П. Утре пак имаме физ заедно.
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)