- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Терен?
Има едно момче с което ако имам късмет ще правя секс, но се зачудих следното- къде ще го направим?
У тях не съм питал, но у нас ъпсурд. Хотел -70лв +^
Парка- ебати циганията...
Къде? Макдоналдс!?!?
Технически, закона забранява секса на публични места (поне така предполагам), а това е единственото решение където може да се опражнява тасзи "нормална" нужда.
Ваще... техните... не работят ли? В някоя приятелка или негов приятел? Аз имах веднъж възможност да правя секс с приятела ми във една моя приятелка![]()
[img][/img]
Нито един приятел не дава, а у нас винаги има някой.
Баба и дядо в града? На село може биЗависи от къде сте
Все ще намерите къде.... Някоя вечер във входа на някой блок примерно... знам ли....
[img][/img]
Ае хора бъдете изобретателни![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
Е във входа нали тряя да се миеме после
Кофти
Нали ще се "оплескаме" един друг.
Е, после който от където е де.... Защо мислиш че някои хора правят секс във входовете на блоковете? Просто пропускат да се измият на момента.... Най-много да имаш 2-3 пъпки на дупето и това ще са ти последствията...
[img][/img]
Живеем далеч един от друг и най-близкото място за двамани е НДК. Някъде там да има къде?
kola ?!? staqta ti kliuch nqma li...toaletna na diskoteka ili kafe...
еее не знам... не съм от София... Виж, може да отвориш тема за секс около НДК, това е идея![]()
[img][/img]
Намираш евтин хотел и отивате там - откъде пък измисли тия 70+ лв за една вечер? Ще идете в някой мижав няма в Хилтън
Кола нямаме, стаята ми може да има ключ ама ако някой се опита да влезе ще се осъмни, апоследното което ми трябва е наще да ме мислят за обратен.Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
Тоалетна хуу, ама ще ни проличи и ...
чакай ся.. аз нещо неразбрах..с момче или с момиче ще го правишПървоначално написано от Kashon
![]()
Ama ti si obraten![]()
...
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Офффф, това е нек'ъв шибан ПЕДАЛ!!! Оставете го да мре!![]()
![]()
е кфо толкова... и той е човек и той има нужди..айде да не започваме с тея глупости....Първоначално написано от Roiroi
не ги игнорирайте !
ti govorish kato chujdenec be...nauchi se da pishesh pravilno.. i togaa puskai temichki... za seks az.. bas dyrja che si poredniq 12 godishen drislio na koito "serioznata " mu priqtelka 10 godishnata Mariika e reshila che veche zakasnqva s tova a sichkite i fr veche sa minati i i se smeqt... po hubu pochakai dokato mama i tate ne ti praqt problem za tova
![]()
![]()
za dve momcheta li stava vypros?ako e taka stava po-slojno
има такива невероятни хотелчета за 10-15-20лв![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
къде??
ако имаш желание ше намериш и къде...ясен си ми от сега...![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
ако питаш за тия хотели - във ВарнаПървоначално написано от teen-age-R
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Редовно го правя в 1 приятел последния път му заведох 1 приятелка на моята приятелкапробвай ...
Първоначално написано от MrS.bEpS
Не, той е болен мозък, психично болен човек, трябва да се затварят някъде такива изроди, в някакви катакомби!!! Даже и за сапун не стават!!! Извратени нищожества!!!![]()
![]()
Не той а ти си психично болен човек.ОМГ кво като е обратен?!Имам познати които са обратни и са си супер печени,изобщо не ме бърка дали са обратни или не.Като са гейове/лезбийки не са хора така ли !? Нямам нищо против обратните,стига да не претендират и изстъкват сексуалността си.Първоначално написано от DA_Evil
П.С. Обратните са психично болни хора ,ама бараш пишката докато гледаш лезбийки нали ?!?!
Първоначално написано от AnincetoSexy